אייל ,חיכיתי שתחזור כדי לשאול

@poet

New member
לצערי

חלק מהדברים שנירשמו בכתבה בעלי בסיס אם כי הם לא מדוייקים אז ידוע לנו ש אם אנו מתגוננים , אנשים פרטיים לא יכולים להיכנס לנו כך סתם למחשב, זה לא סוד אבל זה גם לא סוד , שספקית התיקשורת שלנו רואה את כל הפעילות האינטרנטית שלנו , כל מקום שביקרנו , וכל דף שפתחנו (על מנת שבמידה וגולש יעשה עבירה פלילית , הם ינקו עצמם מאחריות) לגבי התוכנות שרצות ברשת ואוגרות מידע icq לדוגמא , התוכנה שלבנות אותה ואת השרתים שלה עלה בסיביבות רבע מיליון ולא מרוויחה כלום , לא ממש נכון , מנוע החיפוש שלה (אחד) שירותי הטלפון שלה(שתיים) הכל עולה כסף . לגבי הבבילון , שאוגר עליך מידע , זה לא נכון! , עובדה פשוטה זה שחסמתי את הפורט בפייר וואל , והתוכנה לא ניסתה להיכנס כל שנייה לאינטרנט אז אני אומר דבר כזה אם אתה בחור ממש דיסקרטי אל תגלוש! אבל אם לא איכפת לך כמוני , וכל עוד הדבר לא פוגע בי , תתעלם זאת רשת דו כיוונית , ואין ברירה , חוץ מזה יש עוד 100 אלף גולשים שמעיינים באתרי סקס , אז למה שלי יהיה איכפת אם יודעים עלי? יום טוב

קודקוד

New member
תודה על תשובתך. אותי

העובדות האלה מאוד מרגיזות,מה עניינם של אחרים,מה אנו כותבים ועושים בזמננו החופשי,חוץ מהורדת הFIREWALL,(אשמח אם תזכירו לי איך מורידים אותו,והאם הוא יעשה לי בעיות בדברים אחרים במחשב) והאנונימייזר,כתבת בתשובתך ``אם אנו מתגוננים``, מה עוד אפשר לעשות כדי להתגונן.

Ey@L

New member
תגובתי על המאמר...

אין פה שום חדש, הכתבה הזאת רק מסכמת את המצב העגום של האינטרנט ואת כל הרע שבו. עזוב אינטרנט, חברות כרטיסי האשראי שלך גם יודעות בדיוק מה אתה אוהב לקנות ולאן אתה הולך (וכן גילך) בדיוק כמו שהICQ איפשר זאת. בקשר לפינקס הבוחרים באינטרנט, כמו שציינו שם, אף מערכת הגנה לא תעמוד מפני פריצות של האקרים. אותו הדבר שאף פעם משרד הפנים לא יכול להסתיר פיזית את המידע הזה. תמיד יהיה קל לשחד פקיד קטן. ולדעתי האישית, בחיים לא יהיה ניתן לעקוף את זה, וכדי רק לנסות לצמצם את התופעה.

קודקוד

New member
או.קיי. אייל,לכן אני שואל איך

מצמצמים את התופעה? תודה על תשובתך.

Ey@L

New member
בוא נגיד ככה,

אין לך, בתור גולש ממוצע, הרבה מה לעשות. מי שצריך לדאוג לזה זה מי שיושב אי שם בממשלה. חוץ מלהגן על המחשב שלך מפירצות ע``י תוכנות הגנה וכך לפחות לא יימצאו במחשב שלך פרטים מזהים. אך פרטים שלך יש בכל מקום: בשרתי כרטיס האשראי, בשרתי משרד הפנים וכו`...והם ידאגו לשמור על הפרטים שלך.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
לפי דעתי ...

כל העינין הזה קצת מוגזם- למי זה מפריע ולמי זה איכפת אם אנשים אחרים יודעים עליי דברים מסויימים, קצת הגזימו בכתבה הזאת - וגם אין לזה הרבה קשר בכלל לאינטרנט, מיגון ברשת וזה שיש אנשים שיודעים עליך הכל לא חייבים להיות קשורים.

למעלה