אייפאק ו GPS

אייפאק ו GPS

היום הציעו לי לרכוש מכשיר איפאק הכולל בתוכו תוכנת דיסטנייטור - סליחה שעיברתי - המנחה או הנהג ויזואלית על הצג וגם בהנחיה קולית אינטראקטיבית בכל שלב בנסיעה . מערכת זו היא היא חדשנית וייחודית בכך שהיא לא מוגבלת לרכב ספציפי אחד , היא לא מותקנת על הרכב ולכן היא גם זולה יחסית - בשונה מהמערכת שנמכרת ומותקנת על ידי חברת איתוראן כבר זמו רב . ( לעבדכם הנאמן הוצעה הצעה מפתה במיוחד אך לא כאן המקום ... ) שאלתי כחניך טייס , האם קיימת אפשרות להשתמש במכשיר gps כזה לניווט בטיסה ? מישהו מכיר תוכנה כל מחשב כף יד שתוכל להתאים לטייס ? תודה לכל המומחים שודאי יעזרו .

ועוד שאלה

האם יש דרך קלה ובטוחה להעביר את כל החומר , התכנות הכתובות והפגישות מהפאלם לאייפאק ? אני מסנכרן עם פאלם דסקטופ

ron20

New member
תשובה חלקית

לשאלתך הראשונה, (GPS מוטס...) לא יודע אבל לא נראה לי שיש הבדל בין מטוס למכונית ... כמובן שתהיה קרוב יותר ללויין... והרבה תכונות של הדסטינייטור יהיה לא רלוונטית (ניווט רחובות, סאונד וכו) לגבי העברת הנתונים, הדרך הנוחה ביותר היא לסנכרן את הפאלם מול outlook, pocket mirror אמורה להיות כלולה בדיסק ההתקנה שקיבלת עם הפאלם. אחרי שהנתונים ב outlook כל מה שנשאר זה לסנכרן את האייפאק. אפשר גם לייצא מהדסקטופ ולייבא לoutlook אבל זה יותר מסובך. בהצלחה.

ogutentag

New member
ישנם הרבה תוכנות

תוכל להשתמש בGPS שמסופק עם הדסטיניטור ולעבוד עם תוכנות יעודיות לטיסה בדוק את הלינקים הבאים:

castroman

New member
אני חושב../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo187.gif

שאין מערכת כזאת לטייס... בכל מקרה על המטוס לא אמורה להיות מערכת ניווט כלשהי

ron20

New member
אהלן מר בחור מזמן לא נפגשנו פה ...

מה שלומך ? תראה, יש מערכות ניווט אבל לא נראה לי שהוא טס בבואינג
אז כנראה הן לא מן המתוחכמות... נראה לי שאם יש לו מקור מתח במטוס כמו מצית
הדסטינייטור יעבוד, השאלה איפה הוא יתלה את האנטנה
כמובן שהוא לא נועד לזה מבחינה תפעולית ופונקציונלית... בקיצור, אני חושב שטכנית זה אפשרי אבל נראה לי לא כ"כ נח...

castroman

New member
חח ../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo113.gif

אצלי הכל מצוין
מה איתך
אמ....אני לא רואה איך זה מסתדר...לא צריך מפות בשביל לנווט
ואם כן אני לא חושב שיש כאלה...
נ.ב. רון
יש לך ICQ

ניווט בטיסה

יש מערכות מתאימות יותר לניווט בעת טיסה וגם זולות, בכל אופן הדסטינטור יראה לך מעל איזו עיר אתה נמצא ובהקטנת קנ"מ תוכל להנות ממנו גם למטרה זאת.

תודה בועז . לא זו היתה שאלתי .

שאלתי האם ניתן להשתמש באייפק כנווט לטיסה לא בדסטינייטור . אם אתה מכיר אפליקציה שתתאים לניווט טיסה והיא פועלת באייפאק אשמח לשמוע .

רם שליו

New member
תוכנות לטייסים....

היי אביהו... ישנו אתר די ידוע שבו תוכל למצוא תוכנות לפוקט פיסי שלך... לא ניסיתי בעצמי ..אך ניראה שזה מה שחיפשת.. אם תצליח..אשמח לשמוע עלך כך... בהצלחה.. http://download.com.com/3120-20-0.html?qt=gps&tg=dl-20

למעלה