אייך בטריאו 650 ....

ארצו

New member
אייך בטריאו 650 ....

שלום, אייך אני יכול לחייג למספר האחרון שחייגתי לאחר שהיית תפוס או/גם לראות ולקבל את המספריםהאחרונים אליהם חייגתי? תודה, ארצ'ו.

+++

לחיצה ראשונה על הכפתור הירוק מביאה אותך לאפליקצית הטלפון לחיצה שניה מראה את המספרים האחרונים שחייגת אליהם לחיצה שלישית מחייגת למספר האחרון שחייגת אליו. תוכל להגדיר כפתור ב favorites עבור call log ואז לראות את כל השיחות הוצאות/נכנסות/נענו/לא נענו. וגם למיין און לפי הסוג

Shmulco

New member
הכפתור הירוק

אצלי לחיצה על הכפתור הירוק לא מביאה אותי לאפליקצית הטלפון. זה משהו שסידרת ב settings ?

להיפך

ברירת המחדל היא שהכפתור הירוק מביא לאפליקציית הטלפון ואין אפשרות לשנות את זה ב settings. כנראה התקנת תוכנה צד ג' שמשנה על זה. לא חסרות תוכנות כאלו. לדוג' TAKEphONE או Butler.

atzmony

New member
מוזר

ב680 הדבר הפוך אתה צריך את התוכנה צד שלישי בכדי לעשות ALL IN ONE כלומר להגיע לאפליקציית הטלפון זה קודם כל כפתור הטלפון ואז רק הירוק מגיב ולכן אני משתמש בBUTLER להפוך את הירוק לALL IN ONE כמו בנייד רגיל

ארצו

New member
למה היודעים את הפתרון

אינם מסייעים למתקשים כמוני...? רק מפגשים!!? אין סיוע בפורום?????

הכל שאלה של מי נכנס בהגדרה...

.."היודעים את הפתרון". אני, למשל, לא יודע אותו. אם המכשיר היה מוגדר כמו שיצא מהחנות, אז, כמו שכבר אמרתי, כפתור הטלפון (הירוק) היה מביא אותך בלחיצה ראשונה למסך החיוג, בשניה למספרים האחרונים, ובשלישית מחייג למספר האחרון. לא מאמין? קרא פה את עמוד 43. לא רק זה, אין בכלל אפשרות לשנות את התפקוד הזה ללא תוכנה צד ג'. לא מאמין? קרא פה (אותו הקובץ כמו קודם) את עמוד 150. אתה עשית בטלפון משהו שאינו סטנדרטי כמו להתקין תוכנה צד ג' שמשנה את תפקוד המקש הזה. אין לי דרך לדעת איזו תוכנה ומה בדיוק מופיע בהגדרות שלה ולכן, אין לי פתרון עבורך. גם אם היית בא למפגש, התשובה היתה זהה. הפתרון שבטוח יעבוד (אבל לא יעזור לאף אחד): גבה את המכשיר, הסר ממנו את כל התוכנות שהתקנת עליו ונסה שוב.

ארצו

New member
המכשיר נקנה

לפני כ 10 חודשים ברשת באג ולא נעשה בו כל שינוי. עובד מצויין ללא כל בעיות רק הנושא של מספרי הטלפון יוצר מצב של חיפוש מחדש וחיוג מחדש ולא כמו בשאר המכשירים בהם אפשר להתקשר למספר האחרון ו/או לעשרת המספרים האחרונים לא יכול להיות שאין פתרון קל לענין זה . תודה ארצ'ו.

ארצו

New member
איילת שלום

מה הציניות בדברייך את!!! מנהלת בפורום... לא!! התנהגות כזאת מצפים קוראייך ממך!!!

למעלה