אייך הוא אהב אותה? אולי יותר מדיי

אייך הוא אהב אותה? אולי יותר מדיי

אני מדבר על ההתאבדות אתמול של הבן 17 בגלל אהבה נכזבת כן ששמעתי על זה רציתי לבכות ומאוד הבנתי אותו כמה זה קשה... לאבד מישהו שאתה מאוד לא רוצה שילך ממך שאתה מפתח איתו קשר טוב... שהוא אותה היה יכול לאהוב ולחבק... אבל מסכן נשבר לו הלב הקטן והרגיש ילד כה מיוחד שוכב עכשיו בתוך החול לבד.. אהבת נעורים כה מכאיבה... סיים את חייו בחצי דקה ואני יכול מאוד להרגיש בכאביו שהיו ועכשיו ילד שכב לנוח כי מכאובייך רבו גם אני מרגיש עצוב מאוד בגלל מישהי שאני מאוד אוהב שאני יודע שלא תוכל בי להתאהב.. גם אני רציתי לקפוץ מהחלון כי הכאב הזה הוא כאב איום לו יכולתי לדבר איתך חבר לילה לפני להגיד לך שזה קורה ואולי אהבת אותה יותר מדיי? (יותר מדי -אביב גפן) איך הוא אהב אותך את היית בשבילו הכל איך הוא אהב אותך אולי יותר מדי ניתק קשר עם חברים שום דבר לא עניין אותו העדיף להיות איתך אולי יותר מדי אולי יותר מדי איך הוא אהב אותך גר איתך בכפר שנה איך הוא אהב אותך אולי יותר מדי איך הוא אהב אותך הוא חלם כבר על משפחה את הכרת מישהו נחמד אולי יותר מדי אולי יותר מדי איך הוא אהב אותך מוקדש באהבה ובעצבות מרה לילד הזה שלא הכרתי שנשבר לבו הקטן ואני את שכולו מבכה מכאן עכשיו אני צריך להיות חזק... ולהמתין הלאה... ליום המחר... הדליקו נר ליזכרו בבקשה ...אהבת נצח אהבת עולם לקח איתו אני מדבר על ההתאבדות אתמול של הבן 17 בגלל אהבה נכזבת כן ששמעתי על זה רציתי לבכות ומאוד הבנתי אותו כמה זה קשה... לאבד מישהו שאתה מאוד לא רוצה שילך ממך שאתה מפתח איתו קשר טוב... שהוא אותה היה יכול לאהוב ולחבק... אבל מסכן נשבר לו הלב הקטן והרגיש ילד כה מיוחד שוכב עכשיו בתוך החול לבד.. אהבת נעורים כה מכאיבה... סיים את חייו בחצי דקה ואני יכול מאוד להרגיש בכאביו שהיו ועכשיו ילד שכב לנוח כי מכאובייך רבו גם אני מרגיש עצוב מאוד בגלל מישהי שאני מאוד אוהב שאני יודע שלא תוכל בי להתאהב.. גם אני רציתי לקפוץ מהחלון כי הכאב הזה הוא כאב איום לו יכולתי לדבר איתך חבר לילה לפני להגיד לך שזה קורה ואולי אהבת אותה יותר מדיי? (יותר מדי -אביב גפן) איך הוא אהב אותך את היית בשבילו הכל איך הוא אהב אותך אולי יותר מדי ניתק קשר עם חברים שום דבר לא עניין אותו העדיף להיות איתך אולי יותר מדי אולי יותר מדי איך הוא אהב אותך גר איתך בכפר שנה איך הוא אהב אותך אולי יותר מדי איך הוא אהב אותך הוא חלם כבר על משפחה את הכרת מישהו נחמד אולי יותר מדי אולי יותר מדי איך הוא אהב אותך מוקדש באהבה ובעצבות מרה לילד הזה שלא הכרתי שנשבר לבו הקטן ואני את שכולו מבכה מכאן עכשיו אני צריך להיות חזק... ולהמתין הלאה... ליום המחר... הדליקו נר ליזכרו בבקשה ...אהבת נצח אהבת עולם לקח איתו

../images/Emo16.gif

יהי זיכרו ברוך! מזדהה איתו כאילו הייתי הוא, ואכן הייתי הוא לפני מספר שנים, כאבתי על פרידה, על ניתוק קשר כל כך משמעותי, מכירה את הכאב, יודעת עד כמה הוא בלתי נסבל וכמוהו לא יכלתי להמשיך וניסיתי לקחת את חיי רק שאצלי דברים התנהלו אחרת ואצלו זה הסתיים במוות. כמה עצוב, לדעת שהוא לעולם לא יחזור להרגיש ולהתהלך בינינו לעולם לא יחווה אהבה בשנית.
יהיה זיכרו ברוך

רגע אחד...

אמנם מאד עצוב לשמוע שנער בן 17 התאבד בגלל אהבה נכזבת אבל מאחר ואני מכירה את הנפשות הפועלות ואת כל הסיפור... הנער, בוא נגיד, לא היה טלית שכולה תכלת. ומאחר ובעיתונות לא סיפרו את כל הפרטים ואני לא רוצה לחשוף את הכל מחשש לזיהוי המעורבים בעניין, אז אני מסתפקת בלהגיד שאמנם הסיפור טרגי ועצוב אבל מזל שזה נגמר כך ולא ברצח והתאבדות כמו שתוכנן.

מקרה נוראי- לאן האהבה יכולה להביא..

הוא לקח את זה קשה מדי ובגלל זה אני כל כך נגד להפוך את הבן/ת זוג לכל עולמנו. יש חיים חוץ להם וחשוב לראות זאת. מכירה את אימו, לימדה אותי באופן פרטי בעבר וזה ממש מקרה נוראי ועצוב

למעלה