איייי מוזרה שכמותי..

איייי מוזרה שכמותי..

אנשים יש לי בעיה זו לא כזו בעיה אבל זה בעס בטירוף..זה שאני אוהבת בואו נגיד שבעז"ה הוא יהיה מוכר..הוא בערך הולך לאיזה תחום כל שהוא..שבו הוא יהיה מוכר להרבה אנשים...והוא מחובר תמיד באייסי אבל הרבה לא במחשב תמיד יש לו לאן לרוץ...אני אוהבת ת'תחום הזה שלו כי הוא מערב אותי בו הרבה...אבל העניין הוא שאני מתה לשלוח לו הודעה באייסי..ואני יודעת שהוא לא נמצא..ואם הוא היה נמצא יש אחוזים רבים שהוא היה שולח לי משהו..אבל העניין הוא שהוא לא נמצא..אני יודעת שאין לכם מה ליייעץ לי אבל זה סתם בעס..:( ובוא נגיד..שגם אם הוא יצליח בתחום..אני מפחדת שהוא ישכח אותי..וגם הוא יהיה מוכר לכ"כ הרבה בנות..ובואו נודה..הוא גם נראה בלי עין הרע בלי עין הרע טפו טפו טפו..וזה עוד יותר בעסה...יש מצב שהוא יישכחח אותי ?! יש מצב שהוא ישתנה?! כי כרגע הוא לא טיפוס פתוח לבנות בכלל.!! ואני מדברת על בנאדם שמתי שבנות קוראות לעברו הוא אפילו לא מסתובב..והוא לא עונה באייסי לבנות..הוא אחד כזה שומר מרחק מבנות..ואפילו הוא אמר לי שהוא מודע לבעיה הזו שלו..אבל בכל זאת בנות מעריצות אותו אפילו כרגע שהוא לא מפורסם אז קל וחומר שהוא יהיה מפורסם..אז מה אתם אומרים?! יש מצב שהוא יישכח?! ואולי חברות שלי צודקות.בגלל שאני הבת היחידה שפתחתי אותו ומן הסתם אליי יש לו רגשות [כךך כולם חושבים..ועוד צועקים עלי לפעמים שלא הבחנתי בכך מהרגע שהכרתי אותו] אז אולי באמת אני האהבה הראשונה שלו ואהבה ראשונה לא שוכחים ?!?! או שזה רק ייהיה הסיפתח שלו להכיר בנות ולהיפתח לבנות אחרות ואז הוא יישכח אותי ?! כתבו משו חכם.....

מה??? יש לי מה זה כאב ראש

בקיצור נראה לי שהוא עוד לא התבגר... אין לי מושג באיזה תחום הוא הולך להיות כל כך מפורסם.. אבל אם הוא גם ככה מתעלם מבנות אז מה זה משנה איך הוא יתנהג אחרי הפירסום הגדול? סביר להניח שבאותה הצורה אם לא יותר גרוע (בשבילך בכל אופן) ותנסי לחשוב מה את מרגישה אליו, ואולי זה נובע מפוזת ה"הארד טו גט" שלו.

זה לא מה שאת חושבת!!!

לא לא לא...לא קשור לאי-בגרות..הוא ככה עם בנות כי הוא פשוט ביישן..והוא גם דתי מאוד..תתחשבי בזה..הוא ביישן וסגור כזה זה לא שהוא עושה את זה מבחירה...חצמיזה מאז שהוא הכיר אותי הוא גם מתייחס יפה לחברות שלי..וחברות שלי שהן צריכות ממנו משהו [כי הוא גם טוב בתחום המחשבים] אז הן פונות אליו דרכי..אפילו ידיד שלי שגם מכיר אותו רצה ממנו משו וביקש ממני לבקש ממנו...והוא הולך להיות מפורסם בעזרת ה' בתחום השירה..יוצא לו דיסק בקרוב..ויש כבר תמונות שלו בהרבה עיתונים מקומיים לבנתיים..וגם היה כתבה ב"רייטינג"..שזה עיתון מוכר.. וכן....הרבה הרבה אמרו לי שאולי אני אוהבת אותו בגלל שהאגו שלי מלוטף שהוא מתייחס רק אליי..אבל לא !! אני באמת אוהבת אותו..אני רואה אותו אני נלחצת ורוצה להישאר איתו כמה שיותר..וזה פעם ראשונה שזה קורה לי בחיים לא הרגשתי ככה....!! ושהוא יהיה זמר...מה יהיה?! כרגע..הוא משתף אותי מלא במה שיקרה..וכל תמונה לפני שהיא הולכת לעיתון היא עוברת אישור אצלי..וכל שיר קודם כל הולך אלי..והוא שר לי מלא שאנחנו לבד..ומקדיש לי שירים בכל מיני מפגשים של כל החבר'ה..אקיצר כרגע באמת ברוך ה' יתברך הכל מעולה !! אבל מה יהיה אז..שלא נתראה הרבה..למרות שהוא אומר שכן..כי הוא מסתובב הרבה ברה"ע עם המכונית...[הוא גם טחון כסף בנוסף לכל..] חח אקיצר..אני מפחדת..שהוא יישכח אותי..ואז יאהב מישהי אחרת..כי בדוגרי..אם הוא לא ייראה אותי הרבה הוא יישכח לא?!

מיטללל

New member
משו חכם

זה מספיק ? קודם כל כן ברוב המקרים מערכת יחסים ראשונה היא לא האחרונה. אבל את לא יכולה לדעת מה יקרה בעתיד הכל יכול לקרות יכול להיות שהוא יתפרסם ויכול להיות שלא. יכול להיות שאת תפרדי ממנו ויכול להיות שהוא יפרד ממך. יכול להיות שתהיי ביחד לנצח נצחים ויכול להיות שלא. בינתיים? עצה ממני - תפרגני לו כמה שאת יכולה. ותהני מהרגע - מהקשר שלכם. ממנו. אל תשגעי את עצמך במחשבות - זה בטח שלא יועיל ויכול רק להרוס. ... ואם לסבתא היו גלגלים מיטל

למעלה