אייך זה שכולנו לבד?

אייך זה שכולנו לבד? ../images/Emo38.gif

אביב שר בסוף הדיסק ממנו מורי "כולנו לבד " כולנו גוססים אייך הז שכולנו לבד אם מה שניראה לי שרובינו לא לבד,,, רובינו מסתובבים בחבורות ואיין הרגשת לבד אז היתכן שאנחנו לבד אם אנחנו ביחד? ומה הכוונה שאנחנו גוססים בעודנו צעירים? למישהו יש הסברים? בשבילי,,,,

ממ

אנלא נוהגת בדרך כלל לנסות ולפרש בטח שלא בכתב ובטח שלא פה.. אבל, כשהוא שר "כולנו גוססים" זה תמיד נשמע לי מקביל ל"חיים זה רק תור לפגישה עם המוות".. זאת אומרת, שבנאדם בעצם מתחיל את תהליך הגסיסה שלו ברגע שהוא נולד.

R h o n e

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפלת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TairAtias

New member
ישראל

המון פעם כשאני עם "חבורה" אני מרגיש הרבה יותר לבד מאשר כשאני עם עצמי

Hosh17

New member
הנה משהו שכתבתי לפני כמה חודשים...עיניין דומה

יכול להיות שישראל ואנשים כמוהו במיוחד יבינו.. מבינה אותך ישראל. אתה לא יודע כמה. כתבתי את זה כשהייתי בכינרת... כתיבה אולי קצת רדודה אבל כמו שאמרתי רק אנשים מסויימים יאכלו להרגיש מילה במילה מה שכתוב כאן באיזשהו שלב בחייך אתה מבין שאתה עומד לבד מול העולם גם אם יש סביבך אנשים שצועקים צוחקים או נותנים חיבוק כשרע ואם אין את הקירבה הפיזית אתה תגלה את הבדידות עוד לפני אבל זו לא בדידות רגילה של לשבת בחדר ולהביט בתזוזות של הקיר זו ההבנה של החיים שבמלחמה שלך אתה לבד, ואל המוות שלך תלך לבד אתה אדם זר וקטן שנולד למשפחה זרה שמורכבת מאנשים זרים, שלפני שפגשו אחד בשני הם לא דמיינו אותך כמו שאתה, והדבר היחיד שמחבר אתכם זה קשר דם אתה אדם זר וקטן שנזרק אל תוך עולם מתוכנן ומתוזמן אבל כשאתה מגיע אל השביל האפור אתה מקבל מכה ונעלם נעלם לתוך בית קטן של אנשים שגילו את הפחד ולא מתביישים לפחד אותו שגילו את האהבה , שגילו את החמלה ולא מתביישים לרחם אל הדלת האפורה הזאת קל להגיע מכל מיני שבילים של החיים על הדלת כתוב בגדול ברוכים הבאים לעולם הדיכאון לא כולם רוצים לצאת מהבית כי מאמינים שפגשו באמת פנים מול פנים ומוכנים להתיידד איתה ולחקור אותה אחרים מצליחים לצאת מהבית ויכולים לחיות את חייהם בלי חיפוש אחר משמעויות החיים אך מועדים ליפול בקלות ואלה שלא יצאו מהבית כנראה שאיבדו את עצמם באחד החדרים לנצח

סיפור חיים HOSH ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מזדהה, מכיר, מוקיר,,,, כולנו עשויים אבק של חיים ואהבה ולכולנו דברים משותפים דומים, ביחוד בנושאים האלה , תודה על השיתוף, ישראל

hagzi

New member
את כותבת כה יפה!!!../images/Emo29.gif

העלת לי דמעה מימים רחוקים
(יצאתי פיוטית
)

ישראל זה קטע

גם אני היום שמעתי את ממנטו מורי וחשבתי על זה. מה שחשבתי אגב היה שונה...חשבתי שבשיר האחרון אביב נשמע ממש משוחרר פתאום ...אבל אתה יודע...אנחנו קוראים לזה חופש...."אולי חופש גדול שתכף..."

שאלתי את עצמי אם אביב חש, ../images/Emo12.gif

בדידות מתי שהוא כתב את זה לכל אדם רגעי בדידות עיניין אותי לדעת אם אביב חש רגעי בדידות שכתב את זה או שזה רק הזדהות עם כלל או מישהו, כלשהו איפה שהוא,,, מעניין,,,

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאני חושבת ש..

שזו בדידות מתוך הבנה שבעצם כולם יכולים למות יום אחד. אנחנו בעצם לבד. אין שום דבר שלא יכול ללכת מתישהו. אין שום דבר שאנחנו יכולים להאחז בו חיים שלמים. האנשים הכי-הכי יקרים לנו הולכים. ומשאירים אותנו "לבד". האנשים שאנחנו הכי הכי נאחזים בהם, אלה שהכי תומכים בנו, אלה שמחזיקים ומחזקים אותנו, הולכים. ואנחנו נותרים לבד, בלי שום דבר להאחז בו. ואז נופל האסימון שבעצם אנחנו לבד. שום דבר לא ישאר לנצח, חוץ מעצמנו, שנשאר לנצח שלנו. ככה נראה לי בכל אופן. (האלבום נכתב אחרי שסבתא שלו מתה.) אני בהחלט חושבת שהוא הרגיש בדידות.

../images/Emo18.gifתודה

תודה על ההסבר הפורה והמעניין ,,, זה באמת ככה ברגע שאנשים שהולכים לנו הולכים שלא נדע אנחנו נשארים לבד ואם לא נמלא את החלל הזה אנחנו אבודים ,,,, וגם העובדה הפשוטה שאנחנו מתים טפו טפו לא עלינו אנחנו מתים לבד ברוב הפעמים

למעלה