אייל פוליטי

אייל פוליטי ../images/Emo189.gif

שבוע טוב ובשורות לכולם! משהו קרא ב-7 ימים של ידיעות אחרונות על המרפא הוליסטי/סיני/רב: "אייל פוליטי" נשמע ממש אמין ומרגש. משהו מכיר/ניסה?

היי...קראתי את הכתבה ב-7 ימים

והוקסמתי מהאיש...ראשית אני מאמינה גדולה של הרפואה הסינית\הוליסטית.שנית ההוכחות מדברות בעד עצמן.

קטעים אתכן....

הבן הגדול שלי שאל אותנו אם הוא יכול לעשות שאכנס להריון.... לצערי.....אין ניסים יש מאין.

../images/Emo57.gifנשמע מדהים/מבטיח../images/Emo42.gif

בנתיים בררתי קצת ומי שרוצה לברר הטלפון:04-6924675 העלות כמה מאות שקלים לפגישה אחת (ורק אחת זה מה שצריך) והצלחתי אפילו להוסיף לינק(ייייייייישששששששששששש
) והינה הלינק בתיקווה שיעזור למישהו/לכולם אמן אמן ואוליי לנו אמן http://www.nrg.co.il/online/15/ART/859/213.html

אני מכירה אותו../images/Emo13.gif

הייתי אצלו לפני שנים לפני שהתחזק בדת באבחון, לי אישית הוא לא עזר.. אבל עשה עליי רושם מדהים. אני מכירה כמה בנות באופן אישי שהיו אצלו- חלקן בהריון וחלקן לא.. תמיד אפשר לומר שהוא ההצלחה שלהן ומצד שני זו הפרייה ויש עוברים ויש סיכוי שהוא רק חלק מההצלחה... אני אישית מאמינה ברפואה הסינית מאוד והשתמשתי בה הרבה, אבל גם בערבון מוגבל.... בהצלחה לכל מי שתלך אליו ובהצלחה למי שלא

waizman1

New member
אייל פוליטי../images/Emo189.gif...

חברתי הרתה בעזרתו לאחר שגדולי הרופאים לא נתנו לזה כל סיכויי בשל בעיית זרע חמורה של בן זוגה...וראו איזה פלא יש לה כבר שניי ילדים מקסימים -הריון טיבעי. לחבר מהעבודה גם היו קשיים וסיפרתי להם את סיפור חברתי , הם נסעו אליו ואכן שילבו את טיפוליי הפוריות עם הטיפול שלו וגם הם חובקים היום שניי ילדים. מבחינתי - מומלץ! שבוע טוב בשורות טובות

liatha

New member
סליחה על הבורות אבל האם המרפא הזה,

אייל פוליטי יכול לרפא וליצור גם דברים שאינם קיימים. למשל בתסמונת רוקיטנסקי. אם יש לי רק שרידים קטנים של רחם, האם הוא יוכל ליצור מהשרידים רחם שלם? ואם יש לי רק שחלה אחת, האם יוכל ליצור שחלה נוספת? כלומר השאלה שלי, האם הוא מתקן ומאחה דברים שקיימים אבל "פגומים" מסיבה כלשהיא או שהוא גם יוצר יש מאין או יוצר יש משרידים? תודה, ליאת.

ליאת יקרה../images/Emo140.gif

אייל פוליטי הוא מרפא באמצעות הרפואה הסינית ע"י דופק וצמחי מרפא. הוא לצערנו לא מתקן יש מאין.... הוא עוזר לאזן איברים... הורמנים וכו' אני עונה לך מתוך מקום שאני הייתי אצלו ועוד כמה חברות. מאחלת לך בהצלחה

liatha

New member
תודה דיננית. דרך אגב,

איך מתקדם הפרוייקט של זעקה מהרחם? יש משהו שאוכל לסייע בו בנושא?

למעלה