איחור בוידיאו

איחור בוידיאו

יש לי איחור בוידאו בין הסאונד לתמונה. זה קורה בכל הנגנים וגם במסך הגלקסי עצמו. יש למישהו רעיון איך לפתור זאת?

בעיה ידועה ומעצבנת

אומרים שמערכת ההפעלה הנוכחית היא הבעייתית ושבקודמת לא היתה בעיה (עם אותו מכשיר) ועם השדרוג שאנו מייחלים לו, העניין אמור להיות מתוקן. כדאי לדווח לסמסונג ואולי כבר יש להם פתרון כלשהו כי עבר זמן מה מאז שביררתי.

בעיה מעצבנת?

לא לא כשעוקפים אותי בתור זה מעצבן. כשבמכשיר כל כך יקר ומשוכלל אני לא יכול להשתמש בוידיאו זה מחדל ואפילו חוצפה מצידם.

יNOT

New member
אתה מחפש עזרה לבעייה?!...

כרגע זה נראה כמו סוג של פריקה, "לא עובד לי !" וזהו. על מנת שהפורום הזה יוכל לתפקד כפורום ואולי לסייע לך, רצוי לכל הפחות לומר, מספר מילים על המכשיר... גלקסי , הכוונה לגלקסי S , נכון?! גירסת האנדרויד המותקנת, ספציפית מה ה גירסת ה BASEBAND /BUILD (או איך שזה לא נקרא היום...)האחרון במכשיר? האם המכשיר נרכש מהמפעילה? אם כן מאיזו מפעילה? לעת עתה זה יספיק. הנקודה שלי, אני בטוח שאם יש בעייה כללית אז יהיו רבים שיוכלו לאשר אותה ולא רק אדם אחד בפורום שבזמנו נתקל בבעייה אך מאז לא טרח לבדוק אם תוקנה(אם יצא עידכון). כמו כן זה חשוב לנו כצרכנים לדעת אם זו באמת בעייה כללית של סמסונג במכשיר או שאוליי מדובר בבעייה אצל מפעילה ספציפית..

פגית

New member
מסכימה..

אני אישית לא מכירה את הבעיה הזו וצילמתי כמה וכמה סרטים על ידי הגלקסי s שלי... מאורנג' וללא כל שינוי אחר..

אני מקווה שאתה וחבריך כאן צודקים

אני מקווה שזו רק בעיה אצלי , בתפעול או במכשיר שלי. אישתי אמרה לי שבמבט ראשון לא שמים לב לזה ורק אחרי שמסתכלים רואים שהתמונה מקדימה את הסאונד. בשביל זה עשיתי לה טסט ועשיתי סרטון שבו אני מדבר עם קוזאפ על הפנים וגם אחכ מוחא כפיים ואז רואים ממש את האיחור. מדיונים שראיתי בגוגל בנושא אמרו שם שזו בעיה ידועה בגלקסי אס ושעובדים על זה על מנת שבגרסה הבאה זה יתוקן. אפילו הייתה שם קבוצה שהתארגנה עם תלונה קולקטיבית לסמסונג אבל שוב אני באמת מקווה שאני טועה וזו בעיה שלי וכשיחליפו לי גרסה, מכשיר או מה שזה לא יהיה הבעיה תפטר. אני משתמש בגלקסי אס נקנה לפני כ-חודש גרסה: froyo.jhjpc . (באורנג' אמרו לי שיש כבר גרסה מתקדמת יותר, בסמסונג אמרו לי שזו הגרסה המתקדמת ביותר) המכשיר נקנה מהפעילה (אורנג') לא החלפתי רום אפליקציות הורדתי מהמרקט

פגית

New member
אכן ניתן ללכת לאורנג' ולשדרג לגירסה החדשה

מC לD. טרם עשיתי זאת,סתם כי לא יצא לי להגיע לסניף הקרוב.. שים לב שזה מצריך גיבוי של הכל כי מקבלים מכשיר נקי...

השאלה היא אם זה יפתור את הבעיה

משיחה שהייתה לי עם נציגת אורנג' – היא קראה את הדברים שהגרסה אמורה לפתור – זה לא הופיע ברשימה.

פגית

New member
לא יודעת

נראה לי כדאי לשדרג, יהפוך את הטלפון למהיר ועדכני יותר, אם יש באגים שהיא פותרת אז בכלל.. אני אישית מחכה לשדרג כדי להתקין שוב סקייפ ולפתור קצת בעיות קיפאון פה ושם..

גם אצלי היה קופא בלי הפסקות

פשוט נתקע ושום דבר לא עוזר. הייתי מוציא ומכניס סוללה כל הזמן עד שהסרתי את הלנצ'ר של גו ומאז עובד מצויין.

יNOT

New member
אפשר קישור לתלונות האלה שקראת באינטרנט?..

אפשר קישור לתלונות האלה שקראת באינטרנט בהקשר של הדיליי בוידאו בסמסונג גלקסי S? כמו שאתה רואה, אפליקציות לעיתים יכולות לגרום גם לבעיות במכשיר, ייתכן שיש לך אפליקצייה שחלק מהפעולה שלה(בשגגה) מוציאה מסינכרון את התמונה והקול בהקלטת ווידאו, כמובן שאני לא אומר שזה הגורם במקרה שהעלית, הייתי שמח אם מישהו שרכש את המכשיר גלקסי S מאורנג' יואיל לעשות בדיקה מלאה במכשיר שלו(לפי הקיטריונים שציינת שאתה בדקת את הדיליי בווידאו)וייכתוב אם גם הוא חווה את אותה התופעה. (למרות שמחיאת כף, שהיא תנועה מהירה, במיוחד כשהיא נעשית קרוב למצלמה, הגיוני שיהיה דיליי, אחרי הכל יש מגבלת חומרה גם) אבל בכל מקרה, הייתי שמח לראות הקישורים בנושא.

העצה השנייה שלך יותר רלוונטית לגבי

אני גם לא ממש זוכר איך הגעתי להודעות האלה. אני רק זוכר שזו הייתה תלונה שמישהו התלונן על איחור והשתרשר לו שרשור שלם בו הרבה מאוד אנשים כתבו : גם אני, גם אצלי וכו ומישהו הציע להציף את סמסונג בטלפונים ובתלונות בנושא. חשוב לי יותר שכפי שאמרת - אנשים יבדקו אצלם בגלקסי אס שנרכש באורנג' האם יש איחור. הכי טוב זה לצלם דיבור. אני אשמח שזו תיהיה בעיה רק מכשיר שלי

פרט חשוב לצורך הבדיקה של הוידיאו

האיחור לא עקבי כלומר - זה לא שהתמונה נמצאת חצי שנייה לפני הוידיו מההתחלה עד הסוף. הכנסתי סרטון לתכנת עריכת וידיו והזזתי את הסאונד וראיתי שהסאונד הסתדר בשניות הראשונות אך אחכ זה שוב בעייתי. בצפייה בסרטו ארוך ראיתי שהאיחור הוא קטן מאוד (אפילו לא משמעותי) בנשיות הראשונות אבל אם עושים סרטון של כמה דקות- אפשר לראות שככל שמתקדם הסרט האיחור נעשה יותר גדול

למעלה