אייה ואני ניפגשנו היום-- היא הכינה פייה
S Sימה New member 12/1/07 #4 גולת הכותרת שהיא הביאה לי גרביים ושאריות בדים מהגיחות שלה למצריים במסגרת העבודה (לא לדאוג היא שומרת שאריות עבור כולן) הינה ערמת הגרביים
גולת הכותרת שהיא הביאה לי גרביים ושאריות בדים מהגיחות שלה למצריים במסגרת העבודה (לא לדאוג היא שומרת שאריות עבור כולן) הינה ערמת הגרביים
S Sימה New member 12/1/07 #5 ואני בחוסר סבלנות בכלל לא כמו שתיכננתי... היתחלתי להכין גופות מהגרביים לסבא וסבתא "שלי" חכו בסבלנות לתחרה של סבתא ולעניבה של סבא ...... וכשאסיים אשרשר שוב. תודה אייה תמשיכי לאסוף לנו "זבל" Sימה
ואני בחוסר סבלנות בכלל לא כמו שתיכננתי... היתחלתי להכין גופות מהגרביים לסבא וסבתא "שלי" חכו בסבלנות לתחרה של סבתא ולעניבה של סבא ...... וכשאסיים אשרשר שוב. תודה אייה תמשיכי לאסוף לנו "זבל" Sימה
S Sימה New member 12/1/07 #6 אץ הראשים האלה הכנתי לפני 15-20 שנה אני עומדת לשלוף מהמחסן את כל החיות שהכנתי בזמנו ורק חבל שלא שמרתי את כולם . יש לי גזרות מדהימות של חיות וג'ורנלים של בובות רכות כאלה. הראשים אינם אנטרופוסופיים- עשויים מגרבי ניילון ואקריל ...סורי
אץ הראשים האלה הכנתי לפני 15-20 שנה אני עומדת לשלוף מהמחסן את כל החיות שהכנתי בזמנו ורק חבל שלא שמרתי את כולם . יש לי גזרות מדהימות של חיות וג'ורנלים של בובות רכות כאלה. הראשים אינם אנטרופוסופיים- עשויים מגרבי ניילון ואקריל ...סורי
A AYA34 New member 12/1/07 #8 תודה רבה סימה על ההדרכה והאירוח ... מבטיחה לשפר ולשדרג את העבודות שלי ןתןדה על הצילום
ה הצבעים של קשת New member 13/1/07 #9 הפייה יפייפיה! והראשים- כבר ראיתי אותם בעבר אבל אגיד שוב- הם מדהימים! לגבי הבדים- איה, יש סיכוי לקבל גם כן?
הפייה יפייפיה! והראשים- כבר ראיתי אותם בעבר אבל אגיד שוב- הם מדהימים! לגבי הבדים- איה, יש סיכוי לקבל גם כן?