אייל עומד לבד ../images/Emo25.gif ו....
היי ליאת - הדרך לביה"ס באוטובוס עם אמא, פגישה בביה"ס עם המורה והכיתה, הכרת ביה"ס, חזרה הביתה באוטובוס עם אמא. הסיפור בהמשך. אייל - נעמד אתמול לבד בשעה 23:00 בלילה, אף אחד לא היה לידו ובודאי לא עזר לו אף אחד. לא עכלתי את זה ולכן רציתי לראות זאת שוב. היום בערב זה קרה שוב. היום היה פאזל על השולחן של שלי והרחקנו מהקצה כדי שאייל יפריע לנו ואז פתאום הוא התרומם ועמד. עד שלא ראיתי לא האמנתי. סוף כל סוף !!!
ליאת - בבוקר הלכנו 10 דקות לתחנת האוטובוס, הראיתי לה כל נקודה חשובה בדרך, היו עוד בנות באוטובוס שהיא מכירה מביה"ס, אבל היא רצתה ללכת איתי. היא אמרה שהיא רוצה לדבר איתי כל יום כשהיא עולה לאוטובוס בטלפון. כל הזמן היא טענה שבכלל היא לא רוצה טלפון נייד, אבל אני בגלל כל החשש שלי ביקשתי שתקח איתה לביה"ס. כשירדנו מהאוטובוס , אמרה אחת הבנות מאחורינו שאמא שלה רצתה לבוא איתה אבל היא לא רצתה כדי שאמא שלה לא תעשה לה בושות. אח"כ שאלתי את ליאת אם היא חושבת שאני עושה לה בושות והיא אמרה : מה פתאום? היה צריך ללכת גם 5 דקות לביה"ס מהתחנה. חיכיתי יחד איתה עד שתבוא המורה כי כך היא בקשה, למרות שהיו עוד חברות איתה שאיתן היא הסתובבה בינתיים. המורה נראית נחמדה מאוד, אבל מי יודע. חיכיתי לליאת מחוץ לביה"ס, כי המפגש היה רק לשעתיים ולא היה טעם לחזור הביתה ושוב לביה"ס כדי להראות לה את הדרך חזרה באוטובוס. בדרך חזרה, כשירדנו מהאוטובוס, ליאת לא הרגישה טוב (כאבה לה הבטן). זה קצת קלקל את היום המיוחד שהיה לנו, אבל בסה"כ היה נחמד מאוד. מחר יש עוד מפגש בביה"ס לליאת בקבוצה יותר קטנה בביה"ס. בסוף היום התקשרה הגננת של שלי ומסרה שהיא מקווה שתהיה שנה טובה והציגה את עצמה. אמרה שבטח שתהיה שנה טובה ויהיה בסדר. שלי התקדמה הרבה בזמן האחרון בדיבור. היא אומרת עכשיו : כן.
היי ליאת - הדרך לביה"ס באוטובוס עם אמא, פגישה בביה"ס עם המורה והכיתה, הכרת ביה"ס, חזרה הביתה באוטובוס עם אמא. הסיפור בהמשך. אייל - נעמד אתמול לבד בשעה 23:00 בלילה, אף אחד לא היה לידו ובודאי לא עזר לו אף אחד. לא עכלתי את זה ולכן רציתי לראות זאת שוב. היום בערב זה קרה שוב. היום היה פאזל על השולחן של שלי והרחקנו מהקצה כדי שאייל יפריע לנו ואז פתאום הוא התרומם ועמד. עד שלא ראיתי לא האמנתי. סוף כל סוף !!!