איטנרנט זהב

odedg

New member
ביגמיה!

לצערנו התקשרות באינטרנט מהיר או רגיל זה כמו ביגמיה. אפשר להינות, אך כשהעניין כושל, כל צד מאשים את האחר, ולפעמים ממש קשה לדעת! ככה זה גם במזגנים, אך שם יש ברירה (ויסלחו לי מתקיני המזגנים העצמאיים!, כי לפעמים הם פשוט גם זולים יותר וגם טובים יותר, אך כשנופלים...!) חוץ מזה נדמה לי שכל הקשורים בעניין (adsl או כבלים ואפילו isdn עדיין לומדים להתגלח על הזקן שלנו, ואנו סובלים מפצעי הבגרות הטכנולוגית...

איטנרנט זהב

לאינטרנט זהב יש את הסיסמה "לקוחות הם באמת הכל" בואו נבחן את הסיסמה הזאת במיקרוסקופ... תמיכה טכנית 03-5763000 זמן תגובה ממוצע 38 דקות.... ועכשיו לסיפור האישי שלי... אני לקוח של ADSL מזה 3 חודשים במהירות של 1.5 עד לפני 3 ימים הורדתי בסביבות ה 200 קילובייט ואבא שלי שלח ללקוחות שלו הצעות עבודה מהור מאוד וכולם היו מרוצים.. ולפני 3 ימים-כרעם בים בהיר-נפלה עלי המהירות! אני מוריד ב 50 קילובייט אבא מתעצבן ואני לא יודע מה לעשות... אמרתי-נחכה יום או יומיים-גם ככה יש לאינטנרט זהב מלא בעיות... חיכיתי יומיים ונמאס לי להוריד לאט! הרמתי טלפון לתמיכה- ענו לי תוך 48 דקות על השעון!!!! אמרו לי-צלצל לשרות לקוחות- שם ענו לי תוך 6 דקות... מכיון שאני לקוח עסקי-צלצל לשירות עסקי-מענה כמעט מיידי-5 שניות שם אמרו לי להשאיר טלפון-השארתי- חזרו אלי תוך 5 שעות ואמרו שזה לא יכול להיות-עד היום גלשתי על חצי! אבל יש לי תמונות מסך שאני מוריד על 200 קילובייט! מפה לשם, משם לפה, אמרו לי שהעבירו אותי חזרה ל אחד וחצי וזה יתעדכן תוך שעתיים, מקסימום 3... (השיחה התבצעה אתמול, יום רביעי 3/7)... היום (יום חמישי 4/7) אני קם בבוקר ורואה את עריממת המיילים שאבא אמר לי לשלוח שזה יחזור להיות מהיר- אני שולח- ושוב לאט! אני מוריד- על 56 קילו ביטט!!!! העצבים בשלב הזה כבר כמעט נשברו לי- אך אמרתי- אני חזק! הרמתי שוב טלפון לשרות עסקי... אמרו לי תצלצל לתמיכה!-אולי בעייה אצלך במחשב... בתמיכה חיכיתי 29 דקות לתשובה אמרו לי שזה יקח עד ה22 לחודש כדי שהמערכת תעדכן אותי! (כלומר אני צריך לחכות משהו כמו שבועיים כדי לגלוש שוב מהר@#$@#$) צלצלתי שוב לתמיכה העסקית, אמרו לי להשאיר טלפון... השארתי.. ואני מחכה לתשובה... וממש בזמן שאני כותב הודעה זו- הגיע הטלפון מעדי... עומרי? שלום מדברת עדי מזהב... כרגע, ביום שישי אין פה מנהלים... אז אני לא יכולה לעזור... אשתדל לעזור ביום ראשון... ואני עדיין גולש לאט! ואבא צריך לשלוח הצעות מחיר ללקוחות... ואני מחכה את כל סוף השבוע, כי אין מנהלים ביום שישי... אינטרנט זהב-החברה הראשונה בישראל? אינטרנט זהב- החברה הלא מקצועית ביותר בישראל.... אנא העבירו למה שיותר אנשים!

למעלה