אייזה כיף מה השגתי!!!!!!!!

michelle alex

New member
אייזה כיף מה השגתי!!!!!!!!

אתם יודעים מה השגתי???????????????? את 4 השירים החדשים של דה קולינג שעוד לא הוחרזו רישמיים אפיו בקאזא אין אותם ולא מדיסק הם יהיו רק בדיסק הבא שלהם ולי כבר יש אותם ישר מ"alex band studios"!!!!!!!!!

Drorrrrrr

New member
חחחח בטח יש לך את ה....../images/Emo60.gif

Next Door Songs
והוכרזו זה עם כ´....

michelle alex

New member
יש לי את זה אבל....../images/Emo20.gif

לא יש לי גם אותו אבל יש לי עוד 3 שירים חוץ מזה

Drorrrrrr

New member
את מוכנה להפסיק לפתוח הודעות../images/Emo60.gif

חדשות? על מה דיברת בכלל?

michelle alex

New member
אני לא ממש שאלתי אותך../images/Emo31.gif

דבר ראשון דרור אני לא שואלת אותך דבר שני אני לא ממש מבינה בשימוש בפורום דבר שלישי מה הבעיה שלך איתי?????!!!! ודבר רביעי ואחרון דיברתי על זה שאמרת שבטח יש לי את "the next door" משהו כזה....

Drorrrrrr

New member
מישל חמודה..... ../images/Emo60.gif

למה את רבה איתי? ביקשתי ממך לא לפתוח כל הזמן הודעה חדשה כי זה סתם מעצבן ונותן לאיתמר (המנהל) עוד עבודה, לא חבל? במקום שתפתחי הודעה חדשה את יכולה ללחוץ על "הוספת תגובה".... ככה זה הרבה יותר נוח מאשר שכל הזמן תפתחי הודעה חדשה.... אין לי שום דבר נגדך, ממש אין לי, ואם ככה הבנת אז לא הבנת טוב.

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo12.gif אפשר לנצל"ש? ../images/Emo98.gif../images/Emo144.gif

הממ.. שמעתי שיש ת´שיר החדש
*התחלה לא טובה.. בכלל!
* הא.. איפה אני יכול להוריד אותו? יש אותו למישהו?

michelle alex

New member
כן הם התחילו וזה מה שהם הספיקו

וגם ב4 לחודש הבא יהייו כמה שירים שלהם בדיסק אוסף של להיטיי רוק עם ניקלבק וכל מיניי יקרא לאלבום "daredevil" זה אומר "שד" בערך...

Sweet Misery

New member
אין דבר כזה "הספיקו".

הם מתחילים להקליט בפברואר. חוץ מזה, טראקים לא יוצאים מיד אחרי שהקליטו אותם. ו-DareDevil זה לא אלבום. יש שיר אחד של הלהקה בפסקול{סדגש| של הסרט. וזה לא אומר שד, זה שם של גיבור-על.

למעלה