פסיכית מטורפפת
New member
איייי מוזרה שכמותי..
אנשים יש לי בעיה זו לא כזו בעיה אבל זה בעס בטירוף..זה שאני אוהבת בואו נגיד שבעז"ה הוא יהיה מוכר..הוא בערך הולך לאיזה תחום כל שהוא..שבו הוא יהיה מוכר להרבה אנשים...והוא מחובר תמיד באייסי אבל הרבה לא במחשב תמיד יש לו לאן לרוץ...אני אוהבת ת'תחום הזה שלו כי הוא מערב אותי בו הרבה...אבל העניין הוא שאני מתה לשלוח לו הודעה באייסי..ואני יודעת שהוא לא נמצא..ואם הוא היה נמצא יש אחוזים רבים שהוא היה שולח לי משהו..אבל העניין הוא שהוא לא נמצא..אני יודעת שאין לכם מה ליייעץ לי אבל זה סתם בעס..
ובוא נגיד..שגם אם הוא יצליח בתחום..אני מפחדת שהוא ישכח אותי..וגם הוא יהיה מוכר לכ"כ הרבה בנות..ובואו נודה..הוא גם נראה בלי עין הרע בלי עין הרע טפו טפו טפו..וזה עוד יותר בעסה...יש מצב שהוא יישכחח אותי ?! יש מצב שהוא ישתנה?! כי כרגע הוא לא טיפוס פתוח לבנות בכלל.!! ואני מדברת על בנאדם שמתי שבנות קוראות לעברו הוא אפילו לא מסתובב..והוא לא עונה באייסי לבנות..הוא אחד כזה שומר מרחק מבנות..ואפילו הוא אמר לי שהוא מודע לבעיה הזו שלו..אבל בכל זאת בנות מעריצות אותו אפילו כרגע שהוא לא מפורסם אז קל וחומר שהוא יהיה מפורסם..אז מה אתם אומרים?! יש מצב שהוא יישכח?! ואולי חברות שלי צודקות.בגלל שאני הבת היחידה שפתחתי אותו ומן הסתם אליי יש לו רגשות [כךך כולם חושבים..ועוד צועקים עלי לפעמים שלא הבחנתי בכך מהרגע שהכרתי אותו] אז אולי באמת אני האהבה הראשונה שלו ואהבה ראשונה לא שוכחים ?!?! או שזה רק ייהיה הסיפתח שלו להכיר בנות ולהיפתח לבנות אחרות ואז הוא יישכח אותי ?! כתבו משו חכם.....
אנשים יש לי בעיה זו לא כזו בעיה אבל זה בעס בטירוף..זה שאני אוהבת בואו נגיד שבעז"ה הוא יהיה מוכר..הוא בערך הולך לאיזה תחום כל שהוא..שבו הוא יהיה מוכר להרבה אנשים...והוא מחובר תמיד באייסי אבל הרבה לא במחשב תמיד יש לו לאן לרוץ...אני אוהבת ת'תחום הזה שלו כי הוא מערב אותי בו הרבה...אבל העניין הוא שאני מתה לשלוח לו הודעה באייסי..ואני יודעת שהוא לא נמצא..ואם הוא היה נמצא יש אחוזים רבים שהוא היה שולח לי משהו..אבל העניין הוא שהוא לא נמצא..אני יודעת שאין לכם מה ליייעץ לי אבל זה סתם בעס..