היי, סול אהוב ויקר, כיף שחזרת../images/Emo20.gif
חזרת לזרועותינו. כל כך דאגתי. זה לא צחוק. שני אירועים. יענו, נתנו לך אירוע אחד ועוד אחד במבצע לחגים- חינם! מזל שיצאת מזה בקלות יחסית. אלוהים שומר על האנשים הטובים. סול, השינוי שלי בשם בא כתוצאה מתחושה פנימית של שלווה ופיוס עם המון דברים בחיים שלי שהיו תקועים המון זמן ברמה הנפשית והאישית. תחושה מאוד רגועה עוברת עליי, למרות צרות שמצפות לי באופק, אבל איכשהו, יש בי מין רוגע כזה וגם אהבה עצמית באשר לדברים שהגעתי אליהם בחיי אחרי דרכים קשות ופתלתלות והצלחתי להתרומם למרות המון קשיים. בזמן האחרון, אני מרגישה כמו נולדת מחדש. החושים מחודדים יותר, הרגשות חזקים יותר, האהבה גדולה יותר, הספורט שאני עושה, חזק יותר ומשחרר אדורפינים ומוליך את הסרטונין יותר טוב במוח, כך שמצב הרוח הוא מצוין. ושוב, אין זה אומר שאין קשיים ואין התמודדויות, אבל היעל של היום חזקה יותר ואיתנה יותר ובריאה יותר ואופטימית יותר. זו הסיבה לשינוי הניק, בתוספת לתחושת החשיפה הגבוהה שאני חווה בפורום הזה ובעוד פורום שאני משתתפת בו, והרגשתי צורך להיות יותר חסויה בפני אנשים שמכירים אותי ועשויים לדפדף פה ושם ולהתחקות אחרי חיי. זהו. ושוב, המון המון בריאות ואושר לך. אין לי ספק שהשנה הקרובה תביא עליך בריאות ושלווה. אתה מקסים ונדיב-לב. שלך,