איחור במחזור+תוצאות הבדיקה

איחור במחזור+תוצאות הבדיקה

שלום, אני בת 27, הפסקתי לקחת גלולות לפני חמישה חודשים. בחודשיים הראשונים אחרי ההפסקה המחזור היה סדיר יחסית, ואז נפסק וכעת מאחר כבר בכמעט שלושה חודשים. מאז שהפסקתי לקחת גלולות הופיעו לי פצעים באיזור הצוואר ולאחונה גם התחילה נשירת שיער רצינית (לא בטוחה אם יש קשר בין הדברים). רפואת הנשים הפנתה אותי לבדיקת US שהממצאים שלה היו הבאים: רחם: מנח קדמי, מבנה תקין רירית: 5 ממ' שחלה ימנית ושמאלית - גודל תקין, זקיקים קטנים. דוגלס ללא נוזל. מה המשמעות של נוכחות זקיקים קטנים? כל מה שמצאתי באינטרנט זה לגבי ריבוי זקיקים ושחלות פוליציסטיות, האם עצם הציון לגבי הזקיקים אומר שהיה ריבוי? בעלי ואני מתכננים הריון בקרוב, האם הממצאים מצביעים על קושי כלשהו להכנס להריון? מה יכולה להיות הסיבה לאיחור כה רציני במחזור וכיצד ניתן לטפל בזה? תודה ואשמח לקבל תשובה.

בדיקת אולטראסאונד

הבדיקה המווחת הינה בדיקה תקינה. נוחנות זקיקים קטנים הינה תקינה בשלבים מוקדמים של המחזור (לאחר הוסת) וגם לאחר ביוץ. בהצלחה

תודה על התשובה, עוד שאלת הבהרה

אתה אומר שנוכחות הזקיקים תקינה בשלבים מוקדמים של המחזור ולאחר ביוץ, אבל למעשה לא קיבלתי מחזור (לא היה דימום) כבר במשך יותר מחודשיים. מה המשמעות של הזקיקים האלה במצב הזה?

למעלה