איטליה,מפגשים מהסוג הראשון,

hamamin

New member
איטליה,מפגשים מהסוג הראשון,

קודם כל התמליל המיקדמי על קשר אישי עם חוצנים חיוביים, לשם שינוי. לאחר מכן ראיונות עם חלק מה"חברים" או חבורת בני האדם שיצרו קשר עם חוצנים לפני שנים. הכל מתורגם לאנגלית ואני מביא את הדף מפורום OMF שמכיל גם שש ראיונות של עשר דקות וגם צילום של חוצן בגובה שלוש מטר ונחמד ,דווקא.

hamamin

New member
צ"ל --"מפגשים מעדות ראשונה "

או "מיד ראשונה" ולא מהסוג הראשון שהוא מונח לא לעניין.

ואתה באמת אוכל את זה שזה חוצן?

זה נראה בדיוק כמו בן אדם רגיל שחזר ממיאמי. ממתי חצנים לובשים חולצות של מיאמי ונראים בדיוק כמו בני אדם? חשבתי הם אפורים עם קרחת ועיניים גדולות לא?

hamamin

New member
אני לא אוכל חוצנים,בינתיים.

דבר אחד בטוח שהם הרבה סוגים. מה שאתה מתאר אלו האפורים,בערך,גם מהם ישנם סוגים שונים. מעדויות של למעלה משישים שנה,חלקם כמובן מדומינות, ישנם חוצנים דומים בדיוק לבני אדם וגם דומים בערך. בקשר לתמונה הבאתי את מה שכתוב ולא את דעתי. לי אין דעה עליו-----[עוד לא נתקלתי בחוצן מעולם]

hamamin

New member
וכאן החקירה על גובה האיש [3מטר]

אם יש לך עניין להעמיק בנושא. ושוב זה לא מוכיח שהוא חוצן אולי זה מוכיח שהוא ענק. [גם באיטליה יש כאלה חולצות,מה אתה אומר ?]

חני 61

New member
ישנם סוגים של חוצונים

ראיתי בתקשור על המסך שלי הופיעו תקשרתי בעיפעןף טבעי לא למדתי תקשור 2 דובונים דומים אי אפשר להבדיל בניהם עים עניים גדולות מאוד הם דיברו בניהם בטלאפטיה הבנתי שהם דיברו עלי לא הבנתי בדיוק מה .. הם ישבו בדיסק מתכת .. הימיני הכרתי אותו ואף שמחתי לראות אותו עד היום לא יודעת מי זה ? נשאר תעלומה משבילי היה לי יום מאושר בעקבות זה שראתי אותו האמת שבהתחלה קצת נבהלתי ופתחתי את העניים ערך כמה שניות כל הסיפור ערוץ התקשור נסגר לי בגלל הפחד שהיה לי .אז . וזה סיפור אמיתי לחלוטין .. שנשאר בגדר שאלה מי הם היו ?

the breezer

New member
אני לא קונה את זה.

חתיכת כרס יש לבחורצ׳יק האיטלקי, אני מניח שבספינת האם מגישים סטייק אוכף בשמנת ולקינוח פרפה תות על גלידת וניל. איך הם עוד לא חטפו את שגב משה או את חיים כהן?... קיצר האוכל אולי טעים, הבחור סתם מזוייף.

hamamin

New member
הבחור לא שיך לחמשת הסירטונים

בכל מקרה הוא נחת,כניראה, בנפולי וירד על הפיצות,אפשר להבין.

למעלה