איים בתיאלנד

איים בתיאלנד

אם מישהו יכול לתת לי שמות או להמליץ מניסיון אישי על איים בתיאלנד שבהם יש אפשרות לנפוש בגרושים, אני אשמח עד מאוד תודה

isaac27

New member
איים בתאילנד - מדריך ממצא

נחלקים לשתי קבוצות: 1. *קוטאו (אי מדהים ביופיו, שקט ויש מקומות טובים לצלול) *קופנגן(80 אחוז ישראלים אחלה של מסיבות-חוף הדרין) *קוסמוי(האי הכי כיפי שיש, יש שם המון מה לעשות (חוף "צ'אואנג"-מרכז העניינים יש שני מועדנים מעולים בחוף Green Mango וה- Reggae Pub, יש אחלה מסעדות אפשר לשכור אופנוע או ג'יפ ולטייל באי-יש אחלה מפלים לראות! -יש באי גם אחלה ספורט ימי מקומות מדהימים לצלילה עם שנורקל אופנוע ים
ובננות למי שאוהב... *הגעה מבנקוק לוקחים אוטובוס לסוריטני ומשם מעבורת לקוסמוי/ קופנגן. אפשר גם להגיע בטיסה לקוסמוי- משהו כמו 150$, לעומת נסיעה באוטובוס שעולה 300Baht שזה 30-35 שקל אז שכל אחד יעשה את החישוב שלו... 2. *פוקט (אי מאוד יקר-בעיקר מבוגרים), *קופיפי (האי מדהים ביופיו אך גם הוא מאוד יקר!!
יש שם מקומות יפים לראות (החוף המפורסם מהסרט,האי של ג'ימס בונד, מפרץ מאיה, מערות מדהימות ומקומות מעולים לצלילת שנורקל. *קו-לנטה (אי שקט ומבודד -טבע) *ויש גם את הריילי-ביץ' (גם הוא מאוד יקר, המון חברה צעירים מקום קלאסי להעביר כמה ימים... *הגעה מבנקוק לוקחים אוטובוס לקרבי ומשם מעבורת לאחד האיים **לפוקט יש אפשרות להגיע גם בטיסה אם אתה קצר בכסף עדיף לך ללכת לקבוצת האיים הראשונה שתיארתי לך. וכמו בכל מקום גם שם יש מקומות מהזולים ביותר (חושות תרמילים שבהם השירותים הם משותפים לכל כמה חדרים
ועד למקומות היקרים ביותר -בתי מלון ברמה של 5 כוכבים שיש בהם הכל
וזה גם משליך לגבי האוכל אתה יכול לאכול ברחוב בגרושים או לשבת במסעדות ולהנות מאוכל ברמה אני אישית יושן במקומות טובים נקיים-שהמחירים יהיו סבירים ולגבי האוכל אני מעדיף לשלם 300-400 Baht ולאכול כמו מלך, ולהיות בראש שקט לגבי טיבו של האוכל... זה הכל אני מקווה שעזרתי לך תעשה חיים

למעלה