אייל..

דין77

New member
אייל..

בקשר לטיפ שלך הוא 10!!! אבל שהגעתי דרך האיי סי הגעת להודעה בפורום הישן ושרציתי לראות את הפורום ,גם הוא היה ישן אולי הלינק הוא לא טוב ואתם צריכים לשנות אותו לחדש... ומה בקשר ל דיסקטים 1.2 מגה בכלל יש מחשבים עם כוננים כאלה שאני יוכל לשלוח אותם אליי באי מייל כמו שרשמת לי ומה לעשות איתם אח``כ ,לזרוק ? ועוד משהו אחרון הטיפ ההוא כל כך טוב אבל כל פעם מחדש אני צריך לכתוב את הכתובת ומס` האי סי שוב איך זה ישאר קבוע ,אם בכלל אפשר?

eyal@

New member
הרבה שאלות והרבה תשובות (-;

קודם כל תודה על ה-10 שלך (-: בקשר לזה שההודעה מגיעה לפורום הישן, העניין בטיפול. דיסקטטים של 1.2 אתה מתכוון הגדולים גדולים, תתפלא אבל אם תלך למקומות כמו ספרייה, בית ספר סביר להניח שתמצא כונן כזה. (לי אפילו יש אותו במחשב הישן). וגם חנויות מחשבים בטוח ימצאו להשאיל לך כונן כזה (-: אבל עם הדיסקים האלה יש בעייה אחרת, הם נורא גרועים טכנית, הסיכויים מעטים שהם עדיין פועלים (תתפלא גם לי יש עוד מאות כאלה). בקשר לזה שצריך כל פעם לרשום מחדש את הכתובת, החיים לא תמיד קלים? אבל בכל מקרה אולי תנסה להירשם מחדש בכינוי חדש עם האי מייל של הICQ ואולי זה יעזור (ספר לנו אם זה מצליח). וזהו ניראה לי, מקווה שעזרתי, אייל

למעלה