אם יש משהו שהיה טעים בקופי בין זה היה...
... משקאות האייס פראפ, פראפצ'ינו ובננה מלון , המוקה והקרמל... זה היה כזה טעעעעעים...
פראפ: משקה מבוסס קרח יסוד חלבי (בדרך כלל אבקת חלב) ובסיס טעם שעליו מוסיפים טעמים נוספים.
אייס בלנד: יכול להיות כל משקה על בסיס קרח, עם חלב או בלעדיו אשר יש בו שני מרכיבה טעם לפחות, כמו בננה מלון או מוקה קרמל..
גרניטה: משקה קרח מרוסק על בסיס חלב עם או בלי שמנת, וקפה ממותק
אייס קפה: קפה קר עם הרבה חלב קר, אפשרי עם קוביות קרח ו/או כדור גלידה למעלה.
לגבי הפראפים , יש בתל אביב רשת שנקראת קופי פוינט, כל הפראפים והאייס בלנדים שהיו נהוגים בקופי בין, נמצאים ברשת הזו.
הקפה המוגש ברשת הוא מבית Zcaffe הסיציליאנית, שהוא מותג קפה טוב.