איילוש תודה על הבירה

ליאתי**

New member
איילוש תודה על הבירה

השניה ניסיתי לשלוח לך מייל וזה חזר אלי. רציתי להגיד תודה על יום שישי על הבירות בלמון גראס ובכלל( אתה כבר יודע מה..). ולמרות שהיית קרצייה ואמרת מאה פעמיים שהבירות חינם בגלל iniru ולא כי אתה מנסה להתחיל איתי רציתי להגיד לך שגם בלי הבירה היית ממי אמיתי ושבכלל לא אכפת לי שהיית מנסה להתחיל איתי.

(אייל)

New member
אני מקווה שתקראי

למה את זה אני לא יגיד לך בטלפון כי אני קצת חושש מהתגובה שלך בטלפון ליאת אני לא חושב שזה מגניב כל כך שכולם יודעים שאני מנסה להתחיל איתך וגם לפי הסיפור שלך יצאתי קמצן ועוד גאה על כך שיש לי iniru באורנג´ ומה עכשיו אני רוצה רק לשמוע דברים טובים כמו שאת מדברת איתי בטלפון. ואם אחרי כל זה תרצי להמשיך לדבר איתי אז אחלה יש לך את מספר האורנג´ שלי ואם לא אז אולי בעתיד ניפגש באיזה קניון בגלל שנינו רשומים בiniru (יכול להיות שאת כבר לא). ואני עדיין רוצה להיות איתך אבל את צריכה פחות לדבר עלי אלא יותר איתי.

ליאתי**

New member
אתה חוצפן

קראתי והגעתי להחלטה שאתה חוצפן. ואתה כן מתלהב שיש לך INIRU ואם היית גבר היית אומר לי את זה בפנים ולא בפורום הזה. והיום בלילה אני לא אתן לך לנשק אותי ועכשיו אני גם לא רוצה לראות אותך יותר. נראה לי שזאת הפרידה הראשונה בפורום הזה אני מצטערת שזה היה רומן קצר בהתחלה היה מגניב אבל אחרי משפטים האלה אני לא יכולה להמשיך לראות איתך אז ביי.

pachanga

New member
ליאתי.... ../images/Emo20.gif

שלום סקסית, אולי תשתפי אותי גם במה שהולך כאן
בכל זאת לא הייתי כמה ימים, ותגידי איך את מגיעה לסימן של היד הכותבת שמסומן ליד שמך
ונעים לי מאוד ואת מוזמנת לשתף אותנו בחיי הלילה שלך
פאצ´נגה

ליאתי**

New member
אז ככה...

אייל הזה הזמין אותי לבירה והוא היה חמוד וניסה להתחיל איתי (כך אני חושבת) הוא קיבל הנחה בiniru (זה אתר של רשת אורנג´ שנותן הנחות) על כל הבירות שהוא הזמין לי. ואז יום אחרי אני כתבתי לו מכתב (הודעה ראשונה) ובתגובה שלו שלא ציפיתי לה כל כך הוא אמר שאני מתלהבת יותר מידי. חוצפן האייל הזה אני לא רוצה לדבר איתו יותר. דרך אגב אני שמחה שאני מוזמנת ואני מסמיקה. ולתשובה השניה אין לי מושג איך אני עושה את זה, זה פשוט הופיע לי. ביי עד לפעם הבאה.

fantom

New member
אולי הוא נבהל?? ../images/Emo47.gif

חמודה, אולי הוא נבהל ממהירות העינינים ורצה להאט את התפתחות הקשר? ולעשות הכל בהדרגה? אל תשללי אותי בכזאת מהירות,לכל אחד יש את הקצב שלו,תתחשבי בו ותמשיכו הלאה.......ושיהיה לכם בהצלחה.....דן

למנהלת הפורום----לגבי היד הכותבת

מי שלא מילא את הפרטים שלו בכרטיס האישי מופיע לו היד הכותבת-- כדי להזכיר לו או לה לכתוב.. אם יש לך עוד שאלות----לרשותך!

pachanga

New member
אה הבנתי ../images/Emo24.gif

אז הם חייבים למלא את הפרטים ואז לא יהיה את היד הזו??? אגב תודה על התשובה ועל העזרה
פאצ´נגה
חיי לילה

brasil

New member
DON´T TAKE IT HARD

HI LIAT I AM ACTUALLY DON´T KNOW YOUR FULL STORY ,I GUESS WE ALL DON´T HAVE TO GO INTO IT DEEPLY BUT ANYWAY YOU DON´T HAVE TO DAMAGE FROM EACH SAYING. SOMETIMES PEOPLE ARE SAYING THINGS WITHOUT THE REAL MEANING FOR IT SO MAY HE SAYED IT IN DIFFERENT WAY LIKE YOU THOUGHT FOR THE SAME MEANING ANYWAY TAKE IT EASY REALLY AND CONTINUE ENJO

למעלה