אייל המשך בעית הכוננים

• פותח הנושא srsr
  • פורסם בתאריך

srsr

New member
אייל המשך בעית הכוננים

אייל - מצבי הוא כזה: סידי וירטואלי - כנראה עקב תוכנה מהאינטרנט שהתקנתה יצרה גם אותו הוסר ממנהל התקנים אבל חזר לאחר ריסטרט - כך שעדין קיים הוסר גם ממצב בטוח וחזר וצצ לו שוב הבעיה היא שאין לי מקום מיותר לבזבז עליו וע הזכרון הוירטואלי שלו - צריך להורדו ב. עדין אין גישה לכונני הסידי והפלופי - אציין שכאשר המחשב עולה המנורות נדלקות, כמו כן בדיקה ע,י תוכנת פיסי דוקטור מעלה תוצאה של ארור והמחשב נופל זמן קצר אחרי כן ומחשב בלי סידי ופלופי הרי איאפשר

אני כבר עניתי לך

תנסה להפעיל את הCD עם דיסקט הצלה! אם זה עובד אז הבעיה היא בחלונות אם לא עובד הבעיה היא בכל המחשב מה כל כך קשה להבין???

srsr

New member
שאלה טובה! הרי כתבתי לך כי דיסקט הא

האתחול גורם למחיקת המידע כנ``ל הדיסקים של ההפעלה - אין באפשרותי להתקין וינדוז ללא איבוד המידע קורט תודה על הרצון הטוב והכוונה אבל דחילק כתבתי את זה פעמים לפחות הן בהודעה הראשונה לה הגבת והן בתשובתי לך אז אם יש לך עצה מעשית עבורי [ולא פירמוט שאינני יודע לעשות וגם כל המידע על הדיסק יעלם [15 גיגה לא הולכים ברגל...] אז אשמח לשמוע

דיסקט איתחול לא גורם למחיקת מידע!!

הוא משמתש להפעלת המחשב במקרה שהמערכת קרסה! אתה יכול למחוק את המידע רק אם תעשה פורמט!

Ey@L

New member
ואני כמו קורט רשמתי לך את אותו הדבר

בעבר... ודיסקט איתחול לא מוחק כלום!! אתה יכול להיות בטוח בקשר לזה.

srsr

New member
חברה , אצל נק זה לא כמו אצל אחרים -

אל תקנו נק!! בינתיים סידרתי את הפלופי עדין לא את הסידי והוירטואלי סידי אצליח כנראה וירטואלי בספק את התכתובת האחרונה אייל לא מצאתי משום מה ובקרוה יהיה לי דיסקט איתחול ``נורמאלי`` ליתר דיוק כבר הורדתי מהרשת ואני ממתין להוראות מדויקות איך ליצור אותו [לא יודע אם להעביר כמו שהוא , להפעיל ואז להעביר וכו, ממתין להוראות] האמת עדיין לא הבנתי מה רצונכם ממנו, נא לא לכעוס עלי את הסידי כנראה אסדר מחפש רעיונות להסרה של הוירטואלי או לפחות למוע שימוש שלו בכונן לצורך הזיכרון הוירטואלי

דיסקט איתחול לא קשור לסוג המחשב

ואם לא יצרת אחד שקיבלת את המחשב אז תתקין חלונות מחדש. אבל בלי מחיקה (כי אז זה ימחוק לך את הכל) פשוט תתקין אחד על השני (כלום לא ימחק)

srsr

New member
קורבין תודה על הרצון

כפי שכבר כתבתי נעלמה הגישה לדיסק ואת זה צריך לפתןר - בלי זה לא ניתן לעשות אצל אף אחד את הצעתך וכפי שכבר כתבתי גם אם הגישה לכונן היתה תקינה - לא היה באפשאותי לעשות הצעתך, הדיסקים ש``נק`` מספקת אינם מאפשרים לי לעשות דריסה של וינדוז על וינדוז כמו בכל דיסקי הפעלה ``נורמאליים`` אזהרה מפורשת קיימת על הדיסקים עצמם את הגישה לפלופי סידרתי כאמור , דיסק הפעלה קיבלתי דרך האינטרנט ועכשיו יש לי גם דיסקט הפעלה ``נורמאלי`` - זה שאינני יודע להשתמש בו עדיין במקרה הצורך זה כבר סיפור אחר... עם סיום הבעיה הנוכחית אבקש הסבר גם כיצד עושים בו שימוש בינתיים מתרכז בסידור הגישה לכונן הסידי סידור הגישה לפלופי לקח בערך 2 ד` בלבד! באשר לגישה לסידי היות וצריך דריברים אני מנסה לבדוק מהם הדריברים הנכונים אחרי שאדע כנראה אקבל ואז סידור הבעיה תיקח 5 ד` [3 ד` נוספןת עבור התקנת הדריבר]

למעלה