איחרתי לברכות?

קרן משם

New member
איחרתי לברכות?

אני דורשת לדעת לאיזה קליקה אני משתיייייייייייייייייכת!! בלי קליקה לא אוסיף עוד מילה!! טאקי יקירה המוןןןןןןןן בהצלחה כדרדס כחול מין המניין ואת עזרתי הצעתי לך ואני עומדת אחריה!
קרן

טאKילה

New member
קרןןןןןןן איזה כייף את פה..../images/Emo24.gif

חחח את רוצה קליקה חחחחחח לא בבית ספרינו,,כאן אחוות אחים כולם בשביל כולם. ואת בטוח תאהבי את זה יקירתי...
תודה כחולה מקסימה..מואההההההההה}{

מקסיקני

New member
מצטרף באיחור אבל בשימחה../images/Emo141.gif

מצטער על האיחור .. התעכבתי קצת בגלל פיזור.. את עצמי אספתי.. ולאחל המון בהצלחה הגעתי.. לאישה המדהימה.. שברכה לך שלוחה.. את כישרונך הביעי.. ואת קול תבונתך השמיעי.. ובטוחני שאת פורום זה תנהלי.. באוירה נעימה כדרכך.. ובין לבין אקפוץ לביקור.. רק בלא אזכה מהמחיקון שלך לשיגור...חחח

טאKילה

New member
הייייייייי אייייי מקסיקנייייי../images/Emo140.gif

איזה אורח כבוד הגיע ,,יאמי.. תודה נשמושה,אתה מוזמן להתכבד במטעמי הפורום הנפלא שלנו.. שב תתענג בכייף..

מקסיקני

New member
אהלן נשמה תגידי הספה ..

הזו מוכרת לי ..חחחח רק תעצרי אותה לרגע ...קיבלתי סחרחורת קלה... שמעתי מטעמים? אנחנו מדברים על אותו דבר? מזמן לא היו פה איזה קובות להרגעת הרוח והנפש...חחחח אבוא בכיף נשמה.. דרך אגב אפילו הכתב פה קטן ונעים ..והגלגלת היא מצד שמאל ולא מימין.. חחחחחח ואלו לא רק ההבדלים... יש פה סיפורים מענינים ומרגשים.. אז תודה על קבלת הפנים.. אבוא לעיתים...

טאKילה

New member
מקיקו,,אצלי ...

הגלגלת בצד ימין ,,יאמי.. הספה מסתובבת בכוונה,להמריץ דיו מיקלדת. כאן כותבים בכייף. כנראה שבהקדם תהיה קובה חחחח

קרן משם

New member
טאקי מה עושים פה ביום?

אני בלילות לרוב ישנה.... ויש ביננו הבדל של שעה לטובתי (אצלי כעת רק 22:35)

Crossface

New member
הדברים לא ממש משתנים

אולי קצת יותר משוגעים בגלל השעה אבל כמעט אותו הדבר

טאKילה

New member
קרן..

הפורום פעיל סביב השעון,כל היום והלילה. תציצי לדף ,הפורום פתוח לכל. בהונגריה שעה לטובתך זה טוב,ככה אנחנו זוכים בך שעה יותר...זה לטובתינו,,חחח

למעלה