אייסייקיווו!

אייסייקיווו!

טוב אז אחרי שכמה אנשים הפנו את תשומת ליבי לתופעה מטרידה החלטתי לחפש באי סי קיו את השם אדם הירש וגיליתי שיש לי פיצול אישיוות עצצווםם! (בערך מאאה חברים דמיוניים שלי) קיצר יש מלא מתחזים זבלים! אז ככה קודם כל כככלללל מי שבפרטים שלו רשום בשם הפרטי אדם ובשם משפחה הירש זה לא אני!!!!!!!!!! שלא יעבדו עליכם למה קרה שאנשים פנו אלי כאילו העלבתי וקללתי אותם וזה לא היה אני אז באמת שימו לב שלא סתם תחשבו שזה אני......ועוד דבר אם כתוב בפרטים משהו אחד על ראש גדול או המילה ראש גדול או משהו כזה זה גם לא אני רק שתדעו!!!ובטח לא משהו כמו (וראיתי את זה): "אני אדם הירש הכוכב ואני מעל כוולכם" אני מקווה שאתם יודעים שאני לא כזה!!!!!!! אז תהנו מהחופשה ומי שרוצה מוזמן לבוא לראות את הצילומים של העונה השנייה!!....(באישור ההפקה כמובן) שלכם תמיד אוההבב!! (אתם יודעים את זה)....אאדדםםם הירש!!! (חחחחחחחחחח....המקורי)

אוהבים אותך בחזרה ../images/Emo140.gif

איזה אנשים מגעילים!! כולם יודעים שאתה לא כזה מיתלהב! אז ישר נדע שזה לא האי סי שלך

ברבית2

New member
תומר החתיך

תומר מתה עלייךך אתה הכי חתיך בראש גדול... מתה עלייך נשיקות לטלי ולכולם ביי אוהבת ומקוונה שאתה משוטט לך פה מאמי!!

Ben LeVi 232

New member
זה בסדר, פשוט תדעו שכל מספר

אייסיקיו של שחקן שמתפרסם כאן הוא שקרי.
בגלל שאנשים כנראה באמת לא מבינים אני אומר את זה שוב - אין להעביר או לפרסם מספרי אייסיקיו של אף אחד מחברי הפורום ללא הסכמתו

LyNN3

New member
חח..

זה ילדים שמנסים לעשות רוח וגם רוצים צומי! דעעע! איזה שטויות הם כתבו: "אני מעל כולם!!" לא נראה לי ששחקן היה עושה דבר כזה.. זה פשוט טמטום! לא?

חיחיחיחייי אדם

חיחיחי אתההה הורססססססססס!! כוסאמא של המכוער הזה שבאייסי...חכהה אני רואה אותו אני פותחת לוו תראש! יאוווווו יוםם חמשיייי זה מגיעעעעעעעעעע.... אני רואה ת-2 ילדיים הכיי מושלמיםם בארץץץץץ..!!! אדם הירש ורועי ויינברג אאעאעאע... אדםםםםםםםםם--->אוהבתתתת אותךךךךךךךךךך....!!!!! חיחיח אדם... תתכונן נפשית..!

LyNN3

New member
גם יכול להיות כן.. חחח

אבל לא נראה לי שמישהו יכול להגיע לרמה כזאת..

lilo the sexit

New member
סבבה..

מי שרוצה לדבר עם השחקנים חוץ מתפוז אז- הרי בונים בטיפו אתרים על ראש גדול...תמצאו אותם רושמים בשם הפרטי.. www.lilomami.tipo.co.il ובקשר למיכאלה אלקין-לא בטוח שזאת היא.. ובקשר לאדם-מאמינים...כמה שיותר מתחזים זה מראה כמה שיותר אוהבים אותך!

s1h1i1r

New member
../images/Emo23.gifאדדםםםםם:../images/Emo41.gif

אדדםםם...=) היי מה קורהה?!...אני מקווה שהכלל טובבב... :) רציתי להגיד לך שאתה ממש חמודד...ואני מזה אוהבתת אותתךךך...!!! מממ אני ממש רוצה ת'איי סי שלךך...אזז..מממ..אם אתה יכול בבקשה להביא ליי...=\ אבל איך שבא לךךך... אני אביא לך את שלי אם את רוצה להוסיף אותי... 327216206 ב-ღ- שירו'ששש....

אדם..כפרה..כנס

תאמין לי לא רק לך יש פיצול אישיות... גם לספיר גם לאלמה גם לרועי וגם לעוד המון.. ת'אמת..הייתי רוצה לדבר איתך באיסי אבל..זה לא כזה אפשרי כי אני יודעת שלא תביא לאף מעריץ ת'איסיקיו כי אחר כך כל המדינה תדע מזה וחח..קצת פרטיות..לא תזיק נכון?! למרות שאם תתחרט אתה יודע איפה למצוא אותי..חח ו..רק שתדע אתה ה-אחד וה-שחקן אזזז..קבל נשיקה מאמי
שרופה עלייייךךךך!!!! מאי!

dj salmix

New member
מה קורה אדם

ביום ראשון אתה בצילומים.. עם כן אולפנים או חוצים??? ובכללי כזה עם יש לך דקה אז בוא לדבר איתנו הניצבים כי אנחנו שם בעיקר ביגללכם..(נקודה למחשבה) ועם תענה היום... מי יהיה מחר, בעיקר מהשחקנים הצעירים... חחח יצה משפט לא משהו לא משנה מקווה לראות את הבנות מחר חח ביי

Pinky a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכוסית../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

להזכירך אני נוסעת ל-5 ימים לאילת
אחח..אתגעגע אליךךךךך

פזושש

New member
אממ ...

אם תביא לי את האייסי שלך במסרים, אז אני אדע איזה מספרים הם לא שלך.. חחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםם... יאיייי אתה זוכר שהבטחת לי פעם שמיחה בצ'אט?(לא) חחחח אז אתה חייב לי

Robertita

New member
אני בחיים

לא הייתי חושבת שאפחד מהשחקנים פה מתנשא או משהו כזה חס וחלילה ולכל מי שמתחזה שידע שזה ממש דבר טיפשי לחכות אנשים אחרים ולפגוע להם בכבוד! זהו אמרתי את שלי! אדם אתה מלך!!!

ארילב

New member
היי אדם../images/Emo23.gif

אדם תן לי את האי סי שלך בבקשה זה האי סי שלי: 239120637 פליז.....

למעלה