איילת בדיכאון

עינת 1

New member
איילת בדיכאון

היא חושבת שאיתן כועס עליה, היא שלחה לו הודעה לסוויטה "תהנה, תהנה, תהנה" והוא לא ענה לה בחזרה.

שאפולי

New member
הוא באמת כועס עליה

ומאוכזב ממנה. הוא לא ידע לשים על זה את האצבע אתמול אבל הוא אמר שהיא מתנהגת שונה בימים האחרונים....

קשקשה9

New member
הוא כועס כי היא לא היתה קשובה לרצון שלו

להיות עם דניאאל בסוויטה והריצה את קרן במקמה ץ הוא אמר לה בפירוש ושאל את צריכה להיות איתה או אני? איך היא אומרת שהיא לא יודעת למה הוא כועס עליה?יש יותר ברור מזה?

שאפולי

New member
לא, הוא אמר לבן ואורן

בפירוש שזה יותר מזה... שהיא תנהגת שונה מאיך שהיא התנהגה מאז שהיא נכנסה. הוא אפילו רמז שהוא חושש שההצבעה לקרן היא מתוך קנאה לדניאל כדי ש הוא לא יתקדם עם דניאל.

הבנות ידעו מראש שהוא רוצה את דניאל לדייט

הן בכל זאת הצביעו לקרן. האם הוא כועס עליה על עוד משהו?

נעמה8080

New member
אתם לא רואים שאיתן סובל שם?!!!!

הוא לא מתייחס אליה בקטע רומנטי בכלל וגם היא סובלת בגלל זה. הוא בטח חושב רק על דניאל, והבנות השיגו בדיוק את ההפך ממה שרצו, כנראה שהוא עוד יותר נקשר לדניאל. איך הוא יכול להתייחס למישהי שמפליצה לידו בדייט? זה לא שהם חברים או נשואים שנים? היא אמורה עדיין להראות קצת נשיות וזה ממש מוריד מהנשיות, להפליץ ליד בחור שאת איתו בדייט! וזה רשמי, קרן פלצנית תרתי משמע!

הפליצות שזכורות לי בריאלטי

הפליצה ששפרה הפליצה באמצע הסלון כשנותרו 6 ולאון, שחר, איתי ושפרה עצמה התפוצצו מצחוק הפליצה ששחר מהעונה הראשונה הפליץ על הפנים של איתי כשהם שיחקו מחבואים בעונה השניה היה מישהו שהיה מפליץ בכוונה ליד הבנות בעונה של הvip עדי נוימן הפליצה בכוונה ליד הראש של יוסי מילשטיין

Klayhamn

New member
למה --

כי ממנה הוא ציפה ליותר. הוא רואה בה "BUDDY" שלו, ובתור ידידה טובה שהוא מספר לה הרבה ומתבדח איתה - ומדבר איתה בכנות ובגובה העיניים (עם מי עוד הוא עושה את זה? עם ליהי? אתי? ליז?) --- הוא ציפה שלפחות היא תנסה להתחשב בו (במיוחד לאור העובדה שכל השאר מצביעות לקרן)

אם איתן ידע שבן הצביע לקרן

אני בעד שבפעם הבאה שליהי תהיה מועמדת והיא תהיה כנראה בשבוע הקרוב, אז שאיתן לא יתחשב הפעם בבן וידיח את ליהי...הוא יצא גבר גבר אם יעשה את זה!

למעלה