איימ אין ללללללללאאאאאבבב

DesertRose7

New member
חחח..

סרט גדול!!! איך הערבי ההוא אומר לו.. יא אבו ליפה.. נקרעתי! חח.. ואיך שהגמלים אכלו את הסוסיתא! ובכלל כל הקטע עם הסוסיתא!!

greeneye

New member
לאאאאאא

"מילי- התינשאי לי?" "שוקי אתה מקבל ריתוקי!" "קוקי! זה שוקי!" "בשביל אפגני, תן לי קש מאני!" "סמ"ל צביק? תן קיק!"

greeneye

New member
שוקי......אתה מקבל ריתוקי!

פרידמןןןןן מלך...... אוייי אני ממש חייבת להגיד לו בצילומים שהסרט ממש טוב.....

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמה...מ'זתומרת להגיד לו???

ובאיזה צילומים? אגב,סחתיין על הציטוטים...ניסיתי לזכור ולא ממש הלך.
הינעאל רבאק שוב רבתי עם ההורים..עוד פעם אין מחשב,ואני מפסידה הפסקות פה.....נמאס לי!!!!!!
ומסתבר שיש לי מבחן גם ב-18 לחודש...ומי יגיד לי מה ב-17????
תמיד דופקים ת'שחורים. אניוואי,אני עושה כל מאמץ אפשרי כדי לא לפספס.אני כבר יומיים מנסה לסדר איזה אירגון... למה למה אני גרה בירושלים???...

little bony

New member
זאת גל...

היא הולכת למלא צילומים של קיצ'ס ופרידמן ואז שם היא מדברת איתם ואז מזיינת לנו חודדש בשכל על זה:)

pie1

New member
הללויה

כן איזה סרט ענק הללויה ציון ברוך שחקן ענק עלילה יפה וצחוקים איזה סרט

miss boscorelli

New member
קוקי זה שוקייייי

יאווו איזה סרט מצחיק!!!!!!!!!!!!! ציון ברוך הזה גדול!!! אין עליו הוא ממש מצחיק!!! אבל לדעתי מה שעשה את כל הסרט ליפה הוא השיר לבדוק לך ת'מנוע שהיה בסוף של גיא מזיג הבן אדם הכי מהמם בארץץץץ!!!!!!! בדיסק הבא צריכים להיות הרבה יותר שירים שיא שר!!! כי יש לו את הקול הכי מהמם בארץ!!! והוא היה צריך להיות הסולן של הלהקה ולא איתי...

DesertRose7

New member
לא לא לא!!!

הסכמתי איתך.. עד הרגע שאמרת שגיא היה צריך להיות הסולן ולא.. איתי!! אני חשובת שמן הסתם היו ללהקה את השיקולים שלה כשהם החליטו שאיתי יהיה הסולן!! יש לו קול מדהים וכנ"ל לגבי גיא!! אז.. אל תהיו מגעילים ותעליבו ככה את איתי!! הוא לא סתם הזמר!!!! ולא סתם הוא שר את רוב השירים בדיסק ובכלל!! שיהיה לכם קצת כבוד! איתי אם אתה קורא את זה.. תאמין לי שיש מלא אנשים שאוהבים אותך בתור הסולן! ובטוחים שלא סתם אתה הסולן ומתים על הקול שלך! יש לך קול מדהים שלא שומעים בכל יום גיא- כנ"ל לגבך.. קול מהמם!! אני מקווה שתבין את זה אחרי כל התגובות ללבדוק לך ת'מנוע ותקח את זה לצומת לבך ותתחיל לשיר יותר!!!

little bony

New member
למסכימה איתך, רק ש...

איתי יש לו קול מדהים והוא חייב להשאר הסולן אני כל הופעה אומרת לו כמה שהקול שלו מדהים! מהפנט.. גם לגיא יש קול יפה אבל הוא גיטריסט פי כמה וכמה מזה.. והוא מעולה במה שהוע עושה הלהקה צריכה להשאר ככה..

DesertRose7

New member
בדיוק!!

לכל אחד יש תפקיד בלהקה ולא סתם הוא זה שנבחר לתפקיד הזה!! כל אחד מעולה ואפילו יותר במה שהוא עושה!!!

miss boscorelli

New member
אני מסכימה איתכם לגמרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם לא כל כך הבנתם אותי אני התכוונתי שלגיא היו צריכים להיות קצת יותר שירים בדיסק הזה... ולדעתי איתי הוא אחד הסולנים הכיי טובים בארץ!!!ויש לו קול מדהים שלא שומעים בכל יום !!!!! לא אמרתי שאיתי לא צריך להיות הסולן להפך לדעתי הוא הסולן הכיי טוב בארץ...ויש לו קול מהמם!!!!!!!!! בקיצור אני חולה גם על איתי וגם לו יש קול ממש יפה!!!!!! ואני בכלל אבל בכלל לא אמרתי שאיתי סתם סולן... ואני בחיים גם לא יגיד את זה כי אני חולה עליו... אבל אתם חייבים להסכים איתי שבדיסק הבא צריכים להיות קצת יותר שירים לגיא... ואם איתי קורא את ההודעה אז אני מבינה שלפחות הוא הבין אותי... כי גם לדעתי יש לו קול מדהים שלא שומעים בכל יום ואתה אחד הסולנים הכיי טובים בארץ..

little bony

New member
אז זהו.. שלא ממש

"בדיסק הבא צריכים להיות הרבה יותר שירים שיא שר!!! כי יש לו את הקול הכי מהמם בארץ!!! והוא היה צריך להיות הסולן של הלהקה ולא איתי..." אני חושבת שהבנו דיי טוב.. אבל אני שמחה ששינית את דעתך.. ד"א אם הם קוראים פה אז זה נהדר אבל מה זה השליחות מסרים האלה?

DesertRose7

New member
שמחה שסידרנו עניינים!!

בקשר להעברת הודעות.. את בחיים לא יכולה לדעת מה באת קורה שם!!!

למעלה