איחסון מזוודות

tkonki

New member
איחסון מזוודות

שלום רונית. אני עוקב בהנאה אחר העצות וההמלצות שלך באתר. בקיץ הקרוב אנחנו נוסעים זוג הורים ושני ילדים וכן סבא וסבתא בקראוון. אשמח אם תוכלי לתת לי טיפ קטן איפה מאחסנים את כל המזוודות בקראוון והאם יש מספיק מקום לכל אחד באופן אישי בארונות? קשה להבין את זה מהשרטוטים של הקראוונים באתר.

איחסון בקראוון

תודה קראוון הוא אמנם בית על גלגלים אך...ללא חדר ארונות. את המזוודות הריקות ניתן לעיתים להשאיר בתחנת ההשכרה אך יש לבדוק מראש את האפשרות הזו. אפשרות שנייה: בדגמי קראוונים רבים יש מקום אחסון גדול- בדרך כלל מתחת למיטות האחוריות- פתח מבחוץ- שם ניתן לאחסן את המזוודות- רצוי לקחת כאלה הנכנסות זו לזו (בסיגנון בבושקה) זיכרו- גם מקום האיחסון- למרות גודלו- מוגבל. טיפ: במקום מזוודות- נסו להתארגן עם תיקים גדולים (צ'ימידנים)- חוסך מקום ושוקל הרבה פחות ממזוודות- ראה תשובה העוסקת במשקל עודף בטיסה. ניסיתם פעם לשקול מזוודה ריקה? טיול נעים ומהנה

fafi10

New member
לא ממש מדוייק

שטח איכסון בקרוואן משתנה מדגם לדגם וממדינה למדינה ויש לקחת זאת בחשבון ולא להסתמך על העצה המטופשת כחו צימידנים ןתסחבו הכול ביד צימידן עם גלגלים אגב שוקל יותר ממזווה אני שקלתי אותם ריקות ואת בקרוואנים באירופה למשפחה עם 4 או 5 נפשות בדגמים האפשריים למעט 2 יש מקום אחסון בשפע וכן ארונות בכל הקרוואן בשפע שניתן לפרקם לחלוטין רצוי בכל סוף יום למנוע ריחות לא נעימים ולכן לרוק את כל הכביסה של כולם בשקית ולמזוודות אם תאכסנו אותם כמו בבושקה לא יהיה מקום לכביסה המלוכלכת בקרוואנים בארצות הברית אין מקום אחסון גדול כמעט באף דגם גם הגדולים שבהם

מרחב אכסון מזוודות בקרוואנים

כמי שבקיא היטב ומכיר את כל הדגמים של הקרוואנים אני חייב לתקן אותך. בקרוואנים בעלי המיטה האחורית הזוגית כדוגמת דגם ה Family luxury (מהדגמים החדשים - לא באלו שפינת האוכל הופכת למיטה) יש מרחב אכסון עצום למזוודות ואפילו לקטנוע. ראה תמונה מצורפת. לעומתם קרוואנים כדוגמת Family Plus המאובזרים במיטת קומותיים מאחור אין כל כך הרבה מקום לאכסן את המזוודות ולכן מומלץ כן להביא את הצ'ימידנים. אגב, בקרוואנים אלו יש אפשרות להרים את המיטה האחורית התחתונה ואז מתקבל מרחב אכסון גדול דיו בכדי להכיל מזוודות. כמובן שמצב זה טוב כל עוד לא צריכים להלין מישהו במיטה האחורית התחתונה. כמי שעוסק בתחום ומתמצא היטב, אני גם לא מסכים לדעתך לגבי השארת המזוודות בתחנת ההשכרה, למרות שזה אפשרי לרוב. הטעם לזה הוא שתמיד ישנה אפשרות (אמנם קטנה מאוד אך לא בלתי אפשרית) שמשהו ישתבש במהלך הטיול. לדוגמא תאונה או תקלה חמורה אחרת המשביתה את הטיול ואז כל המזוודות נמצאים איתכם ולא צריך לחזור לתחנת ההשכרה בכדי לקחת את המזוודות. וחמור מכך: כבר פגשתי בעבר מקרה שמשפחה שטיילה ובילתה בפארק מגלשות מים נאלצה לסיים את הטיול באופן מיידי כאשר הילדה שלהם שברה מרפק בעת הגלישה. הם כמובן פינו אותה לבית חולים והטיול שלהם הסתיים באופן בלתי צפוי. חשוב רק מה היה קורה אילו לא היו בידהם המזוודות. אתה יכול לדמיין את המשפחה, בעת לחץ ובהלה לשלום הילדה, אורזת את כל הכבודה בשקיות ניילון מהסופר? רוצה דוגמא נוספת: משפחה שיצאה לטיול קיבלה את הקרוואן ביום שבת בבוקר. לרוע מזלם אחרי מספר שעות הם התנגשו ברכב אחר. כתוצאה מכך, הקרוואן הושבת ומאחר והיה שבת אחה"צ וביום ראשון התחנות והמוסכים בגרמניה סגורים היה עליהם להמתין ליום שני כדי להמשיך ולטייל. בלי מזוודות או צ'ימידנים זה היה בלתי נעים. כנראה שאתה לא ממש מומחה מספר 1 כפי שאתה מציג את עצמך........

giramondo

New member
נאה דרשת ,אבי...ביחוד ב'דרוג' המומחיות שלו

גם אני סבור שהשארת המזוודות בכל מקום אחר מאשר איתך בקמפר,היא טעות שעלולה לעלות ביוקר.G -רמונדו.

tkonki

New member
fafi10? עצה מטופשת???

אני שאלתי שאלה פשוטה בסך הכל: איפה מאחסנים את המזוודות בקראוון? קבלתי מרונית תשובה שיש 3 אפשרויות. עכשיו אני יכול להחליט מה הכי טוב ומתאים לי. למה אתה משתמש במילים לא יפות ופוסל את התשובה? זו התנהגות לא מקצועית. לא עדיף שאם יש לך נסיון ואתה יכול להציע לי משהו טוב אז שפשוט תעשה את זה? ודרך אגב: שקלתי את המזוודות הריקות שלי שהתכוונתי לקחת ובאמת שהן שוקלות המון. לא הייתי חושב לבדוק את זה בלי הטיפ של רונית ובטוח שהייתי משלם משקל עודף. בכלל: הארוח של אתמול היה מאוד טוב בשביל מי שנוסע בקרוב בקראוון והוא לא מנוסה. ולגבי מה שכתבת קודם: אני נרשמתי אתמול כי ראיתי שתהיה אפשרות לשאול שאלות ואני רציתי להשתתף. מאז שהחלטתי לנסוע בקראוון אני מסתכל בפורום מידי פעם אבל לא היה לי מה לשאול קודם. כשראיתי שיש שאלות ותשובות אז נרשמתי ואני שמח שעשיתי את זה כי התשובות והטיפים שקיבלתי מרונית היו מצויינים. אם יש משהו טוב אז תמיד מישהו חייב לבוא ולקלקל?

למעלה