אייטם על א-מיניות בערוץ 10

p019

New member
אייטם על א-מיניות בערוץ 10

למי שלא יודע - אתמול - ביום ראשון ב9:20 - היה אייטם על א-מיניות בתוכנית הבוקר של ערוץ 10. הופיעו שם סקסולוגית (מבית חולים שיבע אם אני זוכרת נכון) ועוד אישה שמגדירה את עצמה "א-מינית זמנית". לא היה נציגות לפורום והפורום לא הוזכר. קשה לי להגיד שזו היתה חסיפה טובה לנושא - להיפך - זו היתה חסיפה רעה. הדבר הטוב היחיד הוא שהיתה חסיפה. הסקסולוגית היתה דווקה בסדר גמור - אבל כמו שאפשר לנחש - ה"א-מינית הזמנית" שאינה א-מינית מעצם הגדרתה כזמנית - גרמה לכתבים לתהוה אם בכלל יש א-מינים -או שמדובר רק באנשים שעיבדו את החשק המינית. בקיצור - נו, עוד אייטם.

דם דם

New member
ממה שאת אומרת

היה עדיף שאותה א-מינית זמנית הייתה שותקת ולא מדברת בכלל גם ככה אנחנו מין עוף מוזר בחברה של ימינו מעט החברים שלי שיודעים עלי שאני כזה מרימים גבה ותוהים איך יתכן שבנאדם לא צורך סקס. אפילו החברים ההומואים והלסביות שלי רואים בי משהו יותר חריג ממה שהחברה מסתכלת עליהם עצמם. יש לנו עוד זמן עד שנפרוץ לתודעת הציבור

p019

New member
היא באמת רק בילבלה

אבל מי שהיתה ממש מיותרת היא המרעיינת. לדוגמה: ב9:00 הם נתנו את רשימת הנושאים שידברו אליהם בשעה הקרובה. ראשונים הם הציגו את לחברי להקת הכל עובר חביבי ואז המרעיין אמר: "הם צעירים הם יפים אבל" וכן המרעיינת התחילה לצחוק ואמרה לאנשי הכל עובר חביבי שכבר ישבו על השולחן - "לא, לא אתם, עוד רגע תגידו תודה שזה לא אתם". וכן, זה רק הלך והתדרדר.

avi1283

New member
לא נורא

אי אפשר תמיד לנצח. הכתבה שעשו איתך היתה ממש טובה וגם המראיינים היו בסדר, הכתבה עכשיו אני מבין שלא, פעם זה יהיה ככה ופעם ככה, ככל שיהיו יותר אייטמים בסך הכל יהיה יותר מודעות.

Xylophone

New member
הכתבה שעשו איתך

אף פעם לא ראיתי אותה, והקישור שיש פה בפורום איפושהו לא עובד או משהו כזה.. אפשר אולי קישור טוב?

p019

New member
לאילי יש אותה בוידיו

היא יום אחד תעביר אותה לקובץ מחשב ותכניס אותה לפורום.

למעלה