איילת, ארטישוק ירושלמי

salasa

New member
איילת, ארטישוק ירושלמי

דרוש בדחיפות מתכון להכנת ארטישוק ירושלמי, תודה.
 

zambia

New member
עמוד אחד אחורה

אם תסתכלי בפורום עמוד אחד אחורה יש שם התדיינות שלמה בנוגע לארטישוק ירושלמי עם תגובה של איילת....
 

avat

New member
ארטישוק ירושלמי

הולך מצויין גם כסלט קר, תיבול בלימון שום ושמן זית. וחם עם רוטב בשמל
 

CHOTINER

New member
תשובה של איילת

ממחשב אחר, כי שלי בתיקון. סוחטים מיץ משני לימונים, מניחים בסיר יחד עם חצי כוס יין לבן, שן שום קצת מעוכה וענף של תימין טרי. מביאים לרתיחה ומצמצמים- עד שנשארת בסיר כמות של 3 כפות נוזל. מסננים ומחזירים את הנוזל לסיר. מחלקים לקוביות- 200 גר` של חמאה קרה וטורפים אותן בהדרגה פנימה- תוך כדי ערבוב קצת אגרסיבי, עד שמתקבל רוטב סמיך וחמאתי. מתבלים במלח ופלפל לבן ומגישים מיד, אחרת הרוטב יתפרק חזרה למים ושומן.
 
למעלה