איילת רוביסון בידיעות אחרונות
אני לא בוטחה עד כמה זה ממש יעניין אתכן פאקצות אפ"ג שכמותכן, אבל איילת רובנסון (המחליפה של אביטל לבני, למנותקים מכל מה שלא נושא את השם אמיר/יעל/מיכל) קיבלה לפני בערך שבועיים כתבה של עמוד בידיעות אחרונות סרקתי את זה אבל אני מעלה את זה לפורום בגרסה קצת מזוויעה, מי שרוצה את הגרסה הנורמלית שיגיד (כן, אני מודעת לעובדה שאף אחד לא ירצה, אבל מה אכפת לי להציע
) אגב, היא אומרת שם שהיא נכנסה להבימה בזכות חברה שהמליצה עליה כשהיו צריכים מחליפה בחבילות מאמריקה. 95 אחוז שהחברה היא אביטל כי היא שיחקה ב"חבילות" והן "תמיד מחליפות אחת את השנייה" כדבריה של איילת (הן גם למדו יחד בבית צבי)
וחוץ מזה, מזל טוב ליב"ז שחוגגת 25 היום ולעצמי שחוגגת 16 עוד יומיים (ושוב לעצמי שחוגגת היום 3 שנים למריבה עם מישי)
אני לא בוטחה עד כמה זה ממש יעניין אתכן פאקצות אפ"ג שכמותכן, אבל איילת רובנסון (המחליפה של אביטל לבני, למנותקים מכל מה שלא נושא את השם אמיר/יעל/מיכל) קיבלה לפני בערך שבועיים כתבה של עמוד בידיעות אחרונות סרקתי את זה אבל אני מעלה את זה לפורום בגרסה קצת מזוויעה, מי שרוצה את הגרסה הנורמלית שיגיד (כן, אני מודעת לעובדה שאף אחד לא ירצה, אבל מה אכפת לי להציע