אייל ושלי - הדיווח השבועי

מיכל153

New member
אייל ושלי - הדיווח השבועי

היי אייל היה גדול היום. שיתף פעולה יופי. אפילו חייך ומלמל. היה לו מצב רוח מצוין. הלוואי כל הפעמים שיהיה ככה. צריך לעשות לו תרגיל על כרית בשיפוע שתעודד אותו להתקדם קדימה למשחק. שלי - קבלתי את המסמכים: א. הערכה פסיכולוגית התפתחותית עם סיכום (קיימים בתכנון הן בתחום הבעת השפה - איחור משמעותי - והן בתחום המוטורי העדין. נצפתה היפוטוניה ומגושמות בתחום המוטורי הגס. המלצות 1) המשך טיפול בריפוי בדיבור עם דגש על טיפולי פה (במידת הצורך תופנה לפיזיוטרפיה כדי לסייע בטיפול בקשיי אכילה. 2) הערכה בריפוי ועיסוק 3) השמה במסגרת גנית טיפולית מתאימה ליכולתיה וצרכיה של שלי (מסגרת כגון הגן השיקומי). ב. סיכום של ד"ר טננבאום הנוירולוג : איחור ניכר בשפה אקספרטיבית, עם קשיים מוטוריים, היפוטוניה כללית וקשיים תחושתיים. ג. סיכום ישיבת צוות : בבדיקה פסיכולוגית נמצאה ילדה עם איחור משמעותי בהבעת השפה וקשיי תכנון. בבדיקה רפואית נמצאה ילדה עם איחור ניכר בדיבור וקשיים בתכנון, תנועה והיפוטוניה. אנו ממליצים על מסגרת גנית טיפולית ( שיקומי). אבחנה של EXPRESISIVE LANGUAGE DELAY ו- DYSARTHRIA . המלצות : גן טיפולי , טיפול בדיבור, טיפול ריפוי בעיסוק . אני מעבירה ביום ראשון לעירייה לפקידה לקביעת תאריך לועדת השמה לאחר הפסח בדחיפות. ביי מיכל153

*אתוש*

New member
מיכל הרבה כוחות ../images/Emo24.gif

כיף לשמוע על התקדמות מקווה שתמצאי מסגרת מתאימה ותומכת כל הכבוד אני מורידה בפניך את הכובע

מיכל בהצלחה

נקווה שההמלצות יעזרו להכניס את שלי לגן הטיפולי שמתיאור קודם שלך נשמע נהדר ויכול לקדם את שלי. בהצלחה

rachell

New member
מיכל הי

נשמע שאתם בכיוון חיובי ויופי שאייל שיתף פעולה הרבה כוחות להמשיך כך

מיכל ../images/Emo141.gif

מקווה שאכן איילי ימשיך להתקדם יפה ושתמצאי לשלי את המסגרת המתאימה שתעזור לה להתקדם גם כן. שיהיה בהצלחה והרבה כוחות לך, שירלי.

יעלב

New member
כל הכבוד.

היי! מכיוון שאני חדשה בפורום איני יודעת את כל הפרטים. ממה שקראתי היום אני מבינה שאתם מתמודדים ומתמודדים... שולחת המון כוחות והמון אנרגיות. מכירה את ההתמודדות של ההורים מקרוב מהפן המקצועי. מעניין אותי לדעת בני כמה הם? היכן נערך האבחון? באיזו מסגרת הם נמצאים כיום? שלך - יעל.

מוכרחה להגיד לך שאני מעריצה אותך

על הכוחות הפיזיים והנפשיים ועל האופטימיות. כל הכבוד לך ולילדודס על ההתמדה ושיהיה בהצלחה בהמשך.

רותי ע

New member
מיכל ../images/Emo24.gif

שאייל ימשיך ככה וששלי תקבל את המסגרת הטיפולית הדרושה לה... ובורכו ילדייך עם אמא כזאת. כל הכבוד לך

חדשות נהדרות ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לאייל על שיתוף הפעולה וההתקדמות. וכל הכבוד לאמא שלאט-לאט מנצחת את מפלצת הבירוקרטיה!

למעלה