אייך זה שוילסון הצליח פתאום כל כך באלבום,,

אייך זה שוילסון הצליח פתאום כל כך באלבום,,

על פי האתר מוזיקה נטו הדיסק החדש של פ,טרי במקום ה1 במצעד המכירות לדעתי יש לזה קשר להיכרות שלו עם גפן עובדה: אני למשל לא הייתי שומע על וילסון ולהקתו בלי גפן ,,,לא הייתי מכיר אותו כלל נתוניי המכירות למטה בקישור מה אתם חושבים יש להכרות של הרוקרים הישראלים קשר לשיתוף פעולה עם גפן? כתובות אינטרנט נילוות: ובמקום הראשון

אם אני לא טועה, זה מתייחס לרשת אחת של חנויות

כלומר אין לנו מושג איך האלבום נמכר בשאר הרשתות בארץ. חוץ מזה הפופולריות של פורקיופיין בארץ גדלה בשנים לא רק בגלל אביב גפן. נכון שהחשיפה התקשורתית שבלקפילד קיבלו העלתה גם את פורקיופיין לתודעת הציבור, אבל זו הייתה המגמה גם עוד טרם בלקפילד. מ-2000 פורקיופיין במגמת עלייה בארץ. ביקורים תכופים של סטיבן (עוד לפני הקטע עם אביב) טרמו לכך רבות. אתה שמעת על פורקיופיין דרך בלקפילד - נפלא. בערך כל מי שאני מכיר ששומע פורקיופיין שמע אותם לפני בלקפילד והרבה מעריצים חדשים הגיעו אליהם דרך סצנת הפרוג ומהמלצות ולאו דווקא דרך בלקפילד. כבודו של אביב במקומו מונח, אבל הוא עוד רחוק מלהיות הסיבה לעלייתה או נפילתה של להקת רוק עולמית מכל סוג. אגב הנושא שונה כשמדובר על להקות ישראליות....

מסכים

אני חושב שבזכות בלאקפילד רמת ההכרות עם להקתו של סטיבן עלתה, אני רכשתי כבר את החדש שלהם כי אהבתי את ביצעיו של סטיבן בבלאקפילד 2

handlessman

New member
וזאת אפילו לא רשת...

חנות מסכנה בלונדון מיניסטור (אני אומר מסכנה, כי בהתחשב בזה שיש להם אתר והם עושים הזמנות חשבתי בהתחלה שהם בטח איזו חנות גדולה עם 3 קומות וכאלה, אבל הייתי שם, ובקושי יש מקום לדרוך).

למעלה