אייך אתם מתכננים את הבישולים שלכם

smadidi

New member
אייך אתם מתכננים את הבישולים שלכם

למשך השבוע ?? יש לכם תפריט שאתם מכינים מראש מה שאתם מוצאים מהפריזה או המקרר באקראי זה מה יש לאכול??? יש העדפות מסוימות?? שבוע מבורך סמדי

smadidi

New member
אני גם עונה

מה שאני מוציאה בבוקר מהפריזה זה מה שאנחנו אוכליים בערב אין משהו מתוכן שבועי (כשאלון הייה בחול אז כן תכננתי עם הבנות) העדפות שלנו לבשר ועוף ולסטקיים בעיקר עכשיו יש המון בשר הודו נקבה בגלל קולסטרול ושומנים בדם סמדי

smadidi

New member
התפוז עשה לי בעיות כניסה לפרדס

נאלצתי להחליף

א פרח

New member
לפי החשק ומה שיש בפריזר

פותחת את הפריזר מה שבא, מוציאה ואת זה מכינה. אם היה תלוי בלובסטרים היינו אוכלים רק סטייקים, כבד עוף והמבוגרים ביתיים, טוב נו גם שניצלים.

מתכנן, ועוד איך מתכנן.

הבישולים העיקריים הם לסוף השבוע. לכן, בתחילתו אני שואל את כולם - מה רוצים לשבת? אחרי שמקבל תשובות פותח את ספר המתכונים הסודי שלי ובוחר את אחד המתכונים שמכיל בערך את מה שבקשו. לפי זה מתכנן את קניות סוף השבוע. מוסיף סלטים שמתאימים, מוסיף תוספת אחת או שתיים ו- יאללה לעבודה. גדי.

gils33

New member
לא מתכנן כלום

מגיע בערב - מסתכל בארונות ובמקרר ומה שנופל לי לידיים מכין. בינתיים זה עובד - הילדים מרוצים

ללידי

New member
לרוב ספונטני, מה שיוצא מהמקפיא, זה מה שיוכן

ולפעמים תכנון של גג לילה מראש בעיקר אם יש קטניות להשרייה עם תבשיל בשר אז יש הכנה מראש, אם יש מרינדה אז בטח מראש כי כדאי להשרות עופות במרינדה לפני הצלייה אפילו שניצלים, סטייקים זה יותר בספונטני כי ישר הם הולכים לאש.

בלוביי

New member
תאמת ללידי ,מקפיאה קטניות לאחר שריה ואפילו

קטניות מבושלות מסוננות היטב.זמין ונוח.

בלוביי

New member
יש לי בדר"כ בעיה עם תכנונים,אז...כן כמו אחרים

פותחת את המקפיא ואת דלתות המקרר ו...... היתה פנה מבושלת.הוספתי פטה ,בולגרית 2 כפות קוטג וגבינה צהובה מגןררת (מקפיא) ערבוב קל.4 דקות מיקרו.בינתיים סלט קטן עגבניות מלפפון בצל. מלח שמן זית ורכז רימונים. זהו מה אכלתי לצהריים. והאמת קרצה לי המוסקה שלך

למעלה