ריקי זו אני
Well-known member
סא"ל (במיל.) אייל יפה כמשל.
כמשל, כי בני האדם חושבים שהם עוזרים במקומות או במקרים שההתערבות שלהם נכונה..., והם טועים ובעיקא בעיקר פוגעים.
בואו ניקח את אייל יפה כמשל...
מלח הארץ... כנראה לא דור ראשון... אולי כן... שמגיע לאן שהגיע בזכות ולא בחסד.
כחבריו למקום ממנו בא התגייס לצה"ל, שלא כמו הכותבת שצה"ל סרב לגייסה לשורותיו, והסיכוי יהיה סביר... שאשכנזי טוב. מבית טוב... עם הרקע הנכון יהיה לוחם, אפילו... אפילו ביחידות מסוימות... ליפי הבלורית...
מה קרה באותה הפגנה שמשנה באופן דרסטי מהלך חיים שכולו דבש???
מה השתבש פה? כי ברור לי שמשהו פה השתבש... אדם בכל גיל לא עומד צמוד לתחת של אשה ועושה תנועות של מזיין בתנוחת כלב...
כלב זכר 'מזיין' כלב זכר אחר רק כדי להבהיר מי החזק מבין השניים... ומי החלש. מי הוא השולט ומי הוא הנשלט...
לא.
לא בהפגנה סוערת ומלאה אמוציות, ולא בסלון ביתו המלא באורחים. גם לא בערב של חוג בית.
כלומר, המסוכנות של האיש לא נובע ממה שטען על היותו פוסו טראומטי... ממש לא!!!
בני האדם חיים תחת נורמות של מותר ושל אסור...
במדינות כשלנו... הכללים חלים על הכלל באופן שווה - לפחות. אז מה קרה?
אז האם אייל יפה הוא איש הוא איש ישר דרך שמעד? האם עסקינן ב'מלח הארץ'?
אין לי ספק שהנ"ל חש פבילגי.
אין לי שמץ של ספק שלא היתה ועד קליטה בישוב ישראלי שלא היה מקבל את המשפחה הזו...
וימים אלה נוסף עוד נידבח להיותו 'מלח הארץ'... ויפה הבלורית... מערכת החוק עומדת באופן מובהק לצידו.
לאייל יפה מתיר החוק לקרא למרד...
לאייל יפה מתיר החוק בישראל לחסום כל כביש, כולל הבערת אש בכבישים ראשיים...
לאייל יפה המשטרה תאפשר לצעוד במסלולי כבישים מהירים...
לאייל יפה מתיר החוק לקרא לרטש ממשלה בוגד.
וזו רשימה חלקית בלבד. אז מה מבין האיש?
האיש מחזיק נשק אוטומטי בהחבא, כמובן ללא רשות ורישוי... מחזיק נשק חצי אוטומטי... אלפי כדורים. למעשה האיש עבריין מאז שהביא לביתו את אלה. רק את מלח הארץ לא בודקים ולא מאשימים... זו נחלתם של אחרים.
וכשהכל מותר... כשהסדר שהיה איננו עוד... ואתה נמצא בצד הנכון...
מה הבעיה למלח הארץ, כמו כל כלב זכר, להראות מי השולט כאן...
יפה הבלורית או המג"בניקית... האשכנזי הפריבילג או השוטרת שלפחות מזוהה עם ההם..., משטרת בן גביר... ביביסטים שהם בבונים...
האם אייל יפה טעה? ודאי שלא... עובדה ששופט מוכר וידוע פטר אותו...
האם אייל יפה 'אכל אותה' ודאי ודאי...
למה? כי לו היה יושב חודש, כמו הגברת בת גילו, שפי פז... הוא על גניבת טנק מתל א סאקי והיא בכתיבת גרפיטי על קיר ציבורי... אין ספק שלא היינו שומעים את שמו של אייל יפה.
נעקוב.
כמשל, כי בני האדם חושבים שהם עוזרים במקומות או במקרים שההתערבות שלהם נכונה..., והם טועים ובעיקא בעיקר פוגעים.
בואו ניקח את אייל יפה כמשל...
מלח הארץ... כנראה לא דור ראשון... אולי כן... שמגיע לאן שהגיע בזכות ולא בחסד.
כחבריו למקום ממנו בא התגייס לצה"ל, שלא כמו הכותבת שצה"ל סרב לגייסה לשורותיו, והסיכוי יהיה סביר... שאשכנזי טוב. מבית טוב... עם הרקע הנכון יהיה לוחם, אפילו... אפילו ביחידות מסוימות... ליפי הבלורית...
מה קרה באותה הפגנה שמשנה באופן דרסטי מהלך חיים שכולו דבש???
מה השתבש פה? כי ברור לי שמשהו פה השתבש... אדם בכל גיל לא עומד צמוד לתחת של אשה ועושה תנועות של מזיין בתנוחת כלב...
כלב זכר 'מזיין' כלב זכר אחר רק כדי להבהיר מי החזק מבין השניים... ומי החלש. מי הוא השולט ומי הוא הנשלט...
לא.
לא בהפגנה סוערת ומלאה אמוציות, ולא בסלון ביתו המלא באורחים. גם לא בערב של חוג בית.
כלומר, המסוכנות של האיש לא נובע ממה שטען על היותו פוסו טראומטי... ממש לא!!!
בני האדם חיים תחת נורמות של מותר ושל אסור...
במדינות כשלנו... הכללים חלים על הכלל באופן שווה - לפחות. אז מה קרה?
אז האם אייל יפה הוא איש הוא איש ישר דרך שמעד? האם עסקינן ב'מלח הארץ'?
אין לי ספק שהנ"ל חש פבילגי.
אין לי שמץ של ספק שלא היתה ועד קליטה בישוב ישראלי שלא היה מקבל את המשפחה הזו...
וימים אלה נוסף עוד נידבח להיותו 'מלח הארץ'... ויפה הבלורית... מערכת החוק עומדת באופן מובהק לצידו.
לאייל יפה מתיר החוק לקרא למרד...
לאייל יפה מתיר החוק בישראל לחסום כל כביש, כולל הבערת אש בכבישים ראשיים...
לאייל יפה המשטרה תאפשר לצעוד במסלולי כבישים מהירים...
לאייל יפה מתיר החוק לקרא לרטש ממשלה בוגד.
וזו רשימה חלקית בלבד. אז מה מבין האיש?
האיש מחזיק נשק אוטומטי בהחבא, כמובן ללא רשות ורישוי... מחזיק נשק חצי אוטומטי... אלפי כדורים. למעשה האיש עבריין מאז שהביא לביתו את אלה. רק את מלח הארץ לא בודקים ולא מאשימים... זו נחלתם של אחרים.
וכשהכל מותר... כשהסדר שהיה איננו עוד... ואתה נמצא בצד הנכון...
מה הבעיה למלח הארץ, כמו כל כלב זכר, להראות מי השולט כאן...
יפה הבלורית או המג"בניקית... האשכנזי הפריבילג או השוטרת שלפחות מזוהה עם ההם..., משטרת בן גביר... ביביסטים שהם בבונים...
האם אייל יפה טעה? ודאי שלא... עובדה ששופט מוכר וידוע פטר אותו...
האם אייל יפה 'אכל אותה' ודאי ודאי...
למה? כי לו היה יושב חודש, כמו הגברת בת גילו, שפי פז... הוא על גניבת טנק מתל א סאקי והיא בכתיבת גרפיטי על קיר ציבורי... אין ספק שלא היינו שומעים את שמו של אייל יפה.
נעקוב.