אייל תעזור לי...אני...

Orc Vs Human

New member
אייל תעזור לי...אני...

נואש ! שמע ניסיתי לבנות אתר בנענע, אבל מה שקורה שהוא לא מעלה לי קבצים של האנימציות שהעלתי עם הדף שבניתי. והאמת שאין שם הרבה מקום, אם אני ארצה לשים שם תוכנות וכו`. אז ניסיתי את www.fortunecity.com מה שקורה שם זה שיש שם 100 מגה חופשי...וזה כבר יותר טוב... אבל שם אתה לא יכול לבנות איך שבא לך, יש לך מקומות מסויימים שבהם אתה יכול לשים לינקים ומקומות מסויימים שבהם אתה יכול לשים תמונה וכו`. וממש לא אהבתי את זה, זה סיבך לי מאוד את החיים ואת הראש. עכשיו HTML זה דבר נורא מעצבן, אבל נורא... אבל עזוב זה לא העניין... רציתי לשאול איפה אני יכול לבנות אתר בצורה נורמלית בלי שום בעיות, זאת אומרת אתר שאני יכול לשלוח אליו את הדפים שהכנתי בפרונט פייג` ולשים אותם באתר. ואיך אני מעלה תוכנה או קובץ מסויים לאתר ? שמעתי משהו על FTP פייל טרנספור או משהו כזה... ויש תוכנה לזה או משהו כזה ? אבל הידע שלי הוא דל נורא... ואני רואה שאתה מבין הרבה... אז אולי תוכל לעזור לי ? מצטער שההודעה ארוכה, מקווה שתוכל לעזור לי. תודה מראש ניצן

Ey@L

New member
תשובה

יש אתרים כמו geocities.com שנותנים לך איחסון אתר לא קטן. פיילטנספר אני משער שהכוונה שבאמצעות LOGIN פשוט באתר שלהם תוכל להעלות את הקבצים שלך. FTP זוהי צורת שליחת קבצים, מומלץ להשתמש בתוכנה כמו ws_ftp בשביל FTP. החיסרון של פיילטרנספר זה אתה צריך לסמן קובץ קובץ ולהעלות כאשר בFTP אתה יכול לסמן את כל הקבצים ביחד ולהעלות לשרת. יש לא מעט שרתים שנותנים איחסון לאתר ובכולם תוכל למצוא הסברים כיצד להעלות באמצעות FTP או העלאת אתרים דרך הדפדפן. העיקרון נורא פשוט!

marron

New member
תשובה שנראה לי שעוזרת יותר

אני ממליץ על nbci.com הם נותנים לך מקום בלי הגבלה (נראה לי) ואתה יכול לעלות לשם קבצים בFTP (ככה מעלים קבצים בפרונט-פייג`) והם גם מסבירים על כל הפרטים של הFTP כי שיהיה לך קל

למעלה