איייייל

alona..

New member
איייייל

כל המרבה הרי זה משובח.. אצלי משום מה זה רק גורע. אז שוב בלאגן.. מה זה בלאגן? אנדלרמוסיה.. משום מה יש לי ממש הרגשה שפרצו לי למחשב. אז אתמול עשיתי מה שאמרת, עם הפקודה בדוס, ולא הופיע שום איי פי. והיום נהיה עוד יותר בלאגן. כל האייקונים בסרגל האפשרויות שבתחתית המסך הלכו לטייל.. אח``כ גם האייקונים שבשולחן העבודה הלכו לבקר אותם.. אח``כ לכל חלון שפתחתי לא היו את האפשרויות למעלה (מזער, הגדל, בגור, וכו`). אז כבר ממש הפכתי פרנואידית. אחרי הכל יש לי זכרון 128 במחשב (לא יודעת מה הקשר, אבל למי אכפת בכלל?) אז הפשלתי שרוולים התנתקתי מהנט, התחברתי שוב ויצאתי לדוס, במטרה לבעוט במי שפרץ לי למחשב. א-ב-ל הפלא ופלא, נכנסתי לתוכניות, בחרתי ב-ms dos והנה עלה לו חלון קטן ומפחיד בזו הלשון: ``אין די משאבי מערכת זמינים להפעלת תוכנית זו. צא מתוכנית אחת או יותר ולאחר מכן נסה שנית`` העניין הוא שרק האקספלורר היה פתוח, כמו שאמרת. (אולי כאן אמור להכנס הקטע ש-יש לי מספיק זכרון במחשב?) בקיצור- התאווה לפרוק את זעמי על הפורץ המשוכלל לא באה על סיפוקה. וכמו שאומרים.. נשארתי עם ה... ביד. אז מה עושים?? תודה מראש, והמון סליחה אלונה.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
alona

את מאוד מצחיקה- כל פעם שאני קורא את ההודעות שלך אני מתפקע מצחוק- לא בקטע מעליב - אלא הדיבור שלך פשוט מגלגל אותי על הרצפה! החוסר הבנה שלך במחשבים ממש מורגש, בכל אופן אין לי מושג מה הבעיה במחשב שלך אבל אם בא לך לדבר ויש לך ICQ אז המספר שלי הוא: 45290343, אני מאוד רוצה לדבר איתך... בכל אופן אני מקווה שלא נעלבת ממה שאמרתי- הכוונה היתה טובה...

@poet

New member
לגבי פריצות למחשב-אנשים

שימו לב!!!! אני לא אחזור על זה עוד פעם!!!! עם האנטי ווירוס שלכם בהנחה שהוא מעודכן כל שבועיים , לא מצא שום טרויין ואתם לא מעלים על המחשב שלכם כל מיני תוכנות , מאתרים פירטיים לא ידועים אתם בלתי פריצים , אף אדם לא יכול לפגוע בכם תירגעו. אבל תמיד טוב לשים פייר וואל מלבד זאת זה לא ממש כייף לפרוץ למישהו למחשב שהשרת שהוא מספק עומד על 56 k הם ינסו לערוך את החיפוש port scan על כתובות איי פי של כבלים או אי די אס אל( אחלה שרתים). אז לא להיכנס לפאנקיה

alona..

New member
טוב טוב..

לא צריך להתעצבן, אתה מאבד את כל הסקס אפיל שלך ככה. היית אומר מההתחלה שלא שווה לפרוץ למחשב שלי- הייתי נרגעת. אני אשאיר אותם להתעסק עם פייטרים כמוך בסוף הם עוד יצאו בשן ועין.. :) שבת שלום, אלונה.

קודקוד

New member
האם מדברייך אני יכול להבין

שהכבלים ואי.די.אס.אל. מועדים לפריצות???

Ey@L

New member
אתה צודק בזה

הכבלים והADSL מועדים לפריצות מהסיבות הבאות: 1. יש לך IP קבוע אז אותו אחד תמיד ידע שזה אתה. 2. למהירות מהירה יש חיסרון - תוך דקות כל המחשב שלך אצלם. 3. האינטרנט מחובר רוב היום. 4. עדיין מערכות ניסיוניות שמועדות לפריצות האקרים.

Ey@L

New member
הימור קטן.....

המחשב שלך פשוט השתגע, כניראה התקנת תכונה (ולאו דווקא פריצה שהתחילה להרוס אותו). אני אישית ממליץ על התקנה מחשב של חלונות 98.

alona..

New member
יופי

עכשיו אני רגועה.. המחשב שלי השתגע, איך לא חשבתי על זה קודם?? אני אתקין מחדש.. תודה, תודה, המון תודה :) אלונה.

למעלה