אייל שן עשוי לחזור למכבי תל אביב

HBSFC1

New member
אייל שן עשוי לחזור למכבי תל אביב

קשר הפועל ב"ש, אייל שן, מועמד לחזור בעונה הבאה למכבי תל אביב. השחקן, החל את דרכו במכבי תל אביב, וממנה עבר לשחק בשורות הפועל פתח תקווה. לאחרונה, יש דיבורים כי הנהלת מכבי תל אביב רוצה להחזיר את אייל שן לקבוצת האם שלו. בהנהלת מכבי ת"א מעריכים מאוד את יכולתו, וגם טענו שמה עוד מדובר בשחקן בית. סוכנו של השחקן עובד קראוס לא הכחיש את הידיעה ואף אישר אותה.

Lior Sarosi

New member
תן לינק

אל תגידו סתם דברים באוויר תראו לינק של איזה אתר גם אני יכול להגיד שאופיר חיים סיכם אצלנו

HBSFC1

New member
אין לינק. פרסום ראשון כאן בפורום.

מה יותר אמין מהסוכן שלו?

דארקו

New member
יכול להיות.. אבל עדיין לא ניראה לי

שאחרי הפרסה שהייתה השנה במכבי תל אביב, המאמן שיהיה שם בשנה הבאה ייבנה על קשר אחורי בדמותו של אייל שן(ואני לא מזלזל בו..)

henry987

New member
יכול להיות שזה נכון

בכל זאת מי שבונה שם את הקבוצה בשנים האחרונות זה אלי דריקס. ויכול להיות שהוא שם עין על שן.

נו באמת! כבר חודשיים שמדברים על..

זה שחצי קבוצה מועמדת לחצי ליגת העל.. צ`קאנה וצגאי כבר סגורים במכבי חיפה, שן במכבי ת``א, פדידה בלבסקי סופיה, ועוד כל מיני כאלה.. תאמינו לי שאם ב``ש בעזרת השם תעלה ליגה, כל הליצנים התקשורתיים האלה יעלמו.. גם בעליה הקודמת להזכירכם: ברדה היה סגור בביתר/הפועל חיפה, בונפלד במכבי חיפה, אופיר חיים במכבי ת``א.. איפה שלושתם שיחקו שנה אחרי זה כולנו זוכרים.. יכול להיות שהפרסום האלה הם בלון שמנפחים סוכני השחקנים כדי לסדר לשנה הבאה חוזה שמן (הרי הם מקבלים עמלה) ויכול להיות שזה אמת, אבל נסו רגע להיכנס לראש של השחקנים:עליתם ליגה, הכל טוב ויפה, חצי עולם מציע לכם חוזים,מצידכם יש שתי אופציות, ללכת ולשחק במועדון מפואר אבל לקבל הזדמנויות פה ושם או להמשיך איפה שאתם נמצאים אבל לשחק.. שחקן חכם יבחר לשחק.. הדוגמא הכי טובה רצה על הדשא שלנו: יניב צ`יצ`יאן למי שלא יודע, עלה עם נתניה ליגה עונה שעברה ורץ להיבחן במכבי ולסכם איתם, ולהזכירכם, בקיץ מכבי עוד לא נקראו ``עגלהקטיקוס``, רק שערב החתימה יניב עשה חושבים, הבין שהוא לא ישחק הרבה, ניסה לחזור לנתניה שכבר הסתדרה בעמדה הזאת, וככה הוא הגיע אלינו..

HBSFC1

New member
אבל הנזק פה הוא גדול

למרות שנניח ושנה הבאה הם לא יעברו לקבוצות אחרות, הנזק יהיה גדול. שחקנים כאלו שינהלו מו"מ והוא ייכשל לבסוף, או שיהיו התלחששויות סביב מעבר לקבוצה אחרת, יורעלו מהשמועות האלו. יכול לקרות מצב כי הראש של השחקנים לא יהיה בב"ש אלה במקומות אחרים.. ודיברת על אליניב אופיר חיים ובונפלד? אתה כבר יודע טוב מאוד איך הסיפור איתם נגמר- כל שחקן עבר בסופו של דבר לקבוצה שאליה הוא מועמד..

למעלה