אייי
שמתם

אייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשמתם ../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

נ=ע=ל=מ=ה הפרסומת בצד הגרועה הזאת עם הרגל השעירה של ג'ניפר לופז.. חחחח...
איזה ששששמממממחחחחחח
חחח...אני קורעת את עצמי
לא יודעת מה הקשר(
) טוב זה מה שרציתי להגיד.. אז ביי ביי..

ת'אמת..../images/Emo3.gif

לא ממש.. חחח..אבל מה איכפת לי
העיקר לא לראות את הרגל השעירה הזאת...

תהרגו אותי וזהו../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif

סך הכל מה אמרתי
את דעתי.. באמת סליחה שכתבתי את דעתי בעניין
אמרתי שאתם חייבים להסכים איתי
לא
זהו.. ביי

shlomitosh

New member
מאיר.. לא נמעס לך מהתמונה הזאת

כבר?? כמה פעמים אתה יכול לשים אותה בפורום??

היי...וביי לכולם../images/Emo70.gif

אני שמחה להודיע לכם שאני עוזבת את הפורום.. לטובת פורום מוניקה סקס.. שם הרבה יותר נחמדים..בלי להעליב או להתכוון ישירות למישהו.. פשוט פעם אחת אמרתי את דעתי באיזה שהוא עניין.. ואנשים שלא כל כך נראה להם הדעה שלי התחילו להתנפל עליי וזה..יאללה כיאלו מה עשיתי?! סך הכל אמרתי את דעתי.. זהו שם במוניקה סקס..לא מתחילים לצעוק עלייך אם אתה אומר דעה שלא נראת למישהו אחר..פשוט הוא אומר את הדעה שלו ואני לא ימשיך כי אני לא פילוסופית ובלההההההההה!!! זהו.. היה טוב איתכם..וטוב שהיה.. ביי ביי

סיונול

New member
סורי להיות כלבה... אבל...

מ-ה א-ת ר-ו-צ-ה??? כאילו מישי כאן לקחה קשה..( בלי לרמוז על אף אחת..)

שקט סיוון

ובמילים יותר עדינות: תישמע כנראה לא הבנת אותנו נכון... אף אחד בשירשור הזה לא צעק ולא התווכח... אנחנו פשוט צחקנו, ולא לא צחקנו על חשבונך פשוט צחקנו כולנו אחד עם השני... ובאמת שזאת לא סיבה לעזוב

חחחחחחחחחח ! !

זה להיות כלבה ?! אני ראיתי לפני שעות את ההודעה הזאת ורציתי לכתוב ביי אבל אמרתי נההה זה יותר מידי מגעיל...אפילו בשבילי....

S w e e t Baby1

New member
Nותק לאן את הולכת?!

ככה זה בכל פורומים..........נורמלים.....יש ויכוחים ולפעמים קללות:) חיחי אבל מה את רצה למוניקה סקס?! אנחנו מאוד נחמדים
|
|
נכון אנשים
תחזרי לפה מ י ד
:)

וואלה כולכם פה מ-ת-ו-ק-י-ם

פשוט מותקקקק!!! אין עלייכם באמת שאין.. תגידו מה שאתם רוצים...למה אני שמה זין על מה שאתם אומרים זה מעניין לי תקצה של הציפורן בזרת השמאלית..אוקי? ועכשיו ביי.. ובאמת במוניקה סקס יותר נחמדים לכו ותראו.. בעעעע

למעלה