איחסון קסטות וידאו קטנות

הילית111

New member
איחסון קסטות וידאו קטנות

ערב טוב לכולכן שאלה יש לנו די הרבה קסטות וידאו קטנות שמתאימות למצלמת וידאו של סוני שיש ברשותנו אנו מצלמים הרבה ויש לי כבר כ 70 קלטות קטנות כאלו.. מצלמים המון. על כל פנים אני מחפשת קופסא מיוחדת לאחסן את הקסטות האלו בצורה כזו כמו ספריה של ספרים כלומר שהקסטות "יעמדו" בקופסא ואוכל לראות את התוית של כל אחת מהן ולשלוף לפי השם זה יותר נוח מאשר לאחסן אותם בכל קופסא שהיא-פשוט לזרוק בקופסא או בשקית כפי שזה הים. מקוה שהסברתי למה אני מתכונת כי אני רוצה שיהיה לנו נוח לשלוף ולצפות אני מקפידה על כל קלטת קטנה כזו להדביק מדבקה עם משפט אחד על התוכן ולשים את הקסטה בתוך הקופסא שלה כאשר על הקופסא כמובן בחלק הצר שלה בתווית רשמתי גם מה התוכן מישהו מכיר קופסא כזו איפשהוא ? כי לא מצאתי...בדקתי גם בחנויות צילום תודה וסופש נעים

הילית111

New member
ועוד שאלה על בלנדר מוט

הי לכולן אין לי בבית מיקסר וגם לא בלנדר יש לי תנוק בן 4 חודשים שאני אמורה אוטוטו להתחיל איתו מוצקים כלומר לטחון... איזה בלנדר מומלץ לקנות שהמטרה שלי שישמש בכלל במטבח כי אין לי מיקסר אני קראתי שהבלנדר מוט של בראון מאוד נוח ומומלץ אני מתלבטת מה לקנות כי הסוגים השונים נבדלים במנוע יש של 300 ואט (על זה ראיתי מבצע באחד האתרים ב 99 שח ) יש של 450 ואט ואני חושבת שיש אפילו יותר אני בשלנית מאוד חובבת אבל יכול להיות שזה ישתנה לכן אני ארצה משהו טוב ואני מעדיפה את המוט כי לכמויות שלי בבית זה יספיק יש לי חוץ מהתינוק עוד ילד בן 5 והבלנדרים הריגלים שהם לא מוט נראים לי מסורבלים ואחכ לוקח זמן לנקות וכו אני צריכה משהו נוח וטוב ויעיל שקל גם לנקות אגב האם בבלנדר מוט אפשר לעבוד ישר בתוך הסיר מרק לטחון ? ואם כן זה לא משפריץ? תודה מראש שבת נעימה

psa

New member
שוב אני מציעה לך לערוך טיול קטן

בחנויות חשמל הקרובות לביתך , גם המשביר ולבחור מוט או בלנדר טוב. הוא יישמש אותך לזמן רב. הבלנדר יכול לשמש למרקים , שייקים ועוד. תתייעצי עם המוכרים . גם לגבי המוטות , כיום מוכרים כל כך טובים שאפילו לא תצטרכי את הבלנדר. תחליטי במקום.

צפנתי

New member
ממליצה על בלנדר מוט של בראון

חזק וקל לניקוי. אני משתמשת בו הרבה מאד... ובכל מקרה-להשקיע ולקנות אחד חזק.

הילית111

New member
תודה חברות וצפנתי

מה נחשב חזק? יש 300 ואט זה הכי חלש ויש גם 450 ואט ויש בטח יותר את יודעת כמה ואט לך יש בבית ? סליחה שעניתי מאוחר המחשב עושה לי בעיות לאחרונה...

צפנתי

New member
לדעתי הוא 400 או יותר. אבדוק בערב.

היה לי אחד חלש לפניו, גם הוא עשה את העבודה אבל אין מה להשוות...הכל הולך כ"כ הרבה יותר מהר עם הבראון.

צפנתי

New member
בדקתי...הוא 600.

והיה אחד היקרים בזמן שבחרנו. בגלל ששנים היה לי אחד חלש, אני מכירה ומוקירה את היתרונות של חוזקו ומאד שמחה שקנינו אחד חזק.

צפנתי

New member
600 זה הוואט, לא המחיר...

המחיר אני לא זוכרת לצערי...

הילית111

New member
,תודה יקירתי
בכהן יצחק

ראיתי אותו ב 440 שח לא זול.. אני קצת מבולבלת מצד אחד בראון מעולים מצד שני המחיר ומצד שלישי בסופר ראיתי דיל על מערבל יד ומערבל מוט של קנדי ב 119 שח ארוז בחבילה .. ומצד נוסף אמא שלי בכלל אמרה לי שיש לה בלנדר עבורי אבל זה בלנדר רגיל לא מוטו של חברת אלקטרו קל וזה בא עם ברז -לא משהו שימושי הברז לא מכירה החברה הזו ובפרוספקט של הבלנדר כתוב שלהוציא מהברז אפשר רק אם זה ממש מימי אז מה לעשות ? הקנדי אם את מכירה הבלנדר מוט זה דגם 365 שלהם http://www.kama.co.il/product_details.php?product=62890 ובלנדר יד זה דגם 355 http://www.amperel.co.il/products/148431 של קנדי כאמור שלא מכירה אותם אבל מחיר סופר סופר משתלם ואגב אני מרוצה בטירוף מקופסאות לוק אנד לוק -שומרות בטירוף על הטריות

צפנתי

New member
קנינו מקציף יד של קנדי לפני כמה שנים

מאד בזול. בהפעלה השנייה הוא פשוט התפרק לנו בידיים כמו לגו...אנחנו מקציפים אולי פעם בשנה אז לא היה מה לחזור לחנות.. לדעתי מקציף כזה לא עושה את אותן פעולות של בלנדר מוט. היה לי כמה שנים טובות בלנדר מוט חלש (משהו כמו 300 וואט לדעתי), של מורפי ריצ'רדס שעשה עבודתו נאמנה אבל לאטטטטט....היה חלש וגם אסור היה להפעיל אותו יותר מדקה רצוף או משהו כזה. (חימום יתר של המנוע או משהו). המבנה לא היה משהו, התא של המטחנה נסדק עם הזמן (אך לא נזל) ואחד משלושה הברגים שמחזיק את הראש על הלהב על המוט נפל ונעלם, והיה "חופש" לא בריא בראש הטחינה של המוט. החלפנו אותו ו...עולם אחר. (בראון כאמור). הוא בנוי לתלפיות, הראש יצוק (או מולחם) ללא ברגים נראים לעין, יותר קל לניקוי, המנוע חזק, יש גם ראש להקפצה (לדעתי לא יעיל כמו מיקסר "אמיתי", גדול). אני עושה איתו המון דברים. קוצצת נענע למשקה לימונענע (תרכיז שאני מקפיאה).קוצצת אגוזים ושקדים לעוגות, מרקים טחונים עם המוט כמובן, הכנת טחינה בכמות גדולה ללא מאמץ-עם המוט. שייק בננה ופירות בקיץ, תענוג של מכשיר. מה השימושים שאת חושבת שתעשי? לפני שאת קונה-קיראי ביקורות

צפנתי

New member
עוד שימושים ששכחתי:

רסק
עגבניות טריות עם המוט. הכנת סלסות וסחוג-בקופסא.

הילית111

New member
תודה

השימושים יהיו לאוכל טחון לתינוק אבל זה זמני מגיל שנה בערך אם אני זוכרת לא צריך לטחון יותר מאוחר ? יתכן שגם טחינה וכל מיני דברים שקשורים לבישול ואפיה כי אין לי מיקסר הבראון 600 ואט נראה מעולה אני חושבת שאקנה תודה

צפנתי

New member
בצק-זו אכן בעייה ומוט הוא לא פיתרון

לי אין איך להכין בצק והידיים שלי חלשות ואין שום סיכוי להכין לבד בצק שמרים ללא מיקסר. מצד שני-זה אחלה פיתרון דיאטטי
כי אין לי שום גבולות מול לחם או עוגת שמרים שרק יצאו מהתנור..
וכשאני מריחה או רואה מאפיות אני פשוט עוברת לצד השני של הרחוב
כדי לא לטפח את הבטנון...
אני לא מכירה מכשיר שהוא לא מיקסר אימתני (גדול, יקר ותופס המון מקום) ללישת בצקים אמיתיים (לא מדברת על בלילות לעוגות בחושות, שהם הרבה יותר נוזליים). בצק ללחם, עוגות שמרים וכו'...(שאין לי שום ניסיון בהן אבל יש פנטזיות) הוא רק במיקסר לדעתי. שווה לבדוק בפורומי מתכונים ובישול למינהם, למשל ע"י חיפוש בארכיון או לשאול שאלות...או אולי חיפוש כללי ברשת? בכל מקרה בלנדר מוט לא יעשה לך בצק. אולי המיקסר הידני...ומהכרותי עם המוצר-אני בספק. שווה לשאול בעלי ניסיון..

הילית111

New member
הי

תראי בזמן הקרוב לא נראה לי שאתעסק יותר מדי עם בצקים הבלנדר ישמש לאוכל מרוסק ואכח אולי שייקים או רטבים לא דברים מסובכים מדי אבל ספציפית לגבי קנדי לא יודעת באמת אם זה מציאה או כמו שאומרים הזול יעלה לי ביוקר אני נורא רוצה את הבראון אבל זה 440 שח ה 300 ואט מוכר כהן יצחק ב 200 השאלה אם 300 ואט יספיק לי כאמור בשלנית חובבנית למדי מה יהיה בעתיד? אם אכנס לנושא כשהילדים יגדלו קצת אז אקנה מיקסר של ממש ורק של קנווד ..

psa

New member
הילית , אני מציעה לך לגשת לחנות כתר

קחי אתך כמה קלטות ותנסי איזה ארגז/ קופסה מתאימים. כנ"ל לאותן הקופ' הצבעוניות שנמכרות ברוב חנויות המתנות , כלי כתיבה , 2 ש"ח ... תנסו גם בהום- סנטר.

למעלה