אייך אתם מסבירים את התחלת החומר הראשון בעולם?
ר רוקד עם שבלולים New member 26/9/07 #6 לא, זה ניאו-דארוויניזם אני יותר נוטה לכיוון ההסברים הסינתיטיים הרב-שכבתיים המשלבים את רמת הגן עם רמות בקרה נוספות (אורגניזם, חברה וכו'), אז אני משתמש בנייר רגיל, עם שורות.
לא, זה ניאו-דארוויניזם אני יותר נוטה לכיוון ההסברים הסינתיטיים הרב-שכבתיים המשלבים את רמת הגן עם רמות בקרה נוספות (אורגניזם, חברה וכו'), אז אני משתמש בנייר רגיל, עם שורות.
E Escherichia Coli New member 26/9/07 #7 step away from that goat, mister איכשהו אני מדמיין אותך עומד ליד כבשה ומאיים : Don't move or the goat gets it
step away from that goat, mister איכשהו אני מדמיין אותך עומד ליד כבשה ומאיים : Don't move or the goat gets it
E Escherichia Coli New member 27/9/07 #9 שים לב שכתבתי "ליד כבשה" ואז כתבתי "don't move or the goat gets it" - שזה בבירור לא אני עושה טעות מפגרת וכותב "כבשה" בעברית ואז "עז" באנגלית - אלא רק מבטא את רמת הטירוף שהייתה לה בתרחיש המוצע בו אתה אומר שכבשה זה עז. באמת. בחיי.
שים לב שכתבתי "ליד כבשה" ואז כתבתי "don't move or the goat gets it" - שזה בבירור לא אני עושה טעות מפגרת וכותב "כבשה" בעברית ואז "עז" באנגלית - אלא רק מבטא את רמת הטירוף שהייתה לה בתרחיש המוצע בו אתה אומר שכבשה זה עז. באמת. בחיי.
ר רוקד עם שבלולים New member 27/9/07 #10 step away from the English language, Sir that's two strikes in a row against you. One more and I'll be forced to take preventative measures
step away from the English language, Sir that's two strikes in a row against you. One more and I'll be forced to take preventative measures
E Escherichia Coli New member 27/9/07 #11 You live in Australia, The only means of protection you Aussies have are steroid-fed dingos