איימי וזאק

DvirooS

New member
איימי וזאק

האם עוד מישהו חושב כמוני שאיימי ממש ממש יפה? (בפנים (עם דגש בפ'), לפחות). וזה לא נראה לכם קצת מוזר שהדבר הראשון שאיימי אמרה על זאק הוא שאין לו אישיות (או משהו כזה) ושהוא ממש טיפש, וכמה שעות אח"כ נמרחה עליו כמו אפרסק מעוך על מדרכה, וזה למרות שהוא דוחה אותה שוב ושוב? סתם שאלות להעביר זמן בפורום עד יום שני :)

הממ../images/Emo108.gif

כן. כי היא חסרת ביטחון עצמי. אני בכלל לא מבינה מה היא מוצאת בפרא אדם הזה. ואיך היא מסוגלת לדעת שאין לו אישיות (מה שבמקרה,נכון) כשהיא מכירה אותו רק כמה שעות?

איימי מדהימה!!!..זאק מכוער...

כולן שם יפות.. אני אישית אוהבת את טוני. היא מאוד מזכירה את אנסטסיה הזמרת.. ואמנדה, כלבה אמיתית. מעצבנת. בו- איזה מותקקק.

DvirooS

New member
טוני? ../images/Emo5.gif

היא כל כך גברית שזה ממש בעעאה אגרסיבית כזו.. ממש לא מיי טייפ. פאק, היא עשתה שכיבות שמיכה כדי להרגע....
זאק מכוער??... לא נראה לי. אבל הוא בהחלט אידיוט

Hallucinate

New member
רק למי שלא יודע...

היו ("היו" ז"א יש...הן עדיין מתרוצצות) שזאק הוא הומו, כי הוא נצפה בסרט פורנו הומוסקסואלי (מישהו רשם את זה בפורום של TVTOME או IMDB) ואז זה רץ....רק לידע כללי.. ואישית... מאז ומתמיד אהבתי את שרלה...איימי הייתה בסדר, עד שמשו נדפק אצלה, והיא התחילה להתנהג כמו זקנה שכאילו נוקמת בכולם... טוני..וול טוני...רק מילה אחת: "יאאציי"

CrAzY MuSiC

New member
אני בן.

ולא הבנתי את מה שאמרת. אם הוא יוצא עם איימי, למה זה מעורר חשדות לכך שהוא Gay

CrAzY MuSiC

New member
נו אז מה אם היא איימי../images/Emo35.gif

אני עדיין לא מבין מה את רוצה להגיד.

כי איימי מסוגלת ויכולה

לגרום לגברים (או בנים,במקרה של זאק) לבחון את המין השני מקרוב. נ.ב אוף איתך
לא משנה. שכח מזה

GloryToTheBrave

New member
מזכיר את סיפור ג'ייסון מ"עדן"

שלמרות היותו שחקן פורנו מדופלם, "מימדיו" התבררו כלא מרשימים, בלשון המעטה.

CrAzY MuSiC

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ג'ייסון מ-"עדן לנצח" הוא שחקן פורנו הומו
[זה שהוא הומו זה לא הפתעה, אבל הוא שחקן פורנו
]

למעלה