איטיות בגלישה - הבדל במהירות הגלישה הנמדדת בין שני דפדפנים

י_357

Member
שלום

1) לאחרונה חל שינוי במהירות הגלישה/איכות החיבור, השינוי מתבטא בבעיות בצפיה ביוטיוב.
האם לפנות לספק התשתית או לספק האינטרנט קודם ?

2) כאשר אני מבצע בדיקת מהירות גלישה ישנו הבדל גדול בין התוצאה שמושגת עם CHROME לבין התוצאה המושגת עם FIREFOX (איטי משמעותית).
התקנתי מחדש את פיירפוקס אבל הבעיה לא חלפה, ניסיתי את גרסת ה PORTABLE של פיירפוקס אבל הבעיה לא נפתרה.

3) הבדיקה של מהירות הגלישה מתבצעת ל 2 אתרים:
fast התוצאות המתקבלות מאתר זה מראות מהירות נמוכה יותר מהמהירות שנמדדת באתר השני וזאת בשני הדפדפנים.
bezeq ספק התשתית שלי.

יש הצעות/מחשבות ?

בתודה מראש
י

נערך לאחרונה ב:

rafid1

Active member
מנהל
כמה גדול? וכמה בSPEEDTEST?
עם איזה PC/CPU?

נערך לאחרונה ב:

י_357

Member
הבעיה נפתרה.
התקשרתי לבזק והם אמרו שהכל תקין והבעיה לא בקו, אתחלתי את המחשב והבעיה חלפה, מאז היא חזרה ונעלמה שוב לאחר אתחול,
נראה שהבעיה במחשב לי.
אני אנסה לשחזר את הבעיה היום או מחר, אני חושב שהבעיה מופיעה לאחר גלישה לאתר מסוים וזה מוזר כי אני משתמש ב SANDBOXIE
ולא אמורה להיות השפעה על הדפדפן לאחר שאני סוגר את התוכנה, זה כל הרעיון ב SANDBOXIE .

לגבי השאלה:
המחשב ישן (2008) ,
מעבד : intel core 2 quad q9300

הפער במהירות הגלישה היה גדול:

70-80 בבדיקה בכרום
30-50 בבדיקה בפיירפוקס
בשני הדפדפנים היתה התנהגות מוזרה מבחינת יציבות המהירות בזמן הבדיקה, הרבה עליות וירידות, בניגוד למצב הרגיל.
נראה כאילו משהו חונק את הגלישה וזה הורגש במיוחד ביוטיוב, לא ניתן היה לצפות ב 1080, רק מתחת ל 720 וגם זה עם
עיוותים בקול מפעם לפעם.

כאמור הבעיה נפתרה(בערך).

תודה

rafid1

Active member
מנהל
אחלה. שים לב שבמחשבים ישנים, יש מצב שהצפיה ברזולוציה גבוהה מוגבלת בגלל עומס CPU, ולכל דפדפן יש גם ניצול CPU משלו. תוכל לראות בTASK MANAGER אם העומס על ה CPU הוא שגורם לבעיות.

נערך לאחרונה ב:
למעלה