איים באק

איים באק../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif../images/Emo143.gif

החלטתי לחזור, עקב ההשלמה עם קארין.
נקווה שהפורום שרד בלעדינו.
אייקון מאומץ

netta12

New member
יופי../images/Emo70.gif../images/Emo144.gif../images/Emo41.gif

וולקאם
אמרתי לכם שבסוף כולם יחזרו

ענבר 2002

New member
וואלקם!!!!!!../images/Emo110.gif

ידעתי שתחזרי!!!!כולם חוזרים!!!! אמרתי לכם- הפורום מדבק!! עוד מאת עומר תשוב!!!!

../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo143.gif../images/Emo144.gif../images/Emo85.gif

מוואואוהההההההההההההההההההההההההההההה
ה-מואואהההההההההה שליייייייייייייייייייי חזרה יאי
אני כל כך שמחה שחזרתם ביחד והשלמתן
ידתעיש זה ענין של זמן ששתי החבורת הכי טובות צריכות לפתור את זה בייניהם ישששששש אי
יווווו מואוההההה
ותתתתתת

Mandyִ

New member
וואו איך אני שמחה!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

כל הכבוד..
אני שמחה מאוד שהשלמתן!!!
ושחזרת לפורום!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif יופי ../images/Emo70.gif

אני שמחה שהשלמתן , ושחזרת

SupeR BayB

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo144.gif כולם חזרווווווווווווווו

וקארין ושי השלימוווווווווו הפורום חזר להיות כמו הפורום חזר להיות כמו מקודםםםםםםםםםםם

זה היה כל כך צפוי!!!!!

גם את וגם קארין מעוררות רחמים! מה זה המשחקים האלה של ללכת וא לחזור- מה חסר לכן צומת לב בחיים?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifוואי אלמוני333!!!

וואי, איך אתה צודק! יואו איזו טלפתיה!!! אני באמת מזה רוצה צומי!!! ורק בגלל זה עזבתי את הפורום!!! יווווו איזה קטע שאתה יודע ומבין אותי!!! די זה כזה גדול!!!
ועכשיו תנחש מה עוד אני עומדת לכתוב ותרד למטה לראות אם יש בינינו עוד טלפתיה... למה נראה לך?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!

יו קארין!!!

איזה צחוקים איתך..... ממש בדיחת היום.... את כל כך מצחיקה!!!1 מישהו שאל אותך בכלל?????!!!!!! אז יופי.....

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif רוצה שאני אכתוב שוב ../images/Emo35.gif

אין לי שום בעיה
אני יכולה להציף את הפורום עם זה
ביי , ביי , ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , ביי ,ביי , חבל שבהודעה מותר להכניס עד 7000 תווים ... רוצה שאני אמשיך
לא
אז תפסיק עם זה כבר או שפשוט ... תחסוך מעמצמך ומכולנו - צ´או ...

A d i d a

New member
קארין

נראה לי שזה מישהו מהכיתה שלך או מישהו שמכיר אותך. יש לך חשודים? אולי רועי המחוצ´קן?

netta12

New member
אלמוני 333../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אתה מאוהב בקארין עד הצוואר אה
ואם אתה לא מאוהב בה, אז למה את מקלל אותה כל היום אתה עד כדי כך משועמם
לא
אתה "מת" עליה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

אכן, נראה לי שזה רועי המחוצ´קן
או אולי דור מרקוביץ המתלהב
או אולי... אווווווּ יש הרבההההה מועמדים!
מה לעשות, הבנים בכיתה שלי מפגרים

כן אל תשאלו!!!!

אני מאוהב בה היא כל כך יפיפיה! במיוחד עם הריבועים בשיניים- משהו פצצה!!!!!

למעלה