אייל גולן: מקום ראשון במצעד הניקיונות

messsssi

New member
אייל גולן: מקום ראשון במצעד הניקיונות

קיבלתי היום הודעת יח"צ משעשעת, שהייתי חייב לחלוק: ''סקר מיוחד שנערך בקרב עקרות בית קובע היא הזמר שהן הכי אוהבות להאזין לו בזמן נקיונות הבית לפסח הוא אייל גולן. שלמה ארצי שני, חיים משה שלישי, איציק קלה רביעי וקובי פרץ חמישי. אייל גולן בתגובה: "זה כבוד גדול. זה מחמיא לי לא פחות מתארים אחרים אותם קיבלתי בשנה האחרונה. זוהי מצווה גדולה מאוד לשמח אנשים ואני מודה לאל שזכיתי בכך. תודה גדולה למי שבחרו בי ללוות את ההכנות לחג ובהזדמנות זו חג שמח לכל בית ישראל". נחמד, לא? אז אם אני כבר כאן, אפצח בסקר: את מי אתם מעדיפים לשמוע בניקיונות פסח? יאללה.. שיהיה חג שמייח

EG6

New member
אייל גולן הוא זמני >>>

בקרוב הוא גם יפרוש. זה המילים שהוא אמר,ברור עשה כסף ועכשיו הוא פורש,מספיק לו,ממש גועל נפש. אייל גולן הוא זמני,ומה שעולה מהר,גם יורד מהר. עלק נותן לאמנים אחרים קצת כבוד להצליח. אם באמת הוא היה רוצה לתת להם,אז כבר הוא יכל לפרוש ממזמן. אני הפסקתי לשמוע אותו,מאותו היום שבקשו כוכב נולד ממנו לבוא לשיר שם,בתור אמן שנחשב לזמר מצליח,ועלה בזכות האזרחים במדינה הזאת התשובה שלו הייתה,אני לא יורד לרמה הזאת של כוכב נולד זה לא המקום שאני צריך להופיע שם. ואנשים מתחברים למוסיקה שלו בגלל כמה שירים שבכלל לא שלו. יש כאלה שיגידו מה איכפת לי מי רשם לו את השירים,זה שיר טוב,והוא שר אותו נפלא. ממש טעות,מי שכתב אותו מגיע לו את הכבוד לא פחות מהמבצע,שבמקרה הזה זה אייל גולן. אותו כותב השיר,יכול לתת את השיר הזה לכל אחד,ומה אנחנו נחשוב,שהבן אדם הזה גנב לאייל גולן את השיר. טוב בקיצור,אני לא מנקה ושומע שירים,למי יש זמן בכלל לשמוע שירים. ואם כבר לשמוע משיהו,אז שירים שקטים ונעימים. מזרחית אחריי כמה שירים,נהייה כאב ראש. מה לא מספיק סובלים בנקיון וצביעה,גם מוסיקה שתגרום לעצבים ודיכאון.
מרוב עצבים עוד אני יחשוב שהצבע זה וודקה ואשתה את זה בטעות.

eg6 אתה כזה אידיוט זה לא יאומן.

עוד אחד שבא לחפש כאן תשומת לב ולגרום לפרובוקציות וואלה הצלחת,אייל גולן הוא זמני ? אז איך משנת 1997 הוא הזמר המוביל במדינה כאשר משנה לשנה הפופואלריות שלו המקצועיות ומעמדו רק עולים ועולים והוא עושה את היכל תרבות עוד קיסריה עוד נוקיה מוביל במכירת אלבומים הורדות וכ'ו ? זכותו של אייל גולן לחשוב שכוכב נולד זו תת רמה כמו שחצי מדינה חושבת שהאח הגדול וכל תרבות ערוץ 2 זו תת תרבות האם דעתו עושה אותו זמר פחות טוב ? ולא הבנתי מה הקישקוש עם כתיבת השירים ובילבולי הביצים שרשמת,כבודו של הכותב מלחין במקומו מונח אבל מה לעשות מי שגונב את תשומת לב ולוקח את הקרדיט בסופו של דבר זה הזמר,ולרובם לא אכפת מי כתב את השיר,רוב המלחינים כותבים מתחננים אייל שישיר את יצירותיהם,אייל הוא זמר נטו לא כותב ולא מלחין זמר ברמתו צריך להתעסק בשירה הוא לא אביהו מדינה ולא צביקה פיק, ולמה שתנקה בכלל הרי אתה גר בטח באוטו גלידה או שאתה פרזיט לא עוזר לאבא ואמא, ואיך בכלל אתה כ''כ מבין בשיריו של אייל ובמוסיקה מזרחית הרי רשמת במו ידייך למי יש זמן לשמוע שירים ? אז או שאתה אידיוט או סובל מפיצול אישיות,ואם אתה לא סובל מזרחית אז מה אתה עושה בפורום של מוסיקה כזו ? אז הנה קיבלת תשומת לב גדולה הצלחת ועכשיו עשה טובה תחפף לפורום שירים שקטים ונעימים נוכחותך כאן מסריחה את הפורום עד לכאן אני מריח את הזיעה המזוהמת שלך הרי אתה לא מנקה ולא שומע שירים כי אין לך זמן זה מה שרשמת ואם לפחות תחליט להיתנקות תנסה לא לסבול לפחות.

mazalbt

New member
אותי זה לא מעניין מי כתב או הלחין בעיניי כל ז

מר שיודע איך לשיר את אותו שיר שניכתב בעבורו וזה עושה טוב לכולם אז למה לא להנות מהשיר אני אוהבת מוזיקה שעושה לי טוב ולא משנה לי מי שר"!!!!!!!!! חג שמח.

i c u 2

New member
אבל לכל אחד יש ת'סגנון שלו

תסכימי איתי שהסגנון של אייל גולן הוא לא כמו של שרית חדד או ליאור נרקיס..

הפורום בעמוד הראשי של תפוז ../images/Emo70.gif

ריספקט ! ואיך באוטומט הצמידו לאייל גולן ת'תמונה עם הקעקוע... חחחחח

למעלה