אייך פותחים את העין השלישית?

SunAngel

New member
תנסה להיזכר איך עשית את זה שהיית ילד ../images/Emo13.gif

לא חושבים איך לשחק פשוט משחקים. לא חושבים מה מדמינים פשוט מדמינים. אז גם פה לא חושבים איך פותחים את ה"עין השלישית" מפתחים ומחדשים את הקשר עם ה"עין השלישית". אם קשה לבד אז יש מאמרים, ספרים ויש קורסים לעזרה. בהצלחה בכל דרך שתבחר לעצמך. אור ואהבה.

motiloveme1

New member
תודה על התגובה אשמח לקבל עוד עצות כאלו בנושא.

בס"ד אני מקוה שאפקח את העין ואחדש לך חידושים נפלאים ונכונים כדי להעניק לעולם אהבה. ועכשיו חיוך גדול....גדול........גדול.. ! בברכה מוטי.

tagademalhuta

New member
עין שלישית

עין שלישית היא חיבור האנרגיה לגוף. רוב האנשים אינם יכולים לפקוח אותה, אך היא קיימת אצל כולם. תחוש אותה

תיקון קל../images/Emo13.gifאו דעה אחרת

עין שלישית נמצאת במקום בו נמצאת " הראיה העל חושית " לא ברור מה זה -חיבור האנרגיה לגוף.. ולא מדויק. אין כלל מי יכול ומי לא לפתח את הראיה העל חושית, זה לא קל למי שלא נולד עם פתיחה כלשהי. מה זאת אומרת היא קיימת אצל כולם ? אין לזה הוכחה ... זהו מקום אנרגטי במקביל לבלוטת ההיפופיזה שאחראית על הורמונים בגופנו. וברור שלכולם יש את הבלוטה הזו...במרכז המצח. באהבה אריאלה

tagademalhuta

New member
דעה אחרת

בשיחה עם מי שאני מתקשרת איתו שאלתי אותו בין היתר על העין השלישית. מה שנאמר הוא שהעין השלישית מצויה אצל כולם, היא משמשת לשם חיבור אנרגטי עם הבורא חיבור בין הנשמה לאלוהים. דרכה מקבלים את האנרגיה. לגבי פתיחת העין- במקרים של סכנה או במקרים שאני צריכה לשים לב לסכנה, אני מצליחה לפקוח אותה. אספר לך מקרה- לפני כשנה הייתי אצל מישהו שעזר לי, באופן אנרגטי, בחור מאוד חזק אנרגטית משום מה הוא ניסה להפעיל כח שלילי ראיתי, הרגשתי את זה וכשעני עצומות פקחתי עליו את העין. הוא נבהל, שמעתי את נישמתו נעתקת ממנו לרגע ואת הכיסא בו ישב נהדף. כמובן שפקדתי על גופי להוציא את הדברים הרעים שהכניס כפקודה לאנרגיות שלי, אבל הוא ראה את העין ונבהל מעצם ראייתה. את יכולה לקרוא לזה "ראיה על חושית", אולם מטרתה היא חיבור. בחברות

יש לי שאלה../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

האם בדקת במקביל על הכתר ? מה ההבדל ביניהם ? נכון שדרך עין השלישית עוברת אנרגיה חזקה, אפשר להעביר דרכה טיפול. אך הקשר לבורא עולם הוא דווקא דרך הכתר ויכול להיות שזה משולב עם העין השלישית שלפי הקבלה הנשמה הינה אנרגיה הזורמת בתוך המוח ואזור זה הינו יכול להתבטא בכתר ובעין השלישית. ואכן מהעין השלישית יכולים לצאת אנרגיות טובות לטיפול וריפוי ואנרגיות אחרות. שבוע-טוב אהבה אריאלה

tagademalhuta

New member
תשובה -

יש מקום מסויים בו יש חפיפה בין העין לחלק מהכתר.. אני מנועה מלדבר על כך בשלב זה . עימך הסליחה. שבוע טוב.

spinareo

New member
תתרכז

הצלחתי לפתוח את העין השלישית רק פעם אחת כי היה לי מספיק סבלנות להתרכז שלוש וחצי שעות!!!...

למעלה