איחולי נסיעה טובה לחמדה

איה@

New member
חמדה יקירתנו / אמיר מרדיקליים

הפרידה של אמיר מחמדה ביום ראשון הקרוב, ימריאו חמדה ויעקב למסע סובב עולם. מסע חלומות ארוך מסביב לגלובוס העייף והמוטרד שלנו, שלמרות כל צרותיו, יש בו פינות חמדה רבות. חמדה היקרה שיזמה וניהלה את שעת סיפור המקסימה, החליטה שלא תוכל להמשיך ולנהל בשלט-רחוק את האתר הזה. את הבלוג האישי שלה, בו עקבנו בחדשים האחרונים אחר ההכנות למסע, תמשיך חמדה לנהל כיומן מסע. אני בטוח שנקרא בו חוויות שונות המסופרות באותו כשרון סיפור חינני שיש לחמדה. אני מחשיב את חמדה כידידה יקרה (אף על פי שמעולם לא פגשתי בה) ואני רוצה לאחל לחמדה ולבן זוגה יעקב, מסע מופלא. מסע שיתעלה על ציפיותיהם ושיעשיר את עולמם. חמדה ויעקב, סעו לשלום ושובו בשלום. אנו הנשארים פה מברכים אתכם.

איה@

New member
שיר פרידה / אוהד מהבלוג

הפרידה של אוהד מחמדה חמדה היקרה, שליוותה אותנו בשנה האחרונה עם שעת סיפור המוצלח שלה ועם האתר האישי שלה - מיקרו קוסמוס (אותו אני עדיין זוכר בעיצוב הצהוב והמזוויע הראשוני) נוטשת אותנו לאנחות בתוך שלוליות הזיעה שלנו ונוסעת לה למסע מסביב לעולם. חמדה - אני מרגיש קרוב אליך מאוד, עברנו הרבה ביחד, את ואני בהתפתחותנו בתוך הביצה הקטנה והמיוזעת הזאת ואני כולי תקווה שיהיה לך וליעקב הטיול הכי אדיר בעולם. (ושתעדכני אותנו במהלכו.) אוהב אותך המון, את תחסרי לי.

יו, חבר´ס, ממש ריגשתם אותי!! ../images/Emo23.gif

אני ממש לא נוטשת אתכם.. להפך, אני לוקחת אתכם אתי, כנוסעים סמויים.. אז בבקשה, נא לבוא מוכנים: אתמול נמדדו בדלהי 39.5 מעלות בצל, 80% לחות. וגם המונסונים, שקצת התמהמהו השנה, עכשיו מכים בעוז כדי להדביק את הפיגור.. כובע, מעיל גשם, מטרייה/שמשייה,קרם הגנה עם מסנן קרינה גבוה, סנדלי פלסטיק, אאוטן נגד יתושים - כל אלה חובה על כל המצטרפים להביא אתם!! חבר´ה, תודה לכל המברכים והמאחלים, הן כאן, הן בבלוגים שלהם, והן במיקרו קוסמוס ובשעת סיפור.. אני ממש נרגשת מהפירגון! דעו לכם שאני מתכוונת בהחלט לעקוב ו"להשתתף" גם מרחוק אחר הנעשה גם כאן וגם בבלוגים של כולכם, גם אם לא תמיד אוכל להגיב בשל מגבלות טכניות.. יאללה, תשמרו לי עליכם ועל המולדת, להשתמע ביום שלישי/רביעי במיקרו קוסמוס.. לא נראה שיהיה לי חיבור לאינטרנט עד אז. אריבדרצ´י...

איה@

New member
לחמדה חמדתי ../images/Emo39.gif

לחמדה חמדתי מאז והכרנו הפכת להיות לי לאם ואחות והכנסת אותי תחת כנפיך חכמת החיים שבך, התבונה, והיושר - העשירו אותי. האומץ שלך - נתן גם בי כח. אני יודעת שלמרות שאוקיינוסים יפרידו ביננו - תמיד נשאר קרובות. סעי לשלום - קרעי את העולם! חזרי בשלום - כי אני כבר מתגעגעת. אוהבת אותך מאד.
איה.

למעלה