איילת וחברים! אפשר עזרה? בפורום אנדרואיד מאוד

עדימ

New member
איילת וחברים! אפשר עזרה? בפורום אנדרואיד מאוד

לא ידידותיים ומתעלמים ממני;/
מחפשת נואשות אפליקציית פתקים עם פונט ממש גדול מייושרים לימין! כנל משימות אם כבר!
יש המלצות?
עשיתי חיפוש בגוגל פלי לא משהו ולא מיושרות לימין...
ונאדה:(
המובנות בגאלקסי S 2 עם פונט ממש קטן וזה לא נוח כשצריך לרשום תזכורת קשקוש והכי חשוב טלפו של מישהו! הרי לא כל אחד אני אכניס לאנשי קשר... אגב גם שם הפונט קטן וכשאני צריכה לקרוא מספר ולחייג ממנו לטלפון רגיל אני תמיד מתבלבלת:/ אז אני מעבירה לחייגן כדי לראות יותר בגדול ואז מחייגת....או נכנעת ומחייגת מהנייד.... הייתי שמחה גם לזה למצוא פתרון!
יש?

AYELET1

New member
לגבי יישום פתקים- לצערי אינני מכירה

יש לי גלקסי 2 ולא נתקלתי בשום בעיית פונט.
הרום הוא רום עם לוקליזציה לעברית ויתכן שמוגדר פונט אחר מזה שיש לך.
כמו כן יש להניח שהלוקליזציה גורמת לפתקים המתחילים במילה בעברית, להצמד לימין

עדימ

New member
אוקי אז כחדשה בתחום איך אני יודעת איזה רום יש

לי? אנדרואיד יש לי 2.3.5 אם אני מזהה נכון כשהסתכלתי היום בתלפון
בגרסאת ליבה כתוב משהו אחר. מה ההבדל? את המכשיר קניתי בחנות פרטית!
ביינתיייים מצאתי את האפליקציה הזו
https://play.google.com/store/apps/...JpbGUuZGljdGFwcHMubm90ZXBhZC5jb2xvci5ub3RlIl0.
מצויינת לפתקים!
אבל!
בגלל שחיפשתי גם משהו שיגדיל לי את הפונטים בספר טלפונים, שמעתי לעצת חברה והתקנתי את הדבר הזה
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pbxes.fontsize&feature=order_history
גרם לי צרות צרורות והגדיל גם מקומות שלא צריך כמו תפריטים וכד' ואי אפשר לראות כלום ונראה היה גם אחרי ההסרה שעדיין רץ ברקע!:/
נאלצתי לפרמט את כרטיס הזכרון ולמחוק כמה אפליקציות ולהתקין מחדש... הרהרתי האם עלי לגשת לעדכן את האנדרואיד...
כרגע המכשיר חזר לעצמו פרט לעלעובדה שהסמן בורח שמאלה בוואטסאפ וכותב משמאל לימן למרות שהסרתי והתקנתי מחדש.
מעצבן למדי!
יש רעיון?

AYELET1

New member
למרות שאין לי בעיה עם יישום הפתקים

(גם לי גלקסי 2, רום 2.3.5) היישום נראה מעניין ואנסה אותו

יש לך תפריטים בעברית( גם אם אינך משתמשת, ישנה אופציה כזו?)

עדימ

New member
אכן הכל בעברית גם התפריטים! מאוד חשוב לי לא

לאבד זאת!
האנגלית שלי לא משהו מודה....

AYELET1

New member
השאלה היתה לגבי הצמדות לימין. יש לך עברית

בטלפון אך באמת לא כל היישומים תומכים בהצמדה. כנראה סוג השדה שונה

עדימ

New member
אה ושכחתי לשאול: האם יש אפשרות לעבוד עם

הגאלקסי אס 2 כמו עם הNOT? במיוחד באפליקצית פתקים? עם עט או עם אצבע? בכתב יד וכו? ניסיתי להעביר אותו ממקלדת למשטח כתב יד והוא ממש לא זיהה את האצבע שלי...
שווה לי לקחת עט לנסיון? ללכת לקנות? אני שמאלית ועם כתב יד זוועה..... הסיבה שאני עם סמארטפון היא כדי לכתוב מהר ובנוחות השאלה אם הוא יזהה את היד הלא יציבה שלי...

AYELET1

New member
לא מכירה את הנוט. יודעת שישנם סטיילוסים

יעודיים למסכים החדשים, המיועדים לאצבע.
אחת המשתתפות הקבועות בפורום אייפון כתבה על כך לא מעט. את מוזמנת לשאול שם על הסטיילוסים הללו ( פורום 1104).

לגבי זיהוי כתב יד קשה לי לאמר לך. אני מניחה שאם לא מצאת יישום שאת יכולה ״ללמד״ אותו את כתב ידך ( היה מצויין כזה לפאלם) אז תהיה לך בעיה.
זו בדיוק הסיבה שאינני משתמשת בגרפיטי בשום פלטפורמה - גם כתב היד שלי בעייתי...

עדימ

New member
אז כשאת רוצה לרשום מספר טלפון את מקווה

שהמכתיב יהיה סבלני ומקלידה? כן כן אני איטית מודה!:)

למעלה