אייך נגמלים מהתמכרות גלישה ברשת

אייך נגמלים מהתמכרות גלישה ברשת../images/Emo7.gif

אייך נגמלים מהתמכרות גלישה ברשת האינטרנט בלילה, וזה בדרך כלל בא עם מוזיקה שקטה, וזה מרגיע אותי מאוד אבל אני בגלל זה לא יכול לקום מוקדם אפילו לא ב9 בבוקר כרגע אני לא עובד אבל אני רוצה לחזור לעבוד ואני לא יכול ככה שבלילות אני יושב ומעביר אתרים יש לכם עצות אייך להיגמל מגלישת לילה? זיכרו שבאינטרנט יש דברים קלים לפעמים שקשה להשיג בהם בחיים כמו תקשורת בן אנשים, כל מה שכרוך בזה באינטרנט זה יותר קל לחלק מאיתנו בהרבה ויש עוד,,,, למישהו יש עצות אייך נגמלים מגלישת לילה? מאוד קשה לי להפסיק,, בתודה,,אני

רוניוס 1

New member
רק להיום ..

29 בינואר הצעד הראשון - צעד של פעולה "האם אנו מבינים שאין לנו שליטה אמיתית על הסמים?" טקסט בסיסי, עמוד 18 יתכן שבהתחלה רבים מאתנו חשבו שהצעד הראשון לא דורש שום פעולה - אנו רק נכנעים וממשיכים לצעד השני. אבל הצעד הראשון אכן דורש פעולה! הפעולה שאנו מבצעים בצעד הראשון תהיה ניכרת בדרך בה אנו חיים, אפילו מהיום הנקי הראשון שלנו. אם אנו באמת מאמינים שאנו חסרי-אונים מול התמכרותנו, לא נבחר להיות בסביבת סמים. להמשיך לחיות עם מכורים פעילים, או להתרועע אתם, עלול להצביע על הסתייגות בתוכנית שלנו. אמונה מוחלטת שהצעד הראשון חל עלינו תבטיח שננקה את הבתים שלנו מכל הסמים וכל כלי העזר לשימוש בהם. ככל שהזמן חולף, לא נמשיך רק עם הדברים הבסיסיים אלא נוסיף פעולות חדשות לאלה מהצעד הראשון שלנו. נלמד להרגיש את הרגשות שלנו במקום לנסות לשלוט בהם. נפסיק להיות המדריכים היחידים של עצמנו במסע ההחלמה שלנו; חונכות-עצמית תפסק. אנו נתחיל לפנות יותר ויותר אל כוח גדול מאתנו, לשם סיפוק רוחני, במקום לנסות למלא את החלל הריק הזה במשהו אחר. כניעה היא רק ההתחלה. ברגע בו אנו נכנעים, אנו צריכים ללמוד איך לחיות בשקט אותו מצאנו. רק להיום: אעשה את כל הפעולות הנדרשות לתרגול הצעד הראשון. אני באמת מאמין שהוא חל עלי.

רוניוס 1

New member
בלא כל פחד..../images/Emo63.gif

בלא כל פחד. ============== האם אתה מוכן להחליף את רעיונותיך ולשנות את חשיבתך ? האם אתה מוכן לקבל משהו חדש בלא הסתייגות ? יש נשמות שיכולות להתגמש ולעשות זאת בשיא הקלילות. ואילו אחרות מתקשות למדי ומביאות על עצמן מתח עצום בחייהן או קיפאון הגרוע כמעט כמותו. עליך להיות אמיץ ולנוע קדימה לעבר דרכים חדשות. לעבר מקור מים חדש ובלתי מותווה, בלא כל פחד. אני מנחה אותך אל מקור המים החדש והבלתי מותווה הזה. ולא אתן שיאונה לך רע. קבל אותי כמדריכך וכמלווך הקבוע. לא נתבקשת לנוע אל מקור המים הבלתי מותווה הזהבלא נווט. אני הנווט שלך. ולעולם לא אאכזב אותך. בטח בי לחלוטין. אם הדרך קשה. אל פחד: אם היא מסוכנת, אל דאגה. אני אדריכך בכול. אך זכור להשתחרר ולאפשר לי לעשות זאת. ואל תגלה שום התנגדות..............................

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

אהבה וזוגיות . יום אחד, הגיע אדם אל עורך הדין המתמחה בגירושין כשהוא נסער, "נמאס לי מהנישואים האלה" אמר לו: "אשתי לא מתייחסת אלי, מתלוננת כל הזמן, וכבר איני נמשך אליה, אני רוצה להתגרש, אבל קודם הייתי רוצה למרר את חייה כפי שהיא עושה לי". עורך הדין האזין בקשב רב למצוקת הבעל, ולאחר מכן יעץ לו: יש לי תוכנית מושלמת עבורך . אני רוצה שתתחיל להתייחס לאשתך כאל מלכה. עשה כל מה שביכולתך לשרת אותה, לרצותה, לענג אותה ולתת לה להרגיש כמו מלכה הקשב לכל מלה שלה ברצינות, עזור לה בעבודות הבית, צא איתה לארוחת ערב לאור נרות, ובדרכך הביתה קנה לה זר פרחים. אחרי חודשיים שלושה של יחס מלכותי כזה, פשוט ארוז אב חפציך ועזוב את הבית. זה יפגע בה קשות. למעשה קשה לי לחשוב על משהו "פוגע יותר". הבעל חשב מספר רגעים על הרעיון ואמר: "זה נשמע רעיון נהדר, היא לעולם לא תצפה ליחס כזה ממני". הוא היה ממש קצר רוח להגיע לביתו, ובדרך קנה מספר ורדים. באותו ערב עזר לאשתו להדיח את הכלים, ובבוקר למחרת הביא לה ארוחת בוקר למיטה. הוא החל להחמיא לה על בגדיה, מאכליה ועיסוקיה הרבים. הם יצאו יחד למספר סופי שבוע והבעל באמת ידע כיצד להתמיד ביחס זה ולקנות את ליבה. אחרי כחודשיים טלפן אליו עורך הדין. "תשמע" אמר, מסמכי הגט מוכנים אם אתה מוכן בתוך רגעים אחדים תוכל לחזור ולהיות רווק מאושר. "אתה צוחק ממני?" ענה הבעל "הרי אני נשוי למלכה של ממש. לא תאמין כיצד השתנתה. למעשה, חל מפנה של ממש בהתנהגותה ובגישה שלה. איני מוכן להתגרש ממנה, גם אם יתנו לי מיליון דולר". מוסר השכל: נישואים הם דבר מדהים. האהבה לבן הזוג מתחילה בהחלטה שאתם רוצים להתאהב באותו אדם ונישואים מוצלחים אינם משהו שנוחת עליכם משמיים. חיים מאושרים יחד הם משהו שאתם גורמים לו.

אנגל1218

New member
8-בוקר טוב, חשבתי שרניוס מתחת למרפסת ושורק לי

אז רק להיום זה לא היה הוא, זו הרוח.... אולי מחר זה יהיה הוא.... אוהבת אותכם,סעו בזהירות !

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ב ו ק ר ט ו ב ! ! ! יום גשום וקרררררררררררר יש להתלבש חם חם ולנהגים שבנינו סעו לאט . תחזית להיום ולהלילה. סוער ובשעות הבוקר ייעשה גשום. במהלך היום הטמפרטורות ירדו ואחה"צ תחל סופת שלגים בהרי הצפון. במהלך הלילה השלג יתפשט להרי המרכז. קיים חשש לשטפונות והצפות. אזהרות . בקשר לתחזית שניתנה לגשם מוזהרים הנוהגים ברכב כי קיימת סכנה של החלקה בכביש רטוב. הנהגים מתבקשים להאט מהירות נסיעתם בכבישים רטובים ולהימנע ככל האפשר מעצירות פתאומיות ומפניות חדות. יום נעים וחמים .

למעלה