איילת רוביסון בידיעות אחרונות

mary lou

New member
איילת רוביסון בידיעות אחרונות

אני לא בוטחה עד כמה זה ממש יעניין אתכן פאקצות אפ"ג שכמותכן, אבל איילת רובנסון (המחליפה של אביטל לבני, למנותקים מכל מה שלא נושא את השם אמיר/יעל/מיכל) קיבלה לפני בערך שבועיים כתבה של עמוד בידיעות אחרונות סרקתי את זה אבל אני מעלה את זה לפורום בגרסה קצת מזוויעה, מי שרוצה את הגרסה הנורמלית שיגיד (כן, אני מודעת לעובדה שאף אחד לא ירצה, אבל מה אכפת לי להציע
) אגב, היא אומרת שם שהיא נכנסה להבימה בזכות חברה שהמליצה עליה כשהיו צריכים מחליפה בחבילות מאמריקה. 95 אחוז שהחברה היא אביטל כי היא שיחקה ב"חבילות" והן "תמיד מחליפות אחת את השנייה" כדבריה של איילת (הן גם למדו יחד בבית צבי)
וחוץ מזה, מזל טוב ליב"ז שחוגגת 25 היום ולעצמי שחוגגת 16 עוד יומיים (ושוב לעצמי שחוגגת היום 3 שנים למריבה עם מישי)

inbalzi

New member
תודה על הכתבה, אני אשמח לקבל אותה

באיכות טובה אם זה אפשרי. ויש לי כמה דברים להגיד לך, קודם כל אני לא מקבלת את ההערות הכוללניות שלך פה על "פאקצות שמעריצות את אמיר" כי שתינו יודעות טוב מאד שאני ועוד רבים פה בפורום לא כאלה. אז אם אפשר להימנע, אני אשמח. דבר שני, אני שמחה לראות שלמרות שאמרת שאת עוזרת את הפורום, נשארת.

inbalzi

New member
אההה ומזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

m o r s h

New member
לא מסכים עם ההערה הראשונה

של הקיטלוגים יש כאן הרבה אנשים שאוהבים את כל השחקנים ולא רק את האנשים שכתבת..

mary lou

New member
לא רצה להטפל לקטנות אבל...

שמתם
שכל מי שהגיב עד עכשיו הגיב אך ורק להערות שלי ולא (חלילה) על הכתבה? איילת? או משהו אחר שכתבתי שם? סתם... נקודה למחשבה...

Plasure

New member
כי תראי איך את מדברת.

ממש זלזול. וסורי שאני לא אהייה נחמדה כמו כולם פה שהגיבו לך, אבל גועל נפש הדיבור שלך בזמן האחרון, במיוחד הקיטלוגים האלה. את הרי לא רוצה שאנחנו נקטלג גם אותך, נכון? יופי.

amirkela

New member
...

את באמת קצת חצופה יעל. לא אמרת שאת עוזבת? מממ נקודה למחשבה. ובאיזה זכות את אומרת פאקצות אמיר פיי גוטמן. מה לעשות שיותר מדברים על אמיר פה ועל מיכל ועל יעל מאשר על השחקנים האחרים. כי יש עליהם יותר דברים ויותר מעריצים ואת לא צריכה לבוא ולקרוא למעריצות שלא פאקצות! וואיי תתבגרי.

inbalzi

New member
קראתי את הכתבה, מדהימה!

לאט לאט אני מתוודעת עוד לאיילת, אני מוכרחה לאמר שבהתחלה תפסתי ממנה רק "המחליפה של אביטל" ולא התייחסתי אליה, ראיתי אותה כשולית. אבל עכשיו, אחרי שאני קוראת את הכתבה הזאת זה גורם לי לרצות להכיר אותה יותר. ואני מודה שהיא באמת שחקנית טובה, וזמרת לא פחות טובה! וקשה לא לעשות את ההשוואות בין השחקנים, קשה לא להשוות אותה לאביטל... בעיקר כשאביטל כזאת מדהימה בכל התחומים. בכל אופן, אהבתי את הכתבה, תודה יעל ששלחת לי אותה.

inbalzi

New member
כן היא בסדר גמור!! יצא לי לראות

אותה כמה פעמים... למרות שאין על אביטלוש :)

כתבה מעניינת מאוד לצערי לא יצא לי

לראות את איילת משחקת כאלה אז אני לא יכולה לומר איך היא.אבל מקריאת הכתבה אני רואה שמדובר בבחורה חמודה מאוד שיודעת מה היא רוצה ומאחלת לה מכל ליבי שתתקדם יותר ויותר בתאטרון וזה גם האיחול שלי לשאר שחקני מרי-לו הפחות בולטים כמו אביטל וטלי ואסף שכולם ייתקדמו יותר ונשמע ונראה אותם יותר.

למעלה