איטום אלומיניום

hagi165

Member
אנחנו שומעים חדירת רוח חזקה ושריקות.
ניסיתי להציץ על ההתקנה (הותקן לפני כשנתיים) והרגשתי שיש חדירה מלמעלה, לחיצה על האלומיניום וזה מרגיש "רוקד".
איך אני מתקן את זה?
מריחה של מרק לבן יעזור? יש עצות ל"טכניקה ליישום"? אצין שיש וילון חדש ולא רוצה ללכלכך אותו :)

שאלה נוספת -
בחדר שינה מתחת לחלון מצד שמאל, נראה שיש רטיבות/קיר מנופח. שמתי מרק על הפס אלומיניום אנכי לשיש מחוץ לחלון. קשה לי לשים לב אם יש החמרה במצב או שהרטיבות נעצרה.
מאיפה יכולים להיכנס מים? עצות לאיך לבדוק?

רשר

Well-known member
מנהל
אנחנו שומעים חדירת רוח חזקה ושריקות.
ניסיתי להציץ על ההתקנה (הותקן לפני כשנתיים) והרגשתי שיש חדירה מלמעלה, לחיצה על האלומיניום וזה מרגיש "רוקד".
איך אני מתקן את זה?
מריחה של מרק לבן יעזור? יש עצות ל"טכניקה ליישום"? אצין שיש וילון חדש ולא רוצה ללכלכך אותו :)

שאלה נוספת -
בחדר שינה מתחת לחלון מצד שמאל, נראה שיש רטיבות/קיר מנופח. שמתי מרק על הפס אלומיניום אנכי לשיש מחוץ לחלון. קשה לי לשים לב אם יש החמרה במצב או שהרטיבות נעצרה.
מאיפה יכולים להיכנס מים? עצות לאיך לבדוק?
רוח חודרת בין מסגרת החלון לקיר - המקום היה צריך להאטם ע"י מתקין החלון לפני חיבור המסגרת שמסתירה את המקום,
אם יש גישה מבחוץ כדאי לאטום עם סיליקון,
אם אין רצוי לפרק את המסגרת (הלבשה) ולאטום מבפנים,

פס אלומיניום ללא איטום מתחתיו עם סיליקון לא ימנע רטיבות, פרק את הפס ואטום היטב עם רולקה (שיפוע מעוגל מהמסגרת עד לאדן) בין האדן למסגרת החלון, אחר-כך החזר את הפס,

hagi165

Member
רוח חודרת בין מסגרת החלון לקיר - המקום היה צריך להאטם ע"י מתקין החלון לפני חיבור המסגרת שמסתירה את המקום,
אם יש גישה מבחוץ כדאי לאטום עם סיליקון,
אם אין רצוי לפרק את המסגרת (הלבשה) ולאטום מבפנים,

פס אלומיניום ללא איטום מתחתיו עם סיליקון לא ימנע רטיבות, פרק את הפס ואטום היטב עם רולקה (שיפוע מעוגל מהמסגרת עד לאדן) בין האדן למסגרת החלון, אחר-כך החזר את הפס,
אני מבין ממך שמדובר בחתיכת עבודה ואיטום "מתוך" הבית כשהאלומיניום מותקנת לא יעזור.

יודע לתת הערכה כמה בעל מקצוע יקח על עבודה כזאת?

למעלה