איחולי בריאות לסול היקר

blonda3

New member
איחולי בריאות לסול היקר../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif

מצטערת ששכחתי לעדכן אתכם אבל אתמול נודע לי שסול ידידינו היקר עבר ארוע בריאותי ושוכב בבית חולים כפי הנראה אין לו מחשב אך הטלפון הנייד אצלי. אז מאחלת לו מכאן איחולי החלמה מהירה ושישמור על עצמו בהמשך

rolan

New member
../images/Emo57.gif הרבה בריאות ../images/Emo57.gif

לסול היקר שלנו! יונה דיווחה לנו על בריאותו הלקויה, אני מקווה שמצבו הוטב. מחזיקה לסול אצבעות שיבריא במהרה וישוב אלינו.

yaeli4

New member
ניצת, מסרי לו המון בריאות, גם מבעלי

שרק יהיה בריא וישוב אלינו במהרה. החלמה מהירה

rolan

New member
שוחחנו

סול שלנו נשמע טוב מאוד, אופטימי כמו שאנחנו כבר מכירים. איחלתי לו בריאות שלמה במהרה. סול ביקש למסור לכולם דרישת שלום חמה!

השאלה לאן העיסקה תתגלגל

כרגע אני יושבת על מונטנה ,והוא לא מפספס אפילו אחת...

סול11

New member
ושוב איתכם../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

היי חברות וחברים. תודות לכל דורשי שלומי באשר הם. אז כך.שוחררתי היום מבית החולים לאחר מספר ימי אישפוז.כתוצאה מ2 ארועים המכונים שבץ מוחי. הארועים היו קלילים ולא הותירו כל סימן, למעט חולשה קלה ברגל שמאל.וגם על כך אתגבר. בהקשר לעיסקה אז כך יונתנו הורדתי כ60% מכמות הסיגריות.נו היכןאת עומדת?.רולן מה רע בעיסקאות כאלו, מצטרפת? יעלי ויונתנו לא מספיק שהסתובב לי ברגיג זעיר במוח. עוד החלפת שמות,אני לא עומד בזה לקח לי זמן לקלוט. יונתי השחר מזמן הפציע והוא איתך,אז אם שינוי לטעמי,השחר שהפציע.יעלי אנא פרוש רש"י לבחירה. החיים יפים למרות כל המכשולים והארועים השליליים בחיים. כח רצון ואופטימיות כותשים הרים.ולמדתי זאת הפעם על עצמי. למרות החלטת הרופאים לאשפזני לשיקום,הצלחתי לעשות את הבלתי יאומן בענייהם ולשקם את הרגל כמעט ב100%,ולשנות החלטתם משיקום לפיזוטרפיה ללא אישפוז. עוד נכונו ימים לכולנו ימים יפים

ברוך רופא חולים

איזה כיף לראות אותך שוב כאן סול יקר
. אז 60% ירדו? טוב אין ברירה עסקים זה עסקים ,מיד מצטרפת אליך ...דיווחים יגיעו בהמשך. הרבה בריאות איש יקר,ועכשיו מה שנשאר זה לחזק את הרגל ולמחוק את החוויה מהזיכרון. שלך תמיד טלי

סול11

New member
נחזק ונתחזק

יונתי היקרה. מאחר ויצאתי לא
בטוח שאחזק את הסוררת.חושבני שאת "החוויה" מן הראוי לשמור באחת מפינות הקופסא על מנת שאזכור על הבריאות לשמור.

היי, סול אהוב ויקר, כיף שחזרת../images/Emo20.gif

חזרת לזרועותינו. כל כך דאגתי. זה לא צחוק. שני אירועים. יענו, נתנו לך אירוע אחד ועוד אחד במבצע לחגים- חינם! מזל שיצאת מזה בקלות יחסית. אלוהים שומר על האנשים הטובים. סול, השינוי שלי בשם בא כתוצאה מתחושה פנימית של שלווה ופיוס עם המון דברים בחיים שלי שהיו תקועים המון זמן ברמה הנפשית והאישית. תחושה מאוד רגועה עוברת עליי, למרות צרות שמצפות לי באופק, אבל איכשהו, יש בי מין רוגע כזה וגם אהבה עצמית באשר לדברים שהגעתי אליהם בחיי אחרי דרכים קשות ופתלתלות והצלחתי להתרומם למרות המון קשיים. בזמן האחרון, אני מרגישה כמו נולדת מחדש. החושים מחודדים יותר, הרגשות חזקים יותר, האהבה גדולה יותר, הספורט שאני עושה, חזק יותר ומשחרר אדורפינים ומוליך את הסרטונין יותר טוב במוח, כך שמצב הרוח הוא מצוין. ושוב, אין זה אומר שאין קשיים ואין התמודדויות, אבל היעל של היום חזקה יותר ואיתנה יותר ובריאה יותר ואופטימית יותר. זו הסיבה לשינוי הניק, בתוספת לתחושת החשיפה הגבוהה שאני חווה בפורום הזה ובעוד פורום שאני משתתפת בו, והרגשתי צורך להיות יותר חסויה בפני אנשים שמכירים אותי ועשויים לדפדף פה ושם ולהתחקות אחרי חיי. זהו. ושוב, המון המון בריאות ואושר לך. אין לי ספק שהשנה הקרובה תביא עליך בריאות ושלווה. אתה מקסים ונדיב-לב. שלך,

סול11

New member
טוף הבנתי

ששי"ח מוצא חן בעיני,אז השארי כך. מזה צריך להביע? איחולי בריאות לכולםושלווה ואושר ולא יזיק לאף אחד לצרף קמצוץ של עושר.

*יערית

New member
שמחה לשמוע סול../images/Emo24.gif

שעברת את הארוע הזה בשלום,שמחה שהורדת מהסיגריות..ויותר מכל שמחה שחזרת לעצמך ואתה עם הכוחות שיש בך מתעלה מעל הכל
איש מיוחד....אין לי ספק,הרבה הרבה הרבה בריאות בבקשה תשמור על עצמך

*יערית

New member
הרבה בריאות סול../images/Emo24.gif

איכשהו קראתי בפורום פרק ב' על כך שניצת ניגשת לבית החולים וממש לא חיטטתי למה?ולמי? הרבה הרבה בריאות סול... מצטערת שלא שומרת על קשר טלפוני..סומכת על יתר חברותיי, מחכה כבר למוצאי שבת... שבוע טוב לכולם

rolan

New member
סול יקר ואהוב שלנו../images/Emo79.gif

ידעתי ידעתי שאתה מהמנצחים אין כמוך ועליך
שתהיה לנו בריא, חזק וחכם כמו שאתה!!! שמחה לראותך בשובך אלינו במרץ כזה

סול11

New member
../images/Emo51.gif

|תודה לכולם. מה אומר לכן מלבד התודה.אשתף אותכן בהלך המחשבה שלי לגבי גופי. החלטתי שאני אכתיב ואשלוט כו ולא הוא בי. וזה חלק גדול מתהליך ההחלמה.או כמו שאומר נכדי (מטבע לשון) סבא התקדמת בפינג-פונג. הרבה בריאות לכולם ולסובבים. שלכם ב

למעלה