איחולי החלמה ליונק הדבש שנקלעה ונפצעה בביתי

feyoula

New member
איחולי החלמה ליונק הדבש שנקלעה ונפצעה בביתי

היא כנראה נקלעה בבית והצלתי אותה מידי החיות שלנו שהצליחו לפגוע לה בכנף ולדעתי גם לפצוע אותה.. בעצת הוטרניר שמנו אותה במקום מוגן עם מקור מים בתקווה שתצליח להתאושש עד הבוקר, כידוע זוהי ציפור בר ואין לה הרבה סיכוי לשרוד בשבי... אז כולם להחזיק אצבעות לייצור הכחול בוהק מקסים הזה!! (איך נשבר לי הלב... אני לא בנויה לדברים כאלה..). אם יורשה לי לומר בילי הרגישה ממש רע אחר כך והלכה לשכב בפינה עם ראש מורכן...(סיפרתי לכם שהיא אכלה לי את ציפור האביב מהסדנא?)

../images/Emo14.gif שברת את ליבי עם הסיפור הזה ../images/Emo10.gif

איזה עצובבבבבבבב אם את לא בנויה לזה אז אין לי הגדרה עד כמה אני לא עומד בדברים האלה כל הכבוד שבררת מה לעשות ואת מנסה להבריא אותה, אם כבר להפצע לפחות אצלך...איזה נשמה טובה את
לא יודע איך מעניקים מלבד תחושת ביטחון ורוגע גם אהבה לציפור אבל אם תמצאי את הדרך זה יעזור מאוד מאוד!!! בבקשה בבקשה בבקשה תמשיכי לעדכן מה קורה איתה, בכל שעה מצידי, גם ככה אני יושב עכשיו ובמקום להתרכז בעבודה עולה לי תמונה שלה ברור שאני אחזיק אצבעות, אשא תפילות, אשלח ברכות החלמה, אנרגייה טובה...מה שיעזור לא הבנתי אם ואיך הצלחת לגלות אם זה היא או הוא מצידי בואי נפתח שירשור " מצילים את יונק הדבש " בקשר לבילי ולמרות שכאמא את מנסה לגונן עליה, מוטב לה שתלך לשכב בפינה בראש מורכן - אחרי רצח ציפור האביב וניסיון לרצח יונק הדבש זה המעט שהיא יכולה לעשות
קיבלתי את המסר והשארתי את כל התגובות לשיחתנו העתידית

ואצלי מאתמול הלב שבור לרסיסים

אתמול היה אחד הימים הנוראים בחיי. נאלצנו להיפרד לנצח מאהובת ליבנו, כלבה שהיתה אולי כלבה בהגדרה יבשה, אבל לנו היתה בת משפחה, התינוקת הראשונה שלנו. כלבה שכל מי שפגש אפילו לכמה דקות פשוט התאהב בה. פגשתי לא מזמן מישהי שעבדה איתי כמה שבועות לפני חמש (!!) שנים ולפני כל דבר אחר היא שאלה מה שלום דונגה. כי כזאת היא היתה, חברה נאמנה ואחד היצורים החכמים וטובי הלב שהיו אי פעם. לצערי אחרי נגיעה במוות לפני שמונה שנים, חיינו על זמן שאול. כל שנה שעברה בשלום היתה מתנה, אבל המחלה הארורה חזרה עם גרורות בכל הגוף וכל הטיפולים והתרופות לא עזרו. ראינו אותה דועכת לנגד עיננו והכאב היה נורא. עד הרגע האחרון המבט שלה בעינים אמר הכל, היא ביקשה שנעזור לה לסיים את זה בכבוד ולא להגיע לתקופה האחרונה בסבל וייסורים. אתמול החלטנו לעזור לה אחרי לילה בו לא הפסיקה לילל. ההחלטה היתה ההחלטה הקשה ביותר שנאלצתי לעשות מימיי. הוטרינרית אמרה שזה ענין של כמה ימים וכדאי לסיים את זה עכשיו. עד הרגע האחרון חיבקתי אותה אליי, הודיתי לה על 12 וחצי שנים מדהימות בו היתה לי החברה הטובה ביותר והבטחתי לה שזאת לא פרידה כי מאחת כמוה אי אפשר להיפרד. אני מספרת ובוכה כי הכל כל כך טרי ואתמול היה פשוט זוועה. לא הפסקנו לבכות כל היום. להתראות יפה שלנו, אוהבים אותך לנצח. (ניסיתי ללא הצלחה לצרף תמונה שלה).

עינבלית

New member
משתתפת בצערך

מה קורה עם חיות המחמד? כלבה אהובה מאוד במשפחה מתה לפני שבוע כנראה בגלל הרעלה. עוצמת האבל זהה לפרידה מבן משפחה הולך על שתיים... מצטערת עבורך ומקווה שדונגה שלך חופשיה מכאב.

feyoula

New member
חגית אין לך מושג כמה אני מבינה אותך!!!!

היתה לי כלבה 18 שנים!! ואני בת 24 ככה שזה פחות או יותר מאז שאני זוכרת את עצמי. גדלתי איתה. היא היתה חלק מהמשפחה, המלכה של הבית. באמת. אני זוכרת בתור ילדה, היו רגעים שהיא היתה החברה הכי טובה שלי. לק שלה לא השתווה לשום דבר. היתה מדברת אלינו עם העיניים. כשהיא הזדקנה היא התחילה נורא לסבול וכולם כבר השלימו עם זה שלהרדים אותה זה הפתרון אבל אני לא הייתי מסוגלת, הרגשתי רוצחת. היינו מדברים על זה והיא ישבה לידנו והרגשתי צבועה שאנחנו מדברים על זה ככה בשפה שהיא לא מבינה מול הפרצוף שלה. בסוף לא היתה ברירה ולפני שנה הרדמנו אותה. זה היה אחד הדברים הקשים והטראומתיים ובכיתי בהיסטריה לאורך כל הדרך. מי שאין לו כלב פשוט לא מבין!!!! אני מקווה שתתנחמי בכך שלפחות היא לא סובלת יותר. זה הכי חשוב.

גם לי היתה כלבה 18 שנים !

נולדה אצלנו כשהייתי בכיתה ו' ונפטרה מוות מושלם בשינה כשאלה בתי היתה בת 3
בערב ישבנו לראות סרט והיא פתאום באה והניחה עלינו את הראש והסתכלה לי ממש בעינים
. למחרת בבוקר שכבה מתה ממש על אותה ספה. בלי מחלות וסבל וכאבים של זיקנה. הלוואי על כולנו

feyoula

New member
באמת הלוואי, אמן!

בילי שלי עכשיו בת שנתיים ואני בת 24, אז יש סיכוי שהיא עוד תכיר את הילדים שלי... איזה מרגש זה שכלב יילדות זוכה להישאר ולהכיר עוד דור!! האמת שאחרי שהרדמנו את גורה לא רציתי בכלל כלב אחר. לקח לי זמן להבין שזה לא בימקום. והן כל כך שונות באופי, ממש כמו בני אדם. אפילו שבמראה הן דווקא דומות:) וגם אני אחרת והקשר שלנו אחר. מי שיקרא את זה עשוי לחשוב שאני משוגעת (אם לא קרא בפורום והסיק זאת עד כה) אבל אני באמת מרגישה ככה, שיש ביננו קשר מיוחד. איזה כיף לפגוש בן אדם שמבין...

feyoula

New member
../images/Emo7.gif גורלה עצוב

אני באמת מודה לך דודיק על כל החיזוקים!! האמת שבסתר ליבי צפיתי את זה, היא לא היתה במצב טוב וספק אם היא היתה מתאוששת. ניסיתי לעשות כל מה שניתן עבורה אך לפעמים זה מה שקורה והאמת שלקח לי קצת זמן להתאושש מזה...נכון שזה הטבע, אבל כשרואים את זה ממש מול העיניים, זה מטלטל קצת. במיוחד שהיא כזאת יפה.. אם היא היתה ציפור גדולה יותר, שניזונה מגרגרים הייתי אולי מחזיקה אותה בשבי ומטפלת בה אבל יונק דבש פשוט צריך לחיות בחוץ עם הפרחים, אין מה לעשות כך שגם אם היא היתה שורדת, מה היתה עושה בלי כנף? כנראה שזה היה נגמר לא טוב כך או כך... אתה יודע? אחרי זה חשבתי על זה ותאכלס יונק הדבש היא ציפור קטנה וזריזה ביותר ואין שום סיכוי שבילי או מישמיש החתולה יכלו לתפוס אותה בשעת מעוף, סביר שהיא נפצעה בנסיונות לצאת החוצה והן מצאו אותה כשהיא כבר פצועה.. בילי היא כלבה נשמה והיא רק משחקת, היא לא מבינה מה היא עושה. יש לה אופי של ילד בן 3. היא רואה משהו מנתר ומנסה לשחק. היא בחיים לא תנסה לפגוע. אתה צריך לראות אותן איך הן משחקות אחת עם השניה בכזו עדינות...החתולה שהיא גורה והכלבה גדולה ומגושמת, משתדלות לא לשרוט, לא למעוך, זה לא מובן מאליו. היא לא מהכלבים הרוצחים... היתה לי כלבה כזו פעם.

כל פרידה היא עצב

ולפעמים העצב הקטן, האישי, הביתי, גדול מעצב לאומי על מליונים. אני משתתפת עם כולכם בצערכם. ריגשתם אותי עד דמעות. ובאותו עניין- ליום העצמאות אני קוראת יום השואה לעוף ולבקר... ותחשבו על זה!

כבר לא אבל בנשמתי../images/Emo80.gif

תמיד אהיה ! חוץ מזה, שעבדתי ברפת כמה שנים ונקשרתי מאד לפרות ולעגלים.
אני מאד אוהבת את ריח הזבל ( או, אם לדייק זה לא זבל זה חרא/קקי/פופו/בבה) ובמשך שנים הקפדתי לבקר ברפת . בהתחלה- כמה פעמים בשבוע, אז זה ירד לביקורים שבועיים, חודשיים ולאט-לאט למדתי לחיות עם הגעגוע.... ואת?

עינבלית

New member
הייתי צמחונית 8 שנים

ועכשיו אני לא אבל יש לי נטייה לחזור לזה. בכול זאת אוכלת בשר בערך אחת לחצי שנה, כשמגיע לי קרייבינג שאין לעמוד בו. רוב התזונה שלנו מבוססת על זרעים,גרעינים, ירקות פירות ודגנים וביצים. מוצרי חלב ובשר פחות נפוצים במטבח שלי. אני מבשלת כל יום ארוחה בריאה ומזינה לכולנו, ללא בשר. אני עבדתי פעם בדיר כבשים ועדיין מציירת כבשים ותופרת אותן.

feyoula

New member
דבי יקירתי, כתבתי למעלה... היא לא שרדה...../images/Emo7.gif

למעלה