איחולי אסיף שמח!

איחולי אסיף שמח!

חג שמח, היום, השמש נכנסה לא מזמן למזל מאזניים (נמצאת כרגע ב- 0 מעלות ו-3 דקות במאזניים) ובעצם, זהו יום השוויון הסתווי. חג שמח לכולם, והלוואי תקצרו ותאספו את כל פירות עמלכם, לטוב ולרע (אם כי, פחות לרע. אם בכלל יש רע... טוב, אני אפסיק להתפלסף). ברכות לכולם! ואני רוצה להודות ל-arden20, שבעצם הזכירה לי (חשבתי על זה בבוקר, אבל בגלל שזה יום חול ואני עובד, זה ברח לי מהראש).

St Frangelico

New member
חג מאבון שמח לכולם

רציתי לפתוח דיון אבל פחדתי שיסקלו אותי באבנים וירטואליות או בעקיצות לשון מרושעות. נו שוי..

Dia Leoghann

New member
מאבון שמח

חג שמח לכולכם! באורם הגווע של אלי האור והשמש אני מאחל לכם את סגירתם של מעגלים שעדיין פתוחים בחייכם, אסיף פירות וקציר דגני חייכם כדי שתוכלו לנוח מעמלכם ולראות את הסתיו במלוא הדרו, את נדידת הציפורים,להשלים את מה שהחסרתם ולסיים את מה שהתחלתם.

השתוות סתוית נפלאה לכל!

הנה הסתיו מגיע, עם שלכת, גשמים וסוף סוף קצת אפור בכל התכלת הזה. איזה כיף! אז שיהיה סתיו נהדר לכולם! ועכשיו - הולכים לזרוע צמח ולהכין יין רימונים (ותודה ליונתן על המתכון). סתיו נהדר, -רובין עוטה המגבת.

Weirdi

New member
P:

חג שמח לכולם, ויומולדת שמח לי... (לפי התאריך העיברי) - אני בת 17!! יאי:)))

Nizzan Cohen

New member
מזל"ט המונימ ! ../images/Emo13.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif

Justin Angel

New member
מאבון שמח!!!

0 מעלות? 3 דקות? זה לא נשמע כיף. עכשיו, 89 מעלות כמו אורונוס נשמע כיף (בדיחה). אני יודע שהחג לפי התאריך כבר היה, אבל האנרגיה המדהימה של היום הזה עדיין נמצאת איתי. חגגתי את החג החל מהשקיעה של אתמול ועד השקיעה היום, ומה אני אגיד - אחד מהחגים היותר טובים שלי. זה החג האמיתי הראשון שבו לא הייתי צריך להגיד עוד שבוע איזה משימה או מבחן או פרוייקט שהתחייבתי לעשות, או האלים יודעים מה. וזה כזה משחרר, כרגע אני מחשיב את עצי בפנסיה זמנית עד הגיוס ופשוט את החג הזה חגגתי כמו שצריך. מדיטציה של כמה שעות שהתעוררתי כדי להתמדק (במקום התעמלות בוקר), טקס לציון תחילת החג בשקיעה של ה23, משם הטקס של "הרוח הגדולה" שבאמת היה מאגניב, אז הביתה ועוד קצת מדיטציה וריכוז בעזרת תרגילי ריכוז ואז טקס כוכבים, ואז טקס זריחה, ואז טקס שהשמש הייתה בהזניט וטקס שקיעה אחרי שהשמש ממש ממש שקעה (שמונה וחצי ככה היום לפני כמה שעות). סה"כ הרבה טקסים אבל היה ממש כיף והלוואי וכולם יוכלו לחגוג ככה את כל החגים (אבל ממחסור זמן בחיים נורמליים זה יישאר כתקווה כללית). בכל מקרה, אחלה חג. הגעתי למסקנה שצריך יותר אקווינוקסים בשנה, משהו כמו ארבע-חמש יספיקו לי. אספתי כמה קישורים מהפורום בזמן מאבון של שנה שעברה. קישור #1: חג שמח של שנה שעברה. קישור#2: על אלבן אלווד

למעלה