איטליה הקטנה בשרונה:חוויה חמה מאד-מילולית מאד
בשבת שחלפה , בצהרי היום 36 מעלות בחוץ. כל השולחנות במסעדה בחוץ תחת מטריות ועם 2 מאוררים גדולים אך לא מספקים. ממש לא היום ולא הזמן לישיבה בחוץ.
המתחם החדש גדוש באנשים מחפשי צל ומזגן. כאשר חם לך אתה מתקשה להינות מהאוכל ומכל המסביב.
התפריט מצומצם, אין חלוקה קלאסית למנות פתיחה וכו', אין תפריט יינות פרט לכמה קוקטיילים בתפריט האוכל.אמנן יש יין גם בכוסות אבל הפרטים בעל פה. חבלי לידה כנראה.
ובכל זאת התכנסו פה כדי לאכול גם אם התנאים קשים.
אכלנו ניוקי בלי שום ערך מוסף , דפי פסטה בתרד, סביצ'ה מוסר ים שהיה עשוי כהלכה וסלט ירוק עם שיעועית לא מטובל מספיק.
שתינו בליני וכוס יין קמצנית מאד של פינו גריג'יו (39 !!).
האוכל כולו היה בינוני להחריד. אפילו לחם למנת הסביצ'ה לא מוגש לשולחן ויש להזמין בנפרד. השרות מעט חובבני ומבולבל.
218 ש"ח שניתן היה לנצל טוב יותר. המקום בהרצה ולכן נימת הביקורת סלחנית למדי.
בשבת שחלפה , בצהרי היום 36 מעלות בחוץ. כל השולחנות במסעדה בחוץ תחת מטריות ועם 2 מאוררים גדולים אך לא מספקים. ממש לא היום ולא הזמן לישיבה בחוץ.
המתחם החדש גדוש באנשים מחפשי צל ומזגן. כאשר חם לך אתה מתקשה להינות מהאוכל ומכל המסביב.
התפריט מצומצם, אין חלוקה קלאסית למנות פתיחה וכו', אין תפריט יינות פרט לכמה קוקטיילים בתפריט האוכל.אמנן יש יין גם בכוסות אבל הפרטים בעל פה. חבלי לידה כנראה.
ובכל זאת התכנסו פה כדי לאכול גם אם התנאים קשים.
אכלנו ניוקי בלי שום ערך מוסף , דפי פסטה בתרד, סביצ'ה מוסר ים שהיה עשוי כהלכה וסלט ירוק עם שיעועית לא מטובל מספיק.
שתינו בליני וכוס יין קמצנית מאד של פינו גריג'יו (39 !!).
האוכל כולו היה בינוני להחריד. אפילו לחם למנת הסביצ'ה לא מוגש לשולחן ויש להזמין בנפרד. השרות מעט חובבני ומבולבל.
218 ש"ח שניתן היה לנצל טוב יותר. המקום בהרצה ולכן נימת הביקורת סלחנית למדי.